| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
bahoo74

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 0:50 Mesaj konusu: İst/İzmr:Dolandırıcılık Olayı Hüseyin Kaşıkçı(resim eklendi) |
|
|
Öncelikle belirteyim olay forumda gerçekleşmedi.
Msn listemde uzundur olan fakat tanışıklığım olmayan Hüsyin Kaşıkçı adlı şahış msn iletimde görüp gitarları denemek istedi.Daha sonra paranın bir kısmını patronunun kredi kartından çekiceğini söyledi.Neyse geldi denedi iki gitarı da beğendi ikisini almak istedi.Bakırköy Rock Markette 1150ytlye anlaştık.Fakat Rock Marketin garanti bankasıyla anlaşması olmadığı için 12 taksitte 900ytlye 300ytl kesilceğini ve gereksiz masraf olacağını söyeldik.Arkadaş yok zaten patronun kartı 1200 limit koydu diyip 250 sini de bir hafta sonra nakit ödiyeceğini söyledi.
Şimdi bana salak malak saydırcaksınız ama temiz yüzlü çocuktur öder diyip kabul ettim.He bir de arkadaş daha bu mevzular olmadan önce bana daha önce bir gitar kargoladığını kişinin kendisine 250ytlyi ödemediğini ve böyle müzisyen nasıl olur filan diye bir hikaye anlatmıştı.Bende iyi niyet gösterip verdim paşa paşa gitarları.
Bir aydır bir kaç kere telefona çıkıp geçiştirdi sonra günde 30 40 kere aramalarımdan sıkılmış olsa gerek hattını kapattı.
Kırmızı lth h-202(bulunması zor bir gitar yani hiç olmazsa göülünce tanılır)
Epiphon Sg Goth
Renkli gözlü bir yetmiş boylarında siyah dalgalı uzun saçlı hippi bir tip mimar sinan moda tekstilden mezun olduğunu söylemişti.
Bu çocuğu tanıyan bilen gören varsa lütfen bana yardımcı olsun.
Birde karakola gidip suç duyurusunda bulunsam bu adamı bulabilir miyim?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Hepinize kazasız belasız alışverişler...
 _________________ ...Dolandırıcı Hüseyin Kaşıkçı Aranmakta...
resmi:http://img137.imageshack.us/img137/9913/6166597oq3.jpg
olayın ayrıntıları için:http://www.turkrock.com/ftopic89475.html
En son bahoo74 tarafından Pts 04.08.2008 3:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
anatolia999

Kayıt: Feb 21, 2004 Mesajlar: 1156 Nerden: Gebze / Kocaeli
|
Tarih: Çrş 18.06.2008 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
yinemi bu okul çocugu ya yinemi yaa bu herifi gordugunuz yerde dövmeyin sakın direkt öldürün dünya bu pisliklerden kurtulmalı benide bi ara dolandırmıştı ama resimlerini yine forumdan bi arkadas gondermişti herifin gozu korktu yolladı gitarı geri.. arkadas gecmiş olsun bu arada ne diyim üzüldüm valla... _________________ En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de geceleri ışıldayan yıldızlar ..
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan... |
|
| Başa dön |
|
 |
erginnn

Kayıt: Sep 19, 2007 Mesajlar: 345 Nerden: Ank. üni : Mağara adamı
|
Tarih: Çrş 18.06.2008 1:01 Mesaj konusu: |
|
|
Bu adamın vakası 2 oluyor sanırım _________________ Dinle : www.myspace.com/erginkrc
|
| Başa dön |
|
 |
bahoo74

|
|
| Başa dön |
|
 |
OmniaMovens Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2006 Mesajlar: 664 Nerden: İstanbul / Tekirdag
|
Tarih: Çrş 18.06.2008 1:55 Mesaj konusu: |
|
|
| isim soyismini bildiğine göre hemen suç duyurusunda bulun hiç bekleme. ayrıca mezun olduğu okulda doğru olabilir kolayca ulaşabilirsin doğru bilgiye yani. zaten buna 1 telefon gelince, paranı hemen vericektir. inşallah tabi. geçmiş olsun çok |
|
| Başa dön |
|
 |
insan_devresi3

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 10:26 Mesaj konusu: |
|
|
söyleyin kardeşim cebi veriym gelin toplanıp dövelim. polis kankalar da var benim. eşek okyanustan gelinceye kadar döveriz _________________ Hayrına: Forumda üçkağıt yapanlara karşı beleş kas gücü |
|
| Başa dön |
|
 |
OmniaMovens Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2006 Mesajlar: 664 Nerden: İstanbul / Tekirdag
|
Tarih: Çrş 18.06.2008 11:01 Mesaj konusu: |
|
|
| abi polisin adını karıştırma böyle birşeye istersen, kendin döv tabi de. |
|
| Başa dön |
|
 |
ebsrepic

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 11:03 Mesaj konusu: |
|
|
bu adamlar o haram parayla aldıkları gitarları nasıl çalabiliyorlar? nasıl içlerine siniyor ya. bi müzisyen bunu yapamaz ya! insan değil bunlar! _________________ rise of darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 11:15 Mesaj konusu: |
|
|
bencede bulup dovceksin yalvartana kadar.. ondan sonra bidaha yaparsa bidaha dovceksin illaki bi gun boyle seyler yapmayı bırakır heralde gecmiş olsun kardesim... _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a>www.turkrock.com</a> : )</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
cardesh

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 11:27 Mesaj konusu: |
|
|
direkt dolandırıcı ismi yalnız  |
|
| Başa dön |
|
 |
ebsrepic

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 11:39 Mesaj konusu: |
|
|
şimdi insanların neden psikoya bağladıklarını anlayabiliyorum sanırım o herif karşıma çıksa gözümü kırpmadan biyerlerini kırabilirim  |
|
| Başa dön |
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 11:45 Mesaj konusu: Re: Yardım Dolandırıcılık Olayı Hüseyin Kaşıkçı |
|
|
geçmiş olsun, ama bu aşağıdaki durum da yapılmaz yani..
| bahoo74 demiş ki: | | ...temiz yüzlü çocuktur öder diyip kabul ettim.He bir de arkadaş daha bu mevzular olmadan önce bana daha önce bir gitar kargoladığını kişinin kendisine 250ytlyi ödemediğini ve böyle müzisyen nasıl olur filan diye bir hikaye anlatmıştı.Bende iyi niyet gösterip verdim paşa paşa gitarları... |
bu durumda aldatıldıgını nasıl ispatlayacaksın ? |
|
| Başa dön |
|
 |
mmt

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 11:53 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş çok büyük geçmiş olsun ama önce sen gerekli prosedürleri uygula en azından haklı olduğun bir gerekçen olur , prosedürler işe yaramazsa kendi yöntemini uygula ( Dayak vs vs ... ) tekrar büyük geçmiş olsun . _________________ Alışveriş yaptıklarım : jms_jms , od1603 , tapex , holydemon , roby218 , Slayer__ , y_cetin , Coolocaust , sybolic99 , metalguitar33 ...
İbanez 370dx kore , Laney hcm15 , behringer cs100 , behringer EQ-700 , mt2 |
|
| Başa dön |
|
 |
Aytekcan

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 13:24 Mesaj konusu: Re: Yardım Dolandırıcılık Olayı Hüseyin Kaşıkçı |
|
|
| night_slash_rain demiş ki: | geçmiş olsun, ama bu aşağıdaki durum da yapılmaz yani..
| bahoo74 demiş ki: | | ...temiz yüzlü çocuktur öder diyip kabul ettim.He bir de arkadaş daha bu mevzular olmadan önce bana daha önce bir gitar kargoladığını kişinin kendisine 250ytlyi ödemediğini ve böyle müzisyen nasıl olur filan diye bir hikaye anlatmıştı.Bende iyi niyet gösterip verdim paşa paşa gitarları... |
bu durumda aldatıldıgını nasıl ispatlayacaksın ? |
Çok basit , oyuna dolandırıcılıkta ün salmış arkadaş gibi devam ederek. Arkadaşı bi odaya kapatacaksın ilk önce , sonra vercen kutsalı , vercen kutsalı , al sana ispat. |
|
| Başa dön |
|
 |
bahoo74

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 13:37 Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle üzüntümü ve doğal olarak sinirimi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.Hiç olmazsa hala bu tür olayları kınayan ayıplayan insanların olduğunu görmek umut verici.
night_slash_rain:haklısın saflık değil mi güvendik 250ytl için ayıp etmeyelim yok git sonra gel yok senet imzala demedik alsın işini görsün çalsın dedik sonra ayıbı o etti.İnsan dolandırsa bile oturup muhabbet ettiği kendisine iyi niyetle yaklaşan adamı dolandırır mı?Bana o kadar uzak ki göremedim işte.
En sinir bozucu yanı da telefona açıp ben ödeyemicem durumum kötü dese canın saolsun diyecem ama adam telefonu açmıyo arıyorum arıyorum açmıyo ne zaman farklı bir numaradan arasam açıp kardeşim işte şöyle oldu böyle oldu yok balattayız gel rakı balık yapıyoruz gel sende gibisinden laflar ediyo adamı keriz yerine koyuyo.
Şimdi böyle olunca parasını gitarını geçtim insan bi karşısına çıkıp iki çift laf etmek istiyo.
İlgilendiğiniz için ve destek olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim...çok saolun... _________________ ...Dolandırıcı Hüseyin Kaşıkçı Aranmakta...
resmi:http://img137.imageshack.us/img137/9913/6166597oq3.jpg
olayın ayrıntıları için:http://www.turkrock.com/ftopic89475.html |
|
| Başa dön |
|
 |
malveko

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
vayy..bu beni ilk dolandıran adam ya..baya duygulandım gerçekten..3sene önce çarpmıştı beni..görür bulur yakalarsanız bol bol selam söyleyin..  _________________ o elinde tuttuğun küçük şeye dikkat et;çünkü o elinde tuttuğun büyük şeye dikkat et. |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
| geçmiş olsun arkdaşım üzüldüm gerçekten neden böle bişiler yaparlar anlamam ya biz o ensturmanları ne zorluklarla alıyoruz sonra ihtiyac bişiler oluyo satmak istiyoruz iyilik yapalım diyoruz böle oluyo geçmiş olsun tekrar dostum hep iyi niyetimizden kaybediyoruz herşeyde |
|
| Başa dön |
|
 |
alpergrk

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
| malveko demiş ki: | vayy..bu beni ilk dolandıran adam ya..baya duygulandım gerçekten..3sene önce çarpmıştı beni..görür bulur yakalarsanız bol bol selam söyleyin..  |
arkadaş zamanında dolandırıldıgında acaba sen uyardın mı insanları?
uyardıysan sorun yok diyecegim ama duygulandım falan diye yaklaşımın da üzücü..
EN AZ 3 senedir belli ki bu adam bu şekilde dolandırıcılık yapıyor.
geçmiş olsun diyorum bahoo..
umarım bulursun izini alırsın geri kalan paranı.. _________________ Cort M600 LH Korean w/nickel plated SH4 JB & SH2N, Tech21 PE60, Tech21 SansAmp Tri-A.C, MXR Blue Box, Ibanez TS9DX, BBE Sonic Stomp, Morley Bad Horsie, MS Comp, ADD+ Analog Delay... |
|
| Başa dön |
|
 |
malveko

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
| alpergrk demiş ki: | | malveko demiş ki: | vayy..bu beni ilk dolandıran adam ya..baya duygulandım gerçekten..3sene önce çarpmıştı beni..görür bulur yakalarsanız bol bol selam söyleyin..  |
arkadaş zamanında dolandırıldıgında acaba sen uyardın mı insanları?
uyardıysan sorun yok diyecegim ama duygulandım falan diye yaklaşımın da üzücü..
EN AZ 3 senedir belli ki bu adam bu şekilde dolandırıcılık yapıyor.
geçmiş olsun diyorum bahoo..
umarım bulursun izini alırsın geri kalan paranı.. | turk rockta nicki yok bu elemanın..olsa uyarırdım tabi ki..duygulandım diye yaklaşmam da olaya biraz mizah katıp arkadaşa destek olmak..acısını paylaşmak.. _________________ o elinde tuttuğun küçük şeye dikkat et;çünkü o elinde tuttuğun büyük şeye dikkat et. |
|
| Başa dön |
|
 |
vilekrueger

Kayıt: May 06, 2004 Mesajlar: 387 Nerden: istanbul/şirinevler-avcılar
|
Tarih: Çrş 18.06.2008 17:53 Mesaj konusu: |
|
|
| anatolia999 demiş ki: | | yinemi bu okul çocugu ya yinemi yaa bu herifi gordugunuz yerde dövmeyin sakın direkt öldürün dünya bu pisliklerden kurtulmalı benide bi ara dolandırmıştı ama resimlerini yine forumdan bi arkadas gondermişti herifin gozu korktu yolladı gitarı geri.. arkadas gecmiş olsun bu arada ne diyim üzüldüm valla... |
moruq senin gitara çökmeye çalışan denyo mu bu? ismimi resmimi kaldırın forumdan diye tehditler savuruyodu, hakikaten sopalıkmış ama..  |
|
| Başa dön |
|
 |
|