Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Uykusuza Masallar albümünde bildiğim kadarı ile Beni Bırakma klibinin ardından Çok Geç şarkısına çekilcekti.Kendisi bir radyo programına konuk olup orada söylemişti, futbol görüntüleri ile farklı bir klip olacağını söylemişti.Dinleyicileri Çok Geç şarkısına beklerken Çok Aşık biraz süpriz oldu ayrıca sigara konusunda bende çok sevdinim, Ankara Üniversitesi konserinde söylemiş, web sitesi feridunonline.com da okumuştum.Dinleyicileri arasında sigara kullananlar sayısı belki azalır bu vesile ile. _________________ www.feridunonline.com
2008 yılının ilk günlerinde yayınladığı “Uykusuza Masallar” albümüyle ses getiren Feridun Düzağaç, yoğun konser programı arasında 3.video klibini de çekmeyi ihmal etmedi.
“Çok Aşık” adlı şarkıya 13 Mayıs’ta Marmara Üniversitesi’nde konser esnasında çekilen klibin yönetmenliğini Burak Sesli yaptı.
Dinleyicilerin hep bir ağızdan Feridun Düzağaç’a eşlik ettiği klipte yer yer dinleyicilerin seslerine de yer verildi.
yakında kanal d de şevval sam ile başrolünü paylaştığı bir dizisi başlıyor:derman...
bir hastanedeki komedi vakalar olacak anladığım kadarıyla konusu...
tutacağını pek sanmıyorum ama şevval sam ve fd için seyredilebilir... _________________ ÇİZGİROMAN OKUMAK SANATTIR... ÇİZGİROMAN KÜLTÜRDÜR...
Hayata dair hazır cevaplar var
Öyle çok düşünüp kendini heba etme sen
Biraz oku dolaş yaşa işte
Kimseye kötülük etmeden
Kalbini kırarsa hayat derin bir nefes al, geçer...
Son albümünde Hazır Cevap şarkısında bu sözleri ile beni bir kez daha derinden sözü ve müziği ile etkileyen yegane kişilik.
Ülkemizin en iyi bestecisi ve müzisyeni olup fanlarının tabiri ile üstad. _________________ www.06rock.com
Ankara kültür rock sitesi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 79, 80, 81
81. sayfa (Toplam 81 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız