| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 14:53 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada yanlış yazmışım,Fenerlilerin %90'ı tutar demek istemiştim Lakers'ı,diğer takımlarda durum nedir bilmem
Hele Kadıköy tarafında hiç tutulmaz Boston,yıllarca Bird formalarım,Celtics tişörtlerim yüzünden her sahada düşman gibi görüldüm,ama vazgeçmedim bu sevgiden
Neyse seriye geçelim,Boston'ım alır ilk maçı yeter ki Pierce iki ayağını da yerden kaldıracak duruma gelsin. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
Laker Girl'ler hakikaten felaketti yahu. Bu kadar yapmacık duruşlarla ve alkış yordamından başka bir şeye baş vurmadan seyirciyi çoşturmaya çalışmak da ne ola.. Güzel de değillerdi bence. Evet eğer bu konuyu tartışacaksak oyum Celtics'in kızlarına gider kesinlikle. Gerçi durun bakalım 2 maç daha var, Nip Tuck hesabı bir şeyler olabilir..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
Gasol biraz daha iyi bir performans sergiledigi zaman Lakers`un gögsu yere gelmez. Neyse birinci mac tamam ve yarin aksam ikinciyi aliyoruz. Ondan sonra tekrardan Boston`in yollari ve orada ki maci aldik mi var mi bizi tutan.... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
yav seri 2-3-2 değil mi ben mi yanlış biliyorum  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 21:22 Mesaj konusu: |
|
|
Yok. 2-2-1-1-1 degil mi? _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
2-3-2. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Prş 12.06.2008 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
| maçı vujacic getirdi bence hem çok yüzdeli attı hemde çok iyi savunma yapdı |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 13.06.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
vujacic iyi savunma yapmıyor.dikkat ettiysek ne zaman vujacic tuttu ray i ray coştu kaçırıyor perdelere takılıyor.ray i fisher tutunca baya etkisizleşiyor.fisher in faul problemine girmemesi lakers için çok önemli.phil j. ın yaptığı en büyük değişiklik bu oldu fisher ın ray i tutması _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 13.06.2008 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
Eve geldim 4 saat uyudum, maça hazırım
Bursaspor bayraa sorunsalını nası aşıcam bilmiyorum yalnız,mahalle topa tutacak ama olsun,biz bu yola baş koyduk  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 13.06.2008 5:18 Mesaj konusu: |
|
|
Devre oldu 17 sayı gerideyiz,sıfır mücadele ediyoruz ve arzulu,anormal balık bi Lakers var karşımızda,Rolling Stones'dan dinliyoruz,Love in Vain... _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Cum 13.06.2008 6:50 Mesaj konusu: |
|
|
Vay mk. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 13.06.2008 6:54 Mesaj konusu: |
|
|
yazmadan edemicem.her zaman heryerde her şekilde
diiiifens diiiifens diiiiifens
cedrix itiraf et sen bile begenmişindir bu maçı  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 13.06.2008 6:59 Mesaj konusu: |
|
|
Son 5 dakkayı TV başında ayakta izledik, böyle bir comeback yok,Lakers'ın balıkları bitti,Boston'ın erkekleri sahaya çıktı. Dibine kadar hak ettik şampiyonluğu, tek arzum kupayı Boston'da o hasret içindeki taraftarla kaldırmak.
MVP kesinlikle ve kesinlikle Ray Allen olacak 48 dakka herşeyini verdi sahada,ağzı var dili yok,ne serzeniş ne isyan. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 13.06.2008 8:13 Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca lakers in bütün parçaları hemen hemen verebilecekleri en yüksek performansı verdiler.bunun adı lakers ın gücü celtics defansını aşmaya yetmedi.çünkü toplasak 5 boş şut atmamıştır son 1.5 çeyrekte lakers.inanılmaz gerçekten.
mylife ın dediği gibi ray çok büyük oynuyor ama pp de sakat sakat anca bu kadar olur be dayı.duygusal bakayım diyorum biraz  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cum 13.06.2008 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
Pöf seri daha bitmedi. Zor ama eger Celtics böyle geriden gelip mac alabiliyorsa bizde 3-1`den gelip seri aliriz. Ray Allen`da tum playoff maclarinda yat sonra finalde cos... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 13.06.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
"Monumental win" buna denir.
Seri bitti de ben nerede biteceğini düşünüyorum,Garden'da kalkmalı o kupa,Fener gibi versinler deplasmanda bir maçı  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
songlessbird

|
Tarih: Cum 13.06.2008 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Maça o kadar kötü başladıki Boston herhalde tarihi fark en az atılan skor olur diyordum ne oldu. Ray finalden önce Detroit maçlarında kendine gelmişti ki aslında 3 yıldızdan en skorer olanı her zaman Ray Allen olması normaldir de gerçekten ona pek pas vermiyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 16.06.2008 4:00 Mesaj konusu: |
|
|
BEAT L.A! _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Pts 16.06.2008 9:44 Mesaj konusu: |
|
|
Lakers üç avans verir, dörtte bitirir. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 16.06.2008 15:42 Mesaj konusu: |
|
|
Boston da 25 sayı avans verir 48. dakkada bitirir.
Kupayı mabedde kaldıracağız, iyi oldu bu
Yalnız bu sakatlıklardan gına geldi,artı Garnett'ın loserlık genini nası aldıracağız bilemiyorum,herif son periyot kitlenio,Gasol bile denize döktü Gasol!
Gerçi Garnett de oyuna bi türlü ısınamadı,ona çalınan 3 faul de alakasızdı bunun da etkisi oldu.
Neyse, Welcome to the Jungle!
We got fun n' games  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
|