Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Tuzla Tersane'si icin kampanya basladi !
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Tuzla Tersane'si icin kampanya basladi !

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FEMME_ESIN

MesajTarih: Prş 19.06.2008 16:24    Mesaj konusu: Tuzla Tersane'si icin kampanya basladi ! Alıntıyla Cevap Ver

İNANMIYORUZ, GÜVENMİYORUZ, TANIK OLMAK İSTİYORUZ !

İhsan Turhan, Türkiye tersanelerinde son 1 yılda hayatını kaybeden 26. işçi. Alınan bütün “güvenlik önlemlerine” çalışma koşullarında hızla yapılan “eksiksiz düzenlemelere” rağmen hayatta kalmayı başaramadı. Çalışma koşullarının ve iş güvenliğinin yetkililer tarafından “sıkı bir şekilde denetlendiği”, “kaza riskinin mümkün olan en alt seviyeye indirildiği” bir tersanede kendisinden önceki arkadaşları gibi o da “kendi dikkatsizliği sonucu” hayatını yitirdi… Bize bunlar söyleniyor. İnanmıyoruz.

Canları pahasına hayatlarını kazanmaya mahkûm edilen, ağır ve güvensiz koşullarda risk altında çalışmak zorunda bırakılan, her ay en az iki arkadaşlarının daha ölüm haberini alan ve her seferinde kendi ölümlerini yaşayan işçiler için endişe ediyoruz. Yapılan açıklamalara güvenmiyoruz.

Biz aşağıda imzası bulunan fotoğrafçılar

Yetkililerin gereken her önlemi almasını, taşeron olsun olmasın tüm işverenlerin işçi eğitimi, işyeri güvenliği, sigorta ve adil bir ücret başta olmak üzere, sorumluluklarını yerine getirmesini, denetimlerin düzenli olarak yapılmasını, işçilerin ruh ve beden sağlığı açısından iş saatlerinin ve çalışma koşullarının yeterli düzeye getirilmesini istiyoruz.

Anlatılanlara inanmadığımız, yetkililere güvenmediğimiz için Tuzla tersanelerindeki hayata objektiflerimizle tanık olmak istiyoruz.

TUZLA TERSANELERİNİN KAPILARI YAŞANANLARDAN KAYGI DUYAN TÜM FOTOĞRAFÇILARA AÇILSIN..

SIZDE DESTEK OLUN !! :

http://www.tanikolmakistiyoruz.com/

En son FEMME_ESIN tarafından Prş 19.06.2008 18:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mer_ve

MesajTarih: Prş 19.06.2008 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deniz ticaret odası başkanı ne güzel demiş ama.."işçilerin öleceğini bilmesi,bizim de ölümlere alışmamız lazım." Evil or Very Mad
Başa dön
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 19.06.2008 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başlığı Duyuru haline getirdim. Hepimiz destek olalım.

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FEMME_ESIN

MesajTarih: Prş 19.06.2008 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

futurist, duyarliliginiz ve desteginiz dolayi cok ama cok tesekkür ederim ! ve imzasini ve destegini esirgemeyen arkadaslarada tesekkürümüz sonsuz ! Emekcilerimize iscilerimize sahip cikalim hep beraber.
Başa dön
crevassie_fille

MesajTarih: Cum 27.06.2008 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mer_ve demiş ki:
deniz ticaret odası başkanı ne güzel demiş ama.."işçilerin öleceğini bilmesi,bizim de ölümlere alışmamız lazım." Evil or Very Mad

Sanki havadan sudan muhabbet ediyor adam.Ölümlere alışmak...Ne kadar da basit,sıradan bir şey değil mi?Buna hak verenler de vardır allah bilir.İnsanları sığlaştırmak,duyarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Duyarsız kalmayalım lütfen,onların istedklerini yapmayalım...
Başa dön
rocknsebo

MesajTarih: Sal 19.08.2008 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu tersanedeki ölümler giderek artıyo.Yeni gündem taşınıcağı yönünde.Ama ilk önce buna ellerini sürenlerin o kanlı ellerini çekmeleri lazım diye düşünüyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIVjonathan

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 1:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne kadar ilginç ya .?
İnsanlar göz göre göre ölüyor.Ben yakından takip etmiyorum ama duyuyorum sürekli. Hiç mi tedbir alınmıyor ? İnsan bu kadar önemsiz mi ya .. komik.
Avrupa dan hiç bu tarz haberler duymuyoruz.Duymuyorum en azından.
morgaine

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o işçilerin hayatı çok ucuz bakalım bilmem nerenin başkaanı 1 gün çalışır mı o tersanelerde..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız