| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
eric

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 10:07 Mesaj konusu: |
|
|
| irfanturunc demiş ki: | balba nickli arkadaş son derece seviyesiz ve terbiyesiz bir insandır.sattığı ekran kartı için defalarca başlık açmış,moderatörlerin son derece ilgisiz tavırları yüzünden elini kolunu sallaya sallaya ilan açmaya devam etmiş ve herkese de hakaret etmiştir.herkesin hakkını yemiştir.
http://www.turkrock.com/post1475857.html |
okudum mesajları saygısızlık diz boyu dil desen mahalle agzı, irfan duyarlılıgından oturu tesekkurler , boyle tipleri etiketlemek lazım ki ne alısveris yapabilsin ne kaale alınsın. _________________ Notorius says:
The funk baby, machine gun funk baby |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gogostar

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 13:17 Mesaj konusu: |
|
|
| SiLeNoZ ve cemcengiz'le alışveriş yaptık. Zaten ikisi de önceden tanıdığım arkadaşlardı. Güven sorunu olmadan, herşey konuşulduğu gibi ve oldukça pratik şekilde alışverişi tamamladık. Teşekkür ediyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 14:14 Mesaj konusu: |
|
|
ze_us nikli can abiyle bir alısveriş daha gerceklestirdik..hic bi sorun cıkmadı cıkmasıda beklenemezdi zaten gercekten sitede tanıstıgım nadir İYİ insanlardan birisi  _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a>www.turkrock.com</a> : )</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Ze_uS

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 14:35 Mesaj konusu: |
|
|
| fenderstrat28 demiş ki: | ze_us nikli can abiyle bir alısveriş daha gerceklestirdik..hic bi sorun cıkmadı cıkmasıda beklenemezdi zaten gercekten sitede tanıstıgım nadir İYİ insanlardan birisi  |
Teşekkür ederim Celilcim... Bende aynı şekilde seninle alışveriş olsun msn sohbetlerımız olsun her zaman zevk duydum... ki daha öncede pek çok kez söylediğim gibi hiç bir zaman alısverıslerımden ticaret anlamında bir beklentim olmadı aksine dostlar arkadaşlar kazanmayı tercıh ettım...
Ben cok tesekkur ederım... _________________ <div>HaYaTıMı YaŞaNıLıR KıLMaK iÇiN uĞRuNa öLüNeCeK BiŞeY aRıYoRuM...!<br />http://www.myspace.com/laneht_<br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
spyh06

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
halilpazarlama nikli harun abiden ibanez wd-7 aldım. güvenilirliğini kanıtlamış birisiydi, tekerrür etti sadece muhabbeti de ayrı güzel sağolsun  _________________ bence...
neyse... |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 20:34 Mesaj konusu: |
|
|
| darkside7, zetiman ve texas_blues nickli arkadaşlarımla son 1-2 hafta içinde alışveriş yaptım. Hiçbir sorun yaşamadım ve oldukça güzel alışverişlerdi belirteyim. Hepsine buradan da teşekkür etmek istedim. |
|
| Başa dön |
|
 |
jacob

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 21:16 Mesaj konusu: |
|
|
Mus-e-ician dan pedal aldım. çok iyi niyetli bir arkadaş. birlikte adaptör peşinde de koşturduk, dükkanlara dert anlattık. sağolsun çok yardımcı oldu. tekrar teşekkür ediyorum buradan. _________________ We live thinking we will never die.
We die thinking we had never lived.
Cut it out. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pzr 22.06.2008 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
| spyh06 demiş ki: | halilpazarlama nikli harun abiden ibanez wd-7 aldım. güvenilirliğini kanıtlamış birisiydi, tekerrür etti sadece muhabbeti de ayrı güzel sağolsun  |
ben teşekkür ederim güle güle kullan.ayarları biraz deneyseldi yollarken düzeltmeyi unutmuşum.  |
|
| Başa dön |
|
 |
s-co

|
Tarih: Pts 23.06.2008 11:46 Mesaj konusu: |
|
|
| BULUTBEY demiş ki: | | s-codan ben de ps aldım. Kendisine çok teşekkürler. O sorunsuz bir şekilde psyi yolladı. Benim parayı yatırmamda ufak bazı sorunlar yaşandı. Hoşgörüsü için kendisine teşekkür ederim. Ps yi ben parayı yatırmadan önce göndererek bana güvendiği için de ayrıca teşekkür ederim. |
hakanda güvenilebilecek arkadaşlardandır.yine olsun yine gözüm kapalı yollarım her ne olursa |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Pts 23.06.2008 11:57 Mesaj konusu: |
|
|
"serhat13" ile elden gitar takası yaptık.Çok temiz ve hoş bir m600 aldım.memnunum.İlgili ve güvenilir birisi.Teşekkür ediyorum kendine..Güle güle kullansın... _________________ satılık RP100A-MANYEtik--gigbag |
|
| Başa dön |
|
 |
huntam

|
Tarih: Pts 23.06.2008 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Berko nickli arkadasla kargo yoluyla alısveris yaptık.Guvenilir bir arkadas oldugu için sorun yasamadık.Tesekkur ederim.Tekrardan hayırlı olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
01

|
Tarih: Sal 24.06.2008 18:59 Mesaj konusu: |
|
|
Defalarca kazıklanmama,kandırılmaya çalışılmama rağmen kimse hakkında bugüne kadar kötü tek şey yazmadım buralarda.Ama herşeyin bir ilki varmış,bunu yazacağım;
" fashiontronix" nickli şahısla alış-veriş yaparken dikkatli olun arkadaşlar.Sattığı ürünler çok pahalı olup,bunu dile getirdiğiniz ve adam gibi bir üslupla durumu sorduğunuz vakit her an bir küfür yada hakaret işitebilirsiniz.Kaldıki dialoglarındaki şaibeli üslubta pek iyi niyetli bir şahıs olmadığı izlenimi uyandırmaktadır.
Benim alış-verişlerimde paradan dahada önemli şey üslup,karşılıklı saygı-sevgidir.Çoğu zaman bu ilişkiler içerisinde olduğum insanlara değerinin çok çok altında alet-edavat sattığım olmuştur buralarda.Herkes bilir yıllardan beri.Ama bu tarz zavallı insanların üslubuna tahammülüm yoktur.
Sizinde olmamasını temenni ediyorum.
Saygılar&Sevgiler. _________________ http://www.myspace.com/cetinkaramuftuoglu |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

Kayıt: Mar 21, 2007 Mesajlar: 1171 Nerden: Helsinki. Prag. Bükreş. Atina
|
Tarih: Çrş 25.06.2008 17:47 Mesaj konusu: |
|
|
woddy takma isimli arkadaşımızla yeniden bir gitar alış verişimiz oldu kendisine teşekkür ederim. Herkezin kolaylıkla güvenebileceği ve gözünüzü arkada bırakmayacak bir arkadaş.
i-coot takma isimli arkadaşımızdan dan pedal aldım ve fazlasıyla temiz bir aletti. Fazlasıyla güvenilir bir arkadaşımız. Kendisine teşekkür ederim. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
southern

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
| 7kedi7eti7 nickli Murat'la ve On0e_SiFFreDDi nickli Onur'la alış-veriş yaptım. İki arkadaşada sonuna kadar güvenebilirsiniz. =) İkisinede teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
serhat13

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz biriktirdim ama sırasıyla yazayım,
Cardesh nikli Onur kardeşime rg 350 sattım, bana sb Dreams tele + para verdi. On numara arkadaş, barkodda oturduk hemmencecik biralarımızı içtik.
Xalos nickli Ali ÜstÜndağ abi ile gitar takas ettik, güvendi Antalyadan gitarını gönderdi ( cirlop gibi, yeni tel falan takmış ), beğenirsen kendininkini yolla dedi. Sorunsuz alışveriş ettik. Kendisine saygılar sunarım.
GökhanA nikli Gökhan arkadaşıma sx strat sattım, hemen parayı havale etmiş, güvenini karşılıksız çıkarmamak için elim ayağıma dolaştı desem yeridir. Kendisine teşekkürler.
Rock_us nikli Burak arkadaşımdan cort m600 aldım, vade yaptı güvendi. Kendisine sonsuz teşekkürler.
Mfikret kardeşimden Bc rich jr v ile m600 ü takas ettik, çok profesyonel bi arkadaşım mafya filmlerindeki gibi alışveriş oldu, ürünleri gösterdik, el sıkıştık mutlu bir şekilde evlerimize döndük  |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

Kayıt: Jan 24, 2008 Mesajlar: 448 Nerden: izmir - istanbul
|
Tarih: Cum 27.06.2008 3:03 Mesaj konusu: |
|
|
Sercanust den usa tele aldım. Sadece içim rahat etsin diye ben daha para yollamadan gitarı bana yolladı ve deneyip almamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum tüm ıdı bıdımı çektiği ve söz verdiği gibi mukkemmel bir şekilde gitarı bana ilettiği için.. çok değerli bir insanmış! Bir saniye bile tereddüt etmek yersiz Sercan'la alış-veriş yaparken  _________________ **************************************** |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 27.06.2008 11:23 Mesaj konusu: |
|
|
| _poulles_ demiş ki: | Sercanust den usa tele aldım. Sadece içim rahat etsin diye ben daha para yollamadan gitarı bana yolladı ve deneyip almamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum tüm ıdı bıdımı çektiği ve söz verdiği gibi mukkemmel bir şekilde gitarı bana ilettiği için.. çok değerli bir insanmış! Bir saniye bile tereddüt etmek yersiz Sercan'la alış-veriş yaparken  | vay vay tele yapmışız iyice yumuşadın olum sen  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
yndnrg7321

|
Tarih: Cum 27.06.2008 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
bluesky özgür. _________________ WUUUU MARSHALL JTM45&1960A |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Cum 27.06.2008 22:07 Mesaj konusu: |
|
|
"the_guitarist" den takasla Digitech Grunge ve Marshall Jackhammer ı çok güzel bir alışverişle aldım.Çok teşekkürler kendisine tavsiye ederim.İlgili ve bilgili birisi.Güvenebilirsiniz. _________________ satılık RP100A-MANYEtik--gigbag |
|
| Başa dön |
|
 |
the_guitarist

Kayıt: Sep 29, 2005 Mesajlar: 237 Nerden: Kocaeli/İstanbul
|
Tarih: Cmt 28.06.2008 13:30 Mesaj konusu: |
|
|
ben teşekkür ederim mfikret inşallah herkes senin gibi dürüst olurda nice alış verişler yaparız bende sana kefilim dicem ama zaten bir sürü kefilin var .... _________________ İMZA |
|
| Başa dön |
|
 |
|