Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - izmGibson FlayıngV Maestro-15"crt mon- behringer EQ
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

izmGibson FlayıngV Maestro-15"crt mon- behringer EQ
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 12:18    Mesaj konusu: izmGibson FlayıngV Maestro-15"crt mon- behringer EQ Alıntıyla Cevap Ver

15" CRT PHILIPS monitör.temizdir az kullanılmıştır.40 ytl istiyorum.herşeyle takas olur.teşekkürler.

behringer eq - ufak tefek çizikleri mevcut işlevsel olarak hiç bir sorunu yok.genel olarak temiz durumda bir eq pedalı.fiyat 40 ytl.ucuz yollu eq arayanlar için birebir.kendi ekipmanımda kullandığım pedaldır.

evet tüm judas priest severler tüm flaying V ciler tüm headbangerlar parası olmayıpta sahnede deri tayt giymek siteyenler işte size müthiş fırsat GIBSON MAESTRO FLAYING V.efendim bu gitar seyahat gitarı olarak geçiyor resimde görüldüğü üzere 21 perde bi gitar.sıfır ayarında çiziksiz orjinal gibson gigbagiyle birlikte kutusunda gönderilecektir.Türkiyede bulunabilcek bir gitar değildir.rengi ateş kırmızısıdır.üzerindeki hum gayet oturaklı ve sert bir manyetik.köprü ayarı sap ayarı herşey yapılabiliyor yani normal bir gitar(gülmeyin bu mini gitarların ayarsız olanlarıda var)
gitar mod emrenin gitarıymış kendisinin affına sığınarak onun koyduğu resimleri koyuyorum en yakın zamanda kendi çektiğim fotoları koyarım.gitar elime takasla geçmiştir saydığım fiyata satıyorum fiyat 300 ytldir.peşinde indirim yapılır.çok sevimli bir gitar satmayıp saklasammı diye düşünüyorum.teşekkürler
detaylı bilgi http://www.gibson.com/en-us/Divisions/Maestro/Electrics/Mini-V/

resim

Takas yoluyla elime geçen kutusunda digitech gnx3 prosesörü satıyorum.(SATILDI)
alet kutusunda durmaktadır ve kozmetiksel olarak iyi durumdadır.üzerinde memory kart girişi kayıt cihazı ve drum machine vardır.bass simulatörü ve drum machinle komple bir beste yapıp kaydedebiliyorsunuz.sadece exp(wah) pedalında temassızlık vardır.elektronikten anlıyorsanız biraz çözebilirsiniz sanırım.diğer bütün özellikleri kusursuz çalışmaktadır.cdsi kullanma kılavuzu kutu içindeki köpükler bile durmaktadır.nakit fiyatı 290.00 ytldir.sıfırı 700 ytl. civarıdır.aldığım fiyata sayıyorum aslında pedalın ederi daha fazladır.bozuk falan değil sadece exp pedalında sorun vardır.fazla kullanılmamış bir alet.Evimde gelip deneyebilirsiniz sorunun büyük birşey olmadığını görürsünüz.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=438&gid=189
290 liraya daha iyi bir şey alınacağını zannetmiyorum.
takasta fiyatı 320 liradır.çabuk satılan veya işime yarayacak herşeyle takas olabilir.aslında amacım exp pedalını yaptırıp daha yüksek bir fiyata satmak ama vaktim yok.teşekkürler.

arkadaşlar çok severek kullandığım evden çıkmamış tertemiz Marshall AVT50 (SATILDI)amfimin satış fiyatında indirim yaptım.Fiyat 550 YTL.dir.(önceki fiyat 600 ytl) takasta fiyat yine 600 YTL.dir.
amfiyi anlatmaya gerek yok avt serisinin en tutulan modelidir.hem evde hem sahnede rahat rahat kullanabilirsiniz.2 kanaldır.Clean kanalındaki drive kontrolü ile 3 kanal gibi kullanılabilir.Preamp katı lambalıdır.Evimde gelip deneyebilirsiniz.amfi budist değil öz be öz london çocuğudur.churchillin ikinci dünya savaşında almanlara karşı bu amfiyi kullandığı söylenir.ingiliz malı yani sonuçta Very Happy

*mxr p90(SATILDI) kutusunda temiz işlevsel kozmetik olarak iyi durumda çok sevdiğim bir pedaldır kendisi.van halen sevenler için idealdir.en iyi phaser pedalıdır benim için.fiyat 120 ytl.

*boss sd1 - (SATILDI) kanımca bossun en kaliteli standart üretim pedalıdır.aksini iddia edenler olsada piyasadaki en iyi 3-5 boosterdan biridir.hatta setupımda vazgeçilmez diyebileceğim 2 pedaldan biridir.diğerimi top secret.pedal sıfır gibi demiyorum zaten sıfır.ayakla basılmadı.fiyat 60 ytl.

*boss sd1 gt2 add mod. - (SATIŞTAN ÇEKİLDİ)sd1 aten standart olarak çok güzel bir pedal.atilla abinin yaptığı modla pedal daha da süper olmuş.üzerindeki booster switchi anlatamam duymanız lazm.bu pedalda sıfırdan farksız.kutusu neyin herşeyi mevcut.fiyat 90 ytl.yaptırdığınız zaman 120-125 ytlye mal oluyor.

*boss ds1 analogman pro - (SATILDI)bulunması zor bir pedaldır.keeleyden iyi olduğun düşünen arkadaşlar var.vainin zappa turnesinde kullandığı pedaldır.burda yapılma yerli mod değildir.orjinal usaden gelmedir.ds1in tüm negatif özellikleri alınmış halidir.pedalın üzerinde orjinal analogman stickerları ve mührü vardır.kutusu herşeyi mevcuttur.fiyat 150 ytl

*behringer eq - (SATILDI)bunada sıfır gibi demiyorum ayak basılmamış kutusu kullanma kılavuzu bulunan tertemiz pedal.eq ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar.kutusu belgeleri durmaktadır.fiyat 40 ytl boos eqnun muadilidir.

*ibanez de7 delay.(SATILDI)sıfır gibi çiziksiz bir pedaldır.fiyatına göre mükemmel bir delay pedalıdır.çok uzun ms kullanmayacaklar için birebirdir.bir ara forumda bulunamıyordu.kutusu herşeyi mevcut.fiyat 80 ytl.

* RAT 2 Dist.(SATILDI) Sıfır kutusunda çiziksiz içinde pili herşeyi mevcut.USA malıdır son üretilenler gibi çin değildir.truebypasstır.pedalı anlatmaya gerek yok zaten en meşhur dist pedallarından birirdir.fiyat 120 ytl

pedallarda amfide çok temiz durumdadır.sattığım pedalların hepsinin kutusu mevcut ve temiz durumdadır.kargoyu karşılamak suretiyle satış yapılabilir.TAKAS olayı kolay satılabilir aletlerle .çünkü çok sevdiğim pedallarım ve hala kullanıyorum.maddi olaylar yüzünden satacağım.aldığım şeyi hemen paraya çevirebilmem lazım.ulen ev yaptırmak ne zormuş Sad

takasta pod xt live ve boss gt8 e öncelik tanırım.

yarın resimlerini ekleyeceğim.bir kaç tane de pedal ekleyebilirim.

şu anda sattığım pedalları bir arada kullanınca çok güzel tonlar alabiliyorum.merak eden gelip deneyebilir.toplu alımda indirim yaparım.

Forumun en çok alım satım yapanlarından biriyim.referansım çok geniş Very Happy
teşekkürler.

En son halilpazarlama tarafından Pts 25.08.2008 11:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 21 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

resimde ekleyim tam olsun.

üstteki avt50 alttaki vs100dür.yani boyut olarak pek farklı değiller.50 watt olduğunu bakmayın.küçük dev mübarek Very Happy
vs100 mersine satıldı bu arada boşuna teklif vermeyiniz Very Happy

pedallarında remini ekleyim.

1 amfi resmi daha

satılık gibson maestro flaying v -15" crt monitör behringer EQ 40 YTL http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834

En son halilpazarlama tarafından Sal 01.07.2008 10:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
cancaliskan

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

karne hediyesi....
Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Roland JC-120,Dunlop;Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr;Phase90,ZW-44,ProCo Rat 2,H&K Warp Factor,Ehx;Big Muff Pi,Hot Tubes,BBE Sonic Stomp,Digitech Synth Wah + Çok yakında...
Başa dön
OmniaMovens
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben talibim diyebilirim, yani vdKa nın avt si var ama ankarada o. satılmadığı durumda 2 hafta içinde sana haber ederim Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

OmniaMovens demiş ki:
ben talibim diyebilirim, yani vdKa nın avt si var ama ankarada o. satılmadığı durumda 2 hafta içinde sana haber ederim Smile
abi klima taktırmaya heveslendim anladımki pedal amfi gitar teferruatmış.yanıyoz burda norveçe taşınıcağım Very Happy gitar falan çalamıyorum sıcaktan.vıcık vıcık oluyorsun 2 dakikada.hele o sırttan çatala süzülen ter damlası yokmu işte o an amfiyi satma kararını verdim Very Happy içiniz rahat olsun amfi tertemiz Very Happy klimayla takas olur.bu arada klimadan anlayan arkadaş varsa yardımcı olsun.şöyle 500-600 civarı adam akıllı ne alınabilir Very Happy klimayla takas edebilirim ayrıca Very Happy
satılık gibson maestro flaying v -15" crt monitör behringer EQ 40 YTL http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Başa dön
duppoy

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

avt 50 xt aynısı mı yoksa aralarında ne fark oluyo acaba
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bildiğim kadarıyla özellik olarak bir fark yok dış kaplaması falan değişik birde kullandığı kabin farklı ama çok fark olmadığını biliyorum.Xt biraz daha ticari cila yemiş hali Very Happy
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

avt50 serisinin en güzel özelliği kullandığınız analog pedallara çok iyi cevap vermesi.bir çok amfi kullandım bu fiyat seviyesinde analog pedallarla en iyi kullandığım amfi diyebilirim.örnek : bir pedal alıyorsunuz netten sample dinleyip evdeki amfinize bağladığınıda çok farklı sonuç elde ediyorsunuz.avt bu konuda çok başarılı.pedalların karakterini çok iyi yansıtıyor.hatta çoğu zaman 2 adet sd1i bağlayıp kullanıyorum.
Başa dön
korsan

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alttaki cihaz VS100 mü..
bu arada cihaz çok güzel ama klima için değer mi yaa..
çık balkonda çal.. gir duşta çal.. git klima çal.. çizmiş
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mitrovica

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben sana klıma bulayım Very Happy ıstedıgınden Very Happy amfıyı bana ver:p ..
Başa dön
OmniaMovens
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ticari cila Very Happy aynen öyle oluyor tabi daha karizma olduğu gerçek Smile ayrıca o sırttan çatala inen ter damlası da yardı beni Very Happy
Başa dön
realdream_23

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Takas düşünürmüsün???
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amfimden memnunum dediğim gibi klima alma amaçlı sattığım için takas düşünmüyorum.12000 btu klimalar hariç Very Happy
Başa dön
Requi_em

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şey halilpazarlama başlıkla ilgisi olmayacak ama şu imzandaki kitabı edinmek istiyorum Very Happy

Satılık/Takaslık MP3 player ve UMD film;
http://www.turkrock.com/ftopic91248.html

Alınık Pedallar;
http://www.turkrock.com/ftopic93508.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

edit . 6 tane satılık pedal ekledim.

özetle
marshall avt50 - 550 ytl
boss sd1 -60 ytl
boss sd1 add gt mod - 90 ytl
boss ds1 analogman pro - 150 ytl
mxr p90 phase - 120 ytl
behringer eq - 40 ytl
ibanez de7 delay - 80 ytl

ayrıntılar yukarıda yazılı.
Başa dön
symbolc99

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

moruk bu aysonuna kadar BİM in bi kampanyası var.. Very Happy klima Very Happy
380 ytl 12000 btu seg marka,vestelin yan urunu.2 yıl servis garantili..kaçmaz aq Very Happy Very Happy Very Happy şaka diil ha Smile
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

symbolc99 demiş ki:
moruk bu aysonuna kadar BİM in bi kampanyası var.. Very Happy klima Very Happy
380 ytl 12000 btu seg marka,vestelin yan urunu.2 yıl servis garantili..kaçmaz aq Very Happy Very Happy Very Happy şaka diil ha Smile
montaj dahil değildir olum ona Very Happy bide montaj parası verecez Very Happy
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Requi_em demiş ki:
şey halilpazarlama başlıkla ilgisi olmayacak ama şu imzandaki kitabı edinmek istiyorum Very Happy

imzalı yollayacağım Laughing
Başa dön
plaROCK

MesajTarih: Prş 26.06.2008 1:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi bi de bu gitarın bir potu olsa bole soğukluk sıcaklık ayarlasak tam super olur:D manyetiklerden yukarı bole esse br de termometreli pedal bir de on off foot witch bitti bolduum icn pardon
_poulles_

MesajTarih: Prş 26.06.2008 3:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi yaaa Sad ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız