Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Pedallar & Prosesörler hakkında - Hangisini alsam?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Pedallar & Prosesörler hakkında - Hangisini alsam?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 52, 53, 54  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
halilpazarlama

MesajTarih: Cum 13.06.2008 9:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Clesk demiş ki:
900 gerçekten fazla. Yanlış hatırlamıyorsam forumda bir kişi 650 liraya satıyordu tertemiz aleti.

Ben şanslıydım evet Smile .

ben orjinal line6 gigbag ile 600 ytlye vermiştim sıfır gibi aleti Very Happy 900 çok çok fazla.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demonsuckk

MesajTarih: Cum 13.06.2008 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
Clesk demiş ki:
900 gerçekten fazla. Yanlış hatırlamıyorsam forumda bir kişi 650 liraya satıyordu tertemiz aleti.

Ben şanslıydım evet Smile .

ben orjinal line6 gigbag ile 600 ytlye vermiştim sıfır gibi aleti Very Happy 900 çok çok fazla.

Çok iyiymişSmile Sen sanırım gt-8 de kullanmıştın, ikisini kıyaslayabilir misin?
Başa dön
Clesk

MesajTarih: Cum 13.06.2008 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi tabi kıyaslar birazdan gelip de, bu konu forumda uzun uzun konuşuldu Arama yaparak birsürü sonuca ulaşabilirsin...

http://www.turkrock.com/ftopic88317.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
demonsuckk

MesajTarih: Cum 13.06.2008 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

edit:buldum kendi yaptığı karşılaştırmayıSmile
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

demonsuckk demiş ki:
edit:buldum kendi yaptığı karşılaştırmayıSmile
özetle ben gt8i daha çok sevdim ama pod xt live yeniden gitar çaldırdı bana Very Happy
Not : şu an ikisinide kullanmıyorum Very Happy
keremzg
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 19.06.2008 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar ben rock, heavy metal , trash , black metal tarzı müzik yapıyorum. Bu aralar bir dıstortion pedalı almak istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Boss ds2 almayı düşünüyordum önceden ama tonu pek sert gelmedi internette izledim vidyolarını. Bir de boss md 2 yi izledim... Arada fark çok gibi gözükse de emin olamadım... Bu pedalları kullanan arkadaşlar bana bilgi verirseler çok sevinirim....

yardımcı olun:(
Başa dön
emretaskin

MesajTarih: Sal 24.06.2008 9:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam herkese. Amfi olarak Roland Micro CUBE kullanıyorum. Yani evde kendimi geliştirmek ve arada tıngırdatmak amacıyla sadece. Bu amfiye, ben gitarı çalarken ritim oluşturacak bir cihaz arıyorum. Piyasada Zoom G1 var. Bundan daha ucuz, üzerind efekti olmayan sadece ritim verecek bir cihaz var mıdır? teşekkürler.
Başa dön
ghostknight

MesajTarih: Sal 24.06.2008 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

@emretaskin boss'un bu tarz urunleri var. websitelerinden bakinabilirsin.
emretaskin

MesajTarih: Sal 24.06.2008 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Boss'u inceledim. DB-30 diye bir metronom var. Bu metronom ritim asistanı olarak çalışıyor. Yalnız amfiye bağlayınca davulla ritim verior mu?
Başa dön
plaROCK

MesajTarih: Prş 26.06.2008 3:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba Arkadaşlar;
Öncelikle:
Bugunlerde tonlarını da dinlediğim digitech hot rod pedalımı alıcam.Geriye 200 ytl civarı bir bütçem var ve ufak da olsa analog setupımı kurmak istiyorum bu setupı 4 5 yada 6 7 ay kullanıcam sonra pod falan ama kurmam gerek ihtiyacım var rp80 olmuyor.Bana 0 olarak(2.EL KESİNLİKLE OLMAZ OLAMAZ)neler önerirsiniz çaldıgım turler metallica bullet deep purple... cleani amfimden kullana bilirim reverb de mevcut amfimde reverbü amfimden alıcam bana chourus tube overdrive ve delay ne onerirsiniz bu butçeyle zor ama yardımcı olursanız sevinirm lütfen yazın
ghostknight

MesajTarih: Prş 26.06.2008 9:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

@plaROCK bu butceyle saydigin seyleri 2. el bile edinmen zor malesef. amfin fena degil aslinda o yuzden derive pedallarindan once madem lazim chorus ve delay e yonel. ibanez de-7, boss ch-1 veya ehx small clone butcen dahilinde.
plaROCK

MesajTarih: Prş 26.06.2008 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşşekkürler ghostknight dediklerini düşünücem
rebelwolfman

MesajTarih: Cum 27.06.2008 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben death metale uygun birşeyler arıyorum. nette araştırdığımda şunları uygun gördüm:
digitech death metal veya boss mt2...
hangisini önerirsiniz? veya dahada iyi pedal varmı önerebileceğiniz
Başa dön
plaROCK

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rebelwolfman demiş ki:
ben death metale uygun birşeyler arıyorum. nette araştırdığımda şunları uygun gördüm:

Bence Digitech Death Metal çok dolgun tonları var mt2 nin digiteche gore daha tiz bir tonu var tabi bence önce dene ondan sonra hangisini beğenirsen al en uygunu o Wink
plaROCK

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

plaROCK demiş ki:
rebelwolfman demiş ki:

Bence Digitech Death Metal çok dolgun tonları var mt2 nin digiteche gore daha tiz bir tonu var tabi bence önce dene ondan sonra hangisini beğenirsen al en uygunu o Wink

bu arada unuttum bütçen iyiyse EHX(Electro-Harmonix)Metal Muff a bakmanı öneririm ayrı bir alternatif Smile
serox

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rebelwolfman demiş ki:

ikisi de hem müzik için hem de maddiyat için çok uygun iki alet fakat müzik açısından, sesler açısından kendini tatimn etmek istiyorsan boss mt2 kullan derim. Şahsen ben onu kullanıyorum ve çok da memnunum. İstediğim soundu veriyor. Ayırca heavy metal için daha destekli bişiler olsun diyorsan boss ds-1 şiddetle önerilir...

Şuna dikkatini çekerim digitech kullanırken amfinin sesi açıldıkça çok kötü inanılmaz bir ses verir ama evde küçük çaplı çalışacağım dersen çok iyidir.

Alternatif önerim ise Mxr Doubleshoot olur. Paran varsa hemen al derim. Tam ritmlik ve soluluk bir pedal...

Benden bu kadar Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
rebelwolfman

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 3:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

plaRock ve serox yazılarınız için çok teşekkürler

ehx metal muff u profesyönel olduğumda almayı düşünüyorum Smile gerçekten süper bi alet

serox demiş ki:
Şuna dikkatini çekerim digitech kullanırken amfinin sesi açıldıkça çok kötü inanılmaz bir ses verir ama evde küçük çaplı çalışacağım dersen çok iyidir.

aslında evde rahatlıkla kullanıcağım amfi almak istiyorum 10 veya 15 w önerdiler. digitech alırsam bahsettiğin kötü ses çıkmaz umarım Smile
ayrıca biraz mt2 den bahsedebilirmisin artı yönleri olsun verdiği sound bakımından olsun.. kimisi doğru dürüst solo atılmadığından bahsediyor doğrumu?
Başa dön
plaROCK

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rebelwolfman demiş ki:
plaRock ve serox yazılarınız için çok teşekkürler

ehx metal muff u profesyönel olduğumda almayı düşünüyorum Smile gerçekten süper bi alet

serox demiş ki:

aslında evde rahatlıkla kullanıcağım amfi almak istiyorum 10 veya 15 w önerdiler. digitech alırsam bahsettiğin kötü ses çıkmaz umarım Smile
ayrıca biraz mt2 den bahsedebilirmisin artı yönleri olsun verdiği sound bakımından olsun.. kimisi doğru dürüst solo atılmadığından bahsediyor doğrumu?

MT2 yle solo da atarsın ritmde death metaldede solo atılamaz diye birşey yok istersen cleande de powerchord dene yine ses duyulur Very Happy ben epeyice digitechin analog pedallarnı denedim ve bende digitechin o uyduruk rp80 prosesorlerindende mevcut,serox un da dediği gibi digitech tek bu teknojiyi geliştirememiş gerçi amfine bağlı(ben 100wattlık fender kullanıyorum Surprised ),sesi atınca ton kötüleşmiyor fakat hassaslaşıyor ve tabi haşırtılar gereksiz sesler geliyor, bu da iyi bir izlenim değil.Her ikisindede alacağın amfi çok önemli orta seviye birşeyle ev için ideal distler alabilirsin ama yine diyorum mt2 az da olsa digiteche göre daha tiz,digitechse mt2 ye göre daha basslı deneme şansın varsa dene bass tiz olayını ve alacağın amfiyi kıyasla o amfi tiz mi biraz basslımı düşün ekipmanlarına,kulağına ve en önemlisi bütçene göre birini al Wink Smile
saygılar plaROCK umarım yardımcı olabildim.
rebelwolfman

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

plaRock bu detaylı anlatımın için çok saol Smile

digitech rp80 i bir arkadaşın kullanmalık verdiği washburn ile birlikte kullanıyorum. en kalın presete ayarladım herşeyi, tatmin edici gibime gelmedi. bu yüzden distortion almaya karar verdim Very Happy
ama bilmiyorum belkide prosesör almalıyım. çünkü herzaman sert takılmam diye düşünüyorum. arada slowada kayarım belki. kafamda soru işaretleri var, ilk defa gitar alacağım için herşeyin en iyisini olmasını istiyorum. parayı doğru kullanmak istiyorum:)
prosesör olarak ne önerirsin? en kalına kadar gidebilen ve en uygun fiyat olarak

tekrar saygılar Smile
Başa dön
Flareos

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Johnson J-Station kullanan var mı? Bunu Pod XT ile kıyaslayabilir misiniz?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 52, 53, 54  Sonraki
49. sayfa (Toplam 54 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız