Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
Tarih: Pts 04.12.2006 21:15 Mesaj konusu:
Sevgili arkadaşım RouLeTTe_ biraz türkçe kurallarına göre yazarsan daha makbul geçer Forum Kuralları da bunu emreder zaten _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu...
ya ozamanlara göre harika bi filmdi.coooook izledim.hatta mailim bile beterbocekti.bence cok yakısıklı ve seksi bi adamdı.acaip etkilenmişimdir ondan.michael keaton di yanılmıyosam.süper süper
sahneler fln müthişti ya.bak izleyesim geldi.gecenlerde moviemax te izledim.digiturku olanlara duyurulur _________________ sweetdrum\'nbas...AND...çikolata
Tarih: Pts 16.06.2008 13:30 Mesaj konusu:
5-6 kez izlediğim filmdir.Çocukluğumda izlerken hem ürktüğümü,hem de çok eğlendiğimi hatırlıyorum.Sonradan izlediğimde sadece eğlendirmiştir .Beterböcek'in çiftimizle olan ilk diyalogu ardarda gelen espri bombardımanı gibidir.Filmdeki stop motion efektler ve karakterler filme farklı bi boyut kazandırmıştır. _________________ "iki dakikalık nefret" last fm
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız