| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
oxoxo

|
Tarih: Cmt 19.08.2006 20:53 Mesaj konusu: |
|
|
| bence baya geriyodu ya..ve colin farrell ın performansı gerçekten güzeldi..az para harcanarak milyon dolarlar harcanan bazı filmlerden çok daha güzel |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Feronia

|
Tarih: Cmt 19.08.2006 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
Keşke bitmeseydi dediğim filmlerden biri..
Ki;biraz daha uzatılsaydı,daha da iyi birşey çıkartılabilirdi...
Bu arada filmdeki;telefon sapığı ya da psikoloğu diyeyim( ) yüzünü birkaç saniye görmüş olsam da,en sevdiğim karakterlerden biridir...
Çok güzel şeyler söylüyor aslında..Üstüne hiç düşünemediğimiz kadar... |
|
| Başa dön |
|
 |
enable Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 16.09.2006 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
evet hakikaten mesjlar açısından çok güzel bi film
artı oyunculuklar planlar iyi
ve ilginç bi diğer özelliği evdeki kadın kazanıyor filmde bu da hoş olmuş .... |
|
| Başa dön |
|
 |
enable Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 16.09.2006 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
evet hakikaten mesjlar açısından çok güzel bi film
artı oyunculuklar planlar iyi
ve ilginç bi diğer özelliği evdeki kadın kazanıyor filmde bu da hoş olmuş .... (ayıptır söylemesi adaman karısına tekrar dönüp itiraflar edip öpüştükleri sahne süperdi bence...) |
|
| Başa dön |
|
 |
p_Absolution_q

|
Tarih: Pts 18.09.2006 20:46 Mesaj konusu: |
|
|
film seyirciyi germek üzere kurulu ve amacına ulasıyor .ama gerek oyunculuk gerekse sahne olarak cok yetersiz bence. bu filmi cok ucuza maletmiş olmalılar. ama gerilim sonuna kadar;) _________________ http://www.myspace.com/sercandebelecc |
|
| Başa dön |
|
 |
MaVi_KuRt Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 26.09.2006 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
sonu ile beni şaşırtmış olan filmdir sevdim mi kesinlikle yanlız film psikolojik gerilim değil psikolojik gerilim saw gibi texas chainsaw massacre gibi das experiment gibi filmlerdir hocam bunun psikolojik gerilim ile yakından uzaktan alakası yok.. _________________ <div><strong>Bu MeMLeKet TaRihTe TÜRK`tü HaLDe TÜRK`tür Ve EbeDiyende TÜRK oLaRaK YaŞaYaCaKtIr..
&nb |
|
| Başa dön |
|
 |
bajang_

Kayıt: Oct 09, 2006 Mesajlar: 1 Nerden: bajang_ nerden? sorusuna cevap vermemiş!!!
|
Tarih: Pts 09.10.2006 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
tek mekanda geçti bu film..buna benzer biçok filmde var, filmi izledikten sonra beğendim mi beğenmedim mi diye kendi kendime soruyordum: ) _________________ ..(bu ne bana dokunmayan yilan bin yasasinciliktır!!!! bu ne bir sıfır olsun benim olsunculuktur !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Legion

|
Tarih: Cum 20.10.2006 2:13 Mesaj konusu: |
|
|
çok kral filmdir. bukadar düşük bütçeyle çekilip bukadar iyi film varmı başka ? hatırlamıyorum hiç  |
|
| Başa dön |
|
 |
didem_rock

|
Tarih: Cum 20.10.2006 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
uzun zaman önce izlememe rağmen hala aklımda kalan sayılı filmlerden biri konusu çok sürükleyici olmasada birbirine benzeyen filmlerden değil yani farklı bence _________________ Gözlerimde yaşlar olmasaydı, ruhum gökkuşağıyla dolmazdı... |
|
| Başa dön |
|
 |
pagliaccio

|
Tarih: Prş 02.11.2006 21:22 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ ..televizyonla uyuşmuş milyonlarca beyinden biriyim sadece... |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Sal 17.06.2008 1:40 Mesaj konusu: |
|
|
İzledikten sonra beni düşünmeye sevk eden bir film olmuştu.Sapığımız gerçekten bilge bir insan...Tek mekanda geçen izlediğim en iyi filmdir. _________________ "iki dakikalık nefret"
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
voodoobaby

|
Tarih: Prş 19.06.2008 4:28 Mesaj konusu: |
|
|
güzel bi filmdi, hiçbişeyle ilgilenmeden filme odaklamıştım direk kendimi  |
|