Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Beşiktaş JK-1903
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Beşiktaş JK-1903
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 243, 244, 245  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emo-st

MesajTarih: Sal 10.06.2008 1:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Msn'de

"Çarşı artık Bjkye de karşı a.k"

gibisinden iletiler görüyorum. Abi herşeyin tersi olmayın ya Laughing Ölüyorum Çarşı olayına..

Çarşı ekmek?
Karşıyııız!
Çarşı Türkiye?
Karşıyııız !
Çarşı CHP?
Karşıyıııız !
Çarşı Akp?
Karşııyıız !
Çarşı BJK ?
Karşıyıııız !
Çarşı erkeklik ?
(ehueuh)

Alayına karşı olmak falan.. B*ku çıktı işin.

O Çarşı kelimesindeki siyasi görüş "a" yok mu hele Laughing

Akepeliyim çarşı grubundanım.. Ahah.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Sal 10.06.2008 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

beyin...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 12.06.2008 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün, eski kombine sahipleri için kombineler satılmaya başlandı, daha oynayacağımız stad belli değilken kombine satmak ne ilginç değil mi, herkesin kafası karışık, herkes kararsız, yaklaşık %40'a varan zam ve stad belirsizliği perişan etti bizleri, napıcaz Allah kerim...
Başa dön
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 12.06.2008 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada boboyla yollar ayrılmak üzereymiş yerine iyi birisini alsalar bari
Başa dön
yener

MesajTarih: Prş 12.06.2008 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nuri bitti gibi...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 12.06.2008 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Wayfaerer demiş ki:
bu arada boboyla yollar ayrılmak üzereymiş yerine iyi birisini alsalar bari

nerden duydun bu haberi, hiçbi yerde görmedim de, sadece nuri ve zapotochny için resmi görüşmelerin başlandığı borsaya bildirilmiş, başka bi vukuat yoktu en son...
Bobo'yu satmıcaklarını düşünüyom, öle bi gaflete düşmüceklerini umuyorum, gerçi sezon içinde bazı yöneticiler Bobo'nun satılmasını çok telaffuz ettiler ve yeterince kızdırdılar bizleri, öle bişey yapmasınlar...
nuri'den çok ümitliyim bu arada, böyle genç transferleri duyunca seviniyorum, kabiliyetli bi çocuk, Beşiktaşımıza fayda sağlar...
Başa dön
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 12.06.2008 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ntvsporda izledim sonra açdım karakartal.comda da yazıodu boboyla yollar ayrılmak üzere diye
Başa dön
CedriX

MesajTarih: Prş 12.06.2008 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yaklasik 1 yil önce Isvec gazetesinde Nuri Sahin hakkinda bir yazi okumustum. Gelecegin Cristiano Ronaldo`su diyorlardi. Bende besiktasliyim ve takima yararli olacagina eminim onun ama Turkiye liginde oynayarak körelme ihtimali beni korkutuyor. Dogru durust basaran Avrupa`da yetismis turk oyuncularin hangisi Turkiye`ye geldikten sonra bir sey basarabildi? Simdi Hollanda`da ve oranin futbolunu biraz daha benimsesin cok iyi is yapar bence milli takim icinde. Neden bize satmak istesin diger takim onuda anlamis degilim. Bu yil 28 macta 9 yol atti bir ortasaha oyuncusu olarak...
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 12.06.2008 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

de bu senin değindiğin mantık çerçevesi içinde transfer edeceğimiz herhangi bir oyuncu buraya gelip bozulcak diye kimseyi transfer etmeyelim o zaman Smile
herhangi bi ülkeye veya takıma adapte olmaktan ziyade oyuncunun kendisinde bitiyo çoğu iş, iyi oyuncu heryerde iyi oyuncu olduğunu gösterir, bunları derken çoğu oyuncunun buraya gelip ne kadar farkllı ve kötü oynadıklarını geçmişten biliyoruz, özellikle Beşiktaş bunu çok yaşadı ama bu korkuyla da yaşayamayız Wink
Başa dön
CedriX

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok canim sadece yurtdisinda gelisen bu tur yetenekli turk olanlari söyluyorum Smile Yurtdisindan Nuri`nin yeteneginde hic turk oyuncu da gelmedi. Yoksa yani diger yabancilari köreltelim pek uzulmem. Tabi gönul lig iyilessin ve benim bu tur yuruttugum mantik tamamiyle sacma olsun ister ama su an ki durumda olucak bir sey degil...
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cum 13.06.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nuri çok iyi olur yani son yıllarda hiçbi transfere bu kadar sevinmedim henüz gerçekleşmemesine rağmen.gerçekleşmesinide acaip istiyorum.gökhan inler de alınırsa bi 10 yıl orta sahadan şikayet etmeyiz inşalah Very Happy
yener

MesajTarih: Cum 13.06.2008 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gökhan inler,eren derdiyok ve avusturalyalı ümit alınsa çok ama çok iyi olur ama gökhan'ın italya'yı bırakıp türkiye'ye geleceğini sanmıyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 13.06.2008 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Derdiyok'u Fener dahil herhangi bir Türk takımı alırsa suratına tükürürüm. Gerçi Emre'yi alan Fener bunu da alır Smile
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 13.06.2008 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

isviçrede oynayan türkleri ben beğenmedim şahsen, o tarzda oyuncular türkiye'de bin tane var, extra bi özellikleri yok bence..
Başa dön
Wayfaerer

MesajTarih: Cmt 14.06.2008 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bobo dinamo kievle anlaşmış yerine real betisli edu geliyormuş diye haberler dolaşıyo gelsin valla edu beğendiğim bir oyuncu
Başa dön
track5

MesajTarih: Prş 26.06.2008 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

-----------------------
Josephking_1903

MesajTarih: Pts 30.06.2008 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok özledik ulan, ligler biteli bir ay oldu olmadı, burnumuzda tütüyor yine BEŞİKTAŞIM, aşk galip gelip yine masraflara sokucak beni galiba...
bu arada güzel insan büyük amigo Alen abimizin doğumgünüymüş bugün, doğumgünün kutlu olsun abim, Allah seni başımızdan eksik etmesin....

SENSİZ GEÇEN GÜNLERİN A.Q.
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 03.07.2008 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı Fiba Bayanlar Euroleague'de mücadele edecek...

Son TBBL Şampiyonu Fenerbahçe FIBA Euroleague'de yer alırken, 2. Galatasaray FIBA'nın wild card teklifini kabul etmeyerek iki numaralı kupa olarak kabul edilen EuroCup'ta oynama kararı aldığı, bunun üzerine teklif götürülen Beşiktaş Cola Turka'nın ise bu teklife sıcak bakarak öneriyi kabul ettiği bildirildi. Bu kupada başarılı olmak isteyen Beşiktaş Cola Turka'nın yeni hedefleri doğrultusunda kadrosunu kuvvetlendirmek için çalışmalara başladığı kaydedildi. Galatasaray'ın bu teklifi kabul etmemesindeki ana nedenin hedefleri arasında Fiba EuroCup'ı kazanmak ve kupayı müzelerine götürmek istemeleri olduğu sızan bilgiler arasında yer aldı.

Habere şahsen çok sevindim,artık Avrupa'nın en büyük kupasında iki takımımız var,bayan basketboluna ilgi daha da çok artacak,her yönüyle basketbolumuz için güzel bir haber, BJK'ya başarılar diliyorum.
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Prş 03.07.2008 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bayanlar bu sene güzel transferler yapıyorlar.özellikle yerli kadrodan bu sene baya bişeyler bekliyorum ben.

uğur inceman bitmiş ama verilecek son oyuncu adem büyüğü vermişiz Very Happy hayırlısı bakalım
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 04.07.2008 1:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uğur inceman'ın da gelmesiyle orta sahanın ortasında geniş bir kadro derinliğimiz oldu, cisse, sivok, fahri tatan, uğur inceman.
uğur inceman geriye çıkarılan toplara çok iyi vuruyor, dm oynayan bi oyuncunun bu özelliğe sahip olması artı bi avantaj, hayırlısı olsun bakalım, şu anda avusturya da uğur inceman ile birlikte 32 topçumuz olacak, bu sayının 23'e indirileceği düşünülürse ertuğrul hoca ince eleyip sık dokuycak, bakalım ne olucak...
ilk hazırlık maçını çok merak ediyom, seriç, zapotocny ve sivok'u çok ayrı merak ediyom, geçen sene tello kendini daha hazırlık maçlarında belli etmişti, inşallah onlar da öle olurlar...
bir de şu stad keşmekeşi çözülse 10 numara 5 yıldız olucak...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 243, 244, 245  Sonraki
233. sayfa (Toplam 245 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız