Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - bendir hakkında bildiğini esirgemiyeceklerden yardım:)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

bendir hakkında bildiğini esirgemiyeceklerden yardım:)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yumak

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 1:35    Mesaj konusu: bendir hakkında bildiğini esirgemiyeceklerden yardım:) Alıntıyla Cevap Ver

lütfen bendir hakkında bildiklerinizi paylaşın konuşalım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yumak

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olur mu dostlar?
Başa dön
Royal_Flush

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 2:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olur da ne bilgisi lazım ki? Very Happy

bir süredir bendirle uğraşıyorum, suni deri mi gerçek mi, akord mekanizması var mı yok mu, ahşap kasnak mı vs vs bakımıdır ıvır zıvırıdı özelden msn adresini at, konuşalım tartışalım...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız