| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Inu-Tashak

|
Tarih: Pts 04.09.2006 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
| wild_child demiş ki: | roope de var ya demonstration 1 de roopenin amfisinin üzerinde sarı bir efekt aleti de var zaten. |
çok gereksiz bir polemik biliyorum fakat o dediğin efekt aletini zamanında yakından incelerim videoya bakarak. şekil olarak boss olduğu belli gibi ve sarı renkli tek boss efek pedalları overdrive pedalları. ayrıca dikkatini çekerim roope nin jcm900 unda drive kanalının kullanıldığına dair kırmızı ışık yanıyor. yani adam drive pedalıyla boost edilmiş tube distortion tonu kullanmış bilgiğimiz, dediğim gibi keman sesleri falan arkadan verilmiş. daha da ayrıca www.scythes-of-bodom.com a girersen anasayfa da alexi ve roope nin yeni yaptığı bir guitar clinic olayını yazmışlar, orda okuduğum kadarıyla "backing track" ler de zaten roope nin ipod undan veriliyormuş  _________________ Jackson DK-2S, VİC Standart, Randall RG15RXM, Jim Dunlop Jazz3
En son Inu-Tashak tarafından Sal 05.09.2006 14:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 04.09.2006 16:19 Mesaj konusu: |
|
|
bosst etmemiştir de boost etmiştir belki tonunu. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
Vine_Inlay

|
Tarih: Pts 04.09.2006 16:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Norton_Antor demiş ki: | | bosst etmemiştir de boost etmiştir belki tonunu. |
Belki de eli sürçmüştür "boost"u tuşlarken kimbilir.. _________________ I took out a loan on my empty heart, babe, I took out a loan for my patient soul... |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 04.09.2006 18:24 Mesaj konusu: |
|
|
Belki de gökyüzü gerçekten mavidir aslında. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
serdar_secme

|
Tarih: Prş 05.10.2006 19:36 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar belki bu konu icin cok ilgi cekici degil ama Hasan Cihat Örter gitarindan elektrik keman sesi cıkarırdı... _________________ www.myspace.com/serdarsecmeproject |
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

Kayıt: Nov 06, 2007 Mesajlar: 517 Nerden: [a,b] Kapalı Aralığından
|
Tarih: Pts 16.06.2008 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
Peki arkadaşlar bu aleti kullanmak için manyetiğini kullanmak şart mıdır? _________________ Metallica konserine giden 40.000 kişiyi hatta bütün Metallica dinleyenleri ateist,agnostik,aczimendi müsveddesi olarak gören zihniyeti KINIYORUZ!!!
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=720129 |
|
| Başa dön |
|
 |
emoonn

|
|
| Başa dön |
|
 |
bird-y

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
gilmour'da echoes'un ortasında martı sesi çıkarmıştı..wah pedalını ters bağlayıp volume knob'la oynamış biraz..denemek isteyen olursa uyarayım ses çok fazla artıyor..
bu konuda bir de erkan oğur üstadı anmak lazım,e-bow ile gitarda muhteşem ney nameleri döktürür.. _________________ Excuse me while I kiss the sky..
EchoeS |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 20:11 Mesaj konusu: |
|
|
Başka Enstrüman Sesi Getirmek Çok Zor Birşey Değil.Ben Mesela Desadüfen Gayda Sesi Getirdim.
İstemeden Oldu.Ama Güzel Oldu.  _________________ 7 Telliler Aşkına ? |
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

|
Tarih: Prş 28.08.2008 2:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Head2KoRn demiş ki: | Başka Enstrüman Sesi Getirmek Çok Zor Birşey Değil.Ben Mesela Desadüfen Gayda Sesi Getirdim.
İstemeden Oldu.Ama Güzel Oldu.  |
Yani her istediin sesi çıkarabiliyosun böyle söylediğine göre Roland Gk hakkaten de her sesi çıkartıyo. |
|
| Başa dön |
|
 |
emoonn

|
Tarih: Prş 28.08.2008 2:30 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu olayı şansa bırakmadan yapamaz mıyız? _________________ efsanevi azeri rock grubu YUHU : http://www.myspace.com/yuxuband |
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

|
Tarih: Prş 28.08.2008 2:39 Mesaj konusu: |
|
|
| emoonn demiş ki: | | ya bu olayı şansa bırakmadan yapamaz mıyız? |
Şansa bırakmadan derken? Roland GK hiç de şansa bırakmaz  |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 28.08.2008 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
| agmed demiş ki: | | Head2KoRn demiş ki: | Başka Enstrüman Sesi Getirmek Çok Zor Birşey Değil.Ben Mesela Desadüfen Gayda Sesi Getirdim.
İstemeden Oldu.Ama Güzel Oldu.  |
Yani her istediin sesi çıkarabiliyosun böyle söylediğine göre Roland Gk hakkaten de her sesi çıkartıyo. |
Herman Li'ye Söyle Onu.  _________________ 7 Telliler Aşkına ? |
|
| Başa dön |
|
 |
emoonn

|
|
| Başa dön |
|
 |
|