| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
snowflake

|
Tarih: Pzr 06.11.2005 0:55 Mesaj konusu: |
|
|
mia krischner ikinci filmde oynuyor. ikinci film de kotu degildi bence her ne kadar ilkinin yeri ayri olsa da. ozellikle diyaloglar ilgincti 2.de. _________________ significance behind the eyes
there is no need to hide... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
NIRVANA_17

|
Tarih: Sal 08.11.2005 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Güzel bir film. Adamın intikam için karga sayasinde dünyaya gelmesi ilginç.Filmde kargayı sakatladıktan sonra adamın güçlerinin neden kaybolduğunu anlamadım, karga ölmemişti ki |
|
| Başa dön |
|
 |
Revenga_crw

|
Tarih: Çrş 07.12.2005 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
Brandon Lee ilk filmin çekimlerinin sonlarına doğru bi kaza sonucu ölmemişmiydi yanlış mı biliyorum? geri kalan kısımları bilgisayar ve dublörler yardımıyla tamamlamamışlarmıydı? Crow filmini bu kadar ünlü ve unutulmaz yapanın bu olduğunu düşünüyorum..
Ayrıca bu sene çekilen 4. crow filmi en kötüleri diyebilirim. bu kadar kopuk senaryolu bi film ne gördüm ne duydum... |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pts 16.06.2008 3:40 Mesaj konusu: |
|
|
Etkileyici atmosferi olan bi filmdir.İzlerken farklı hissiyatlara bürünürsünüz.Çok da iyi olmayan bir senaryodan harika bir film çıkmıştır.Dikkat edilmesi gereken de budur.Filmin kendine has yönleri...Harika bir soundtracki vardır.Özellikle Color Me Once ve Slip Slide Melting dinlenmelidir. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Pts 16.06.2008 12:16 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sevdiğim Alex Proyas filmi. Bu adamın filmlerindeki o karanlık ve kendine has atmosferi bilen bilir, aynı Dark City'de olduğu gibi The Crow'da da bu mevcut zaten.
| Revenga_crw demiş ki: | | Brandon Lee ilk filmin çekimlerinin sonlarına doğru bi kaza sonucu ölmemişmiydi yanlış mı biliyorum? geri kalan kısımları bilgisayar ve dublörler yardımıyla tamamlamamışlarmıydı? Crow filmini bu kadar ünlü ve unutulmaz yapanın bu olduğunu düşünüyorum.. |
Bu da doğru bir bilgi yanlış hatırlamıyorsam. Brandon Lee, çekimler sırasında kazayla vurulup hayatını kaybediyor. Ha, kendi adıma konuşayım ben filmi gene severdim. Zaten Brandon Lee'nin öldüğünden haberim yoktu filmi izlemeden önce. Ama olayın filmi ünlü etmesinde katkısı yoktur diyemem. Gene de kesinlikle izlenesi bir yapım. Taze taze izleseydim, daha ayrıntılı yazardım film hakkında. Cidden beğenmiştim çünkü. Ama izleyeli epey oldu. _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pts 16.06.2008 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Pepper_Keenan demiş ki: | Çok sevdiğim Alex Proyas filmi. Bu adamın filmlerindeki o karanlık ve kendine has atmosferi bilen bilir, aynı Dark City'de olduğu gibi The Crow'da da bu mevcut zaten.
| Revenga_crw demiş ki: | | Brandon Lee ilk filmin çekimlerinin sonlarına doğru bi kaza sonucu ölmemişmiydi yanlış mı biliyorum? geri kalan kısımları bilgisayar ve dublörler yardımıyla tamamlamamışlarmıydı? Crow filmini bu kadar ünlü ve unutulmaz yapanın bu olduğunu düşünüyorum.. |
Bu da doğru bir bilgi yanlış hatırlamıyorsam. Brandon Lee, çekimler sırasında kazayla vurulup hayatını kaybediyor. Ha, kendi adıma konuşayım ben filmi gene severdim. Zaten Brandon Lee'nin öldüğünden haberim yoktu filmi izlemeden önce. Ama olayın filmi ünlü etmesinde katkısı yoktur diyemem. Gene de kesinlikle izlenesi bir yapım. Taze taze izleseydim, daha ayrıntılı yazardım film hakkında. Cidden beğenmiştim çünkü. Ama izleyeli epey oldu. | Masanın üzerine çıkıp etrafa ateş ettiği sahnede kendisine doğrultulan silahın dolu olması sonucu ölmüştür diye biliyorum ben.
Bu arada Dark City'de harika bir filmdir.Aynı yönetmene sahip olduklarını bilmiyordum,bunu öğrendiğim iyi oldu. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Pts 16.06.2008 12:59 Mesaj konusu: |
|
|
Kaza dediğim o zaten aslında. Kendine doğrultulan silah falan senaryo ama senaryonun gerçeğe dönüşmesi kaza maalesef..  _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
matt_living

|
Tarih: Sal 24.06.2008 13:17 Mesaj konusu: |
|
|
Brandon Lee den sonra hiçbir serisini sevemediğim bir film. İzlediğimde Lee'ye hayran kalmıştım sonra Hürriyet gazetesinin sayfasnda ilginç bir başlık gördüm, "En Garip Ölümler", girdim ve yavaş yavaş bakıyordum kişilere birden Brandon karşıma çıktı ve ağlamam bir oldu.Ondan sonra filmi bir daha izlemedim, izleyemem de sanırım.Ama film tam bir efsane... _________________ Mügeee
My Photography==> www.myspace.com/ogunfanmuge |
|
| Başa dön |
|
 |
|