Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ATATÜRK'ü Sevmiyorum,Humeyni'yi Seviyorum diyen kızlar...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

ATATÜRK'ü Sevmiyorum,Humeyni'yi Seviyorum diyen kızlar...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alizez

MesajTarih: Prş 12.06.2008 9:42    Mesaj konusu: ATATÜRK'ü Sevmiyorum,Humeyni'yi Seviyorum diyen kızlar... Alıntıyla Cevap Ver

Fatih Altaylının programına katılan iki türbanlı vatandaşın Altaylıyla dialogları aynen şöyle..

Alıntı:
ATATÜRK'Ü SEVMİYORUM

"Atatürk'ü sevmeme hakkı var mı? Başıma bir iş gelmeyecekse ben sevmiyorum.."

Fatih Altaylı'nın dün akşam Teke Tek'te konukları üniversite öğrencileriydi. Kevser Çakır ve Nuray Bezirgan isimli türban eylemcisi bayan öğrencilerin açıklamaları olay yaratacak cinsteydi.

HUMEYNİ'Yİ SEVİYORUM

Fatih Altaylı'nın Sizin facebookta bir siteniz mi var? Kevser adlı arkadaşımızın facebook adlı paylaşım sitesinde İran devriminde Ayetullah Humeyni’nin fotoğrafları yer alıyor. Doğru mu? sorusu üzerine türbanlı öğrencilerden Kevser Çakır, "Bir tane fotoğrafı var evet. Evet, seviyorum ve saygı duyuyorum." dedi. Bunun soru üzerine Fatih Altaylı ile genç kız arasında geçen diyaloglar:

Fatih Altaylı : Ama o Şii . Humeyni’nin nesini seviyorsun?

Kevser Çakır: Şii olması önemli değil. Benim için Müslüman biri. Hümeyni’yi seviyorum.

Fatih Altaylı : Ama İran'da baskı rejimi var.

Kevser Çakır: Ama İran'daki rejimi ben desteklemiyorum

Fatih Altaylı: Ama kurucusu Humeyni.

ATATÜRK'Ü SEVMİYORUM

Kevser Çakır: Humeyni’nin aynı görüşleri sahip olması anlamına gelmez bu. Ben Humeyni'yi seviyorum şahsen.
Fatih Altaylı'nın Atatürk’ü seviyor musun? sorusuna
Nuray Bezirgan, " Atatürkü sevmeme hakkı var mı? Başıma bir iş gelmeyecekse ben sevmiyorum." diye cevap verdi. Genç kız "Atatürk'ün yetkiyi padişahtan alırken yani saraydan alırken laik bir Cumhuriyet kurmak için aldığını düşünmüyorum. Halk o zaman islami değerler için savaştı. Nitekim Kurtuluş Savaşı’nın başlaması da Kahramanmaraş’ta Fransız askerlerinin Nene Hatun'un başörtüsüne uzanmasıyla olmuştur. " diyerek cevap verdi.

Fatih Altaylı'nın "Maraş’la Erzurum’u birbirine karıştırdın." demesi üzerine
Nuray Bezirgan," Her neyse. Maraş’ta Fransız askerleri bir kadının örtüsüne saldırıyor. Sütçü İmam buna karşı ilk ateşi açıyor. Böylelikle Kurtuluş savaşı başlıyor. Sonuçta cepheye cephanelik taşıyan kadınlar o dönemin insanları, o dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz hep Müslüman insanlar."dedi.

Programın devamında gelişen diyaloglar:

Fatih Altaylı: Peki bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'nı örgütleyen bir adamı niye Humeyni kadar sevmiyorsun. Bunu merak ettim. Eğer Atatürk olmasaydı burada belki de İngilizler vardı, Fransızlar vardı.

Nuray Bezirgan: Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı. Zaten mesele bu yani. İnsanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorlarsa benden Atatürk'ü sevmemi bekleyemezsiniz.

Kevser Çakır: Yani bir insanın ismi üzerinden ideolojik bir kurgu oluşturulmaya çalışıldığı için bunlar oluyor. İyi Bir asker. Bunu biliyoruz.

Fatih Altaylı: Bu ülkeyi düşmanlardan arındırma sebebi. En azından bir minnet duygun yok mu?

Kevser Çakır: İyi bir asker biliyoruz.

Fatih Altaylı: Bugün sizin savunduğunuz özgürlükçü, cumhuriyeti kuran sizin temsil ettiğiniz iradenin, bugün iktidar olmasına olanak veren de rejimi kuran da yine Atatürk değil mi? Camileri de kapatmamış.

Nuray Bezirgan: Benim fikirlerimİ savunucak parti kurulamaz Türkiye’de. Zaten bu yasak. Benim fikirlerimi herhangi bir parti savunmaya kalktığı zaman parti kapatılır.

Müslümanlar haklarını elde etmek için gece gündüz çabalarlar. Birileri gelir parlementonun azıcık bir özgürlük tanımlamasına bile Atatürk adına, Cumhuriyetcilik adına, demokrasi adına ne adına olursa olsun özgürlüklerimizi elimizden alır.

Ben tamamiyle özgür olduğum hak ve özgürlüklerimin kısıtlanmadığı bir sistem istiyorum.Mesela siz nasıl ki başörtülü hakim bir hanımdan rahatsız olacağınızı söylüyorsanız ben sizin, mesela bu fikrinizin temelde Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyet'te bizlerin hep tehdit olarak sizlere sunulmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Fatih Altaylı : Hayır ondan kaynaklanmıyor. Sizin “siz, biz” demenizden kaynaklanıyor.

Siz islami inançları sizin tarafınızda yaşamayan veya sizin gibi algılamayan insanları farklı görüyorsunuz. Sen, Recep Tayyip Erdoğan ve başkaları "siz- onlar, biz-onlar" dediğiniz zaman kendimi kötü hissediyorum.

Nuray Bezirgan : Sizin inancınız ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Benim ilgi alanım değil. Kişi istediği dine sahip olur ya da olmaz yada dinsizdir. Bu benim size ikinci sınıf vatandaş olarak göreceğim anlamına gelmez. Ama Fatih Bey siz başörtülü bir hakimden rahatsız olduğunuzu söylüyorsunuz

Fatih Altaylı: Önyargılı olur diye rahatsız olurum.

Nuray Bezirgan: Tabii ki. Önyargınızın temelinde 85 yıldır yürütülen laik sistemin dayatmalarının olduğunu düşünüyorum. Biz hiçbir zaman özgür olamadık. Hiçbir zaman kendimizi ifade edemedik. Siz hiçbir zaman başörtülü bir hakim tarafından yargılanmadınız. Dolayısıyla bu şekilde düşünüyorsunuz.

Fatih Altaylı: Senin rejimden istediğin ne? Üniversiteye gitmen, kamusal alanda görev yapman dışında ne isteğin var?

Nuray Bezirgan: Ben başörtümle birlikte sosyal hayatta da var olmak istiyorum.

bugün Yılmaz özdil bakın ne güzel yazmış..

Alıntı:
12 Haziran 2008
Yılmaz ÖZDİL
yozdil@hurriyet.com.tr

I love Humeyni!

"Humeyni’yi seviyorum.

Atatürk’ü sevmiyorum.

Maraş’ta Fransız askerleri Nene Hatun’un başörtüsüne uzandı. Sütçü İmam ilk ateşi açtı, böylelikle Kurtuluş Savaşı başladı. O dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz, cephedeki insanlar hep Müslüman... Atatürk olmasaydı, İngilizler olsaydı, haklarım daha geniş olacaktı."

*

Böyle dedi.

*

"Türbanlı böyle dedi" demiyorum; çünkü bütün türbanlılar böyle düşünmediği gibi, böyle düşünen türbansızlar da var.

Demem şu...

*

Nene Hatun, Maraşlı değil.

Erzurumlu.

Savaştığı düşman, Fransız değil.

Rus.

Rus başörtüsüne saldırmadı.

Aziziye Tabyası’na saldırdı.

Milli mücadelenin mangal yürekli evladıdır ama, milli mücadelenin ilk kurşununu Sütçü İmam sıkmadı.

Hasan Tahsin sıktı.

Maraş’ta değil, İzmir’de.

Takvime bak.. Hasan Tahsin’in tetiğe basmasıyla, Sütçü İmam’ın tetiğe basması arasında 6 ay var...

Sütçü İmam, Fransız vurmadı.

Ermeni vurdu.

Maraş’ta düşmana ilk müdahaleyi yapan da, aslında Sütçü İmam değil.

Çakmakçı Sait.

Silahı yoktu.

Yumruğuyla saldırdı.

Şehit oldu.

Maraş’ı önce kim işgal etti?

Arkadaşın İngilteresi!

Kim sesini çıkarmadı?

Arkadaşın padişah efendisi!

Kim kurtardı?

Arkadaşa daha geniş haklar tanıyacak olan İngilizlerin gemisiyle kaçan padişah efendinin idam etmek için arattığı Atatürk!

*

O dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz, cephedeki insanların hep Müslüman olmadığını da görürsünüz...

Bizzat Ordinaryüs Profesör Mazhar Osman’ın ağlayarak okuduğu "şehit listesi"ne göre, bu toprakları İngilizler işgal etmesin diye savaşan, can veren İstanbullu hekimler arasında, 140 Türk, 32 Ermeni, 25 Rum, 18 Yahudi var.

Ve, dikkatinizi çekerim, hepsine birden "şehit" demişler... Çünkü şehitlik kavramı, "o dönemin sosyolojik yapısı"na göre, dinle alakalı değil, yurtseverlikle alakalı.

*

Uzatmayayım.

Tehlike ne İran’dır, ne İngiltere...

Kara cehalettir.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/9159...1&sz=15039
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TabuttaRovasata

MesajTarih: Prş 12.06.2008 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevgili arkadaşım bunlar rant için memleketinide satar dininide imanınıda.
din iman müslümanlık bunların hiçbirinin umrunda bile değil.

bunlar değilmidir ki türban davası için avrupa insan hakları mahkemesine bu ülkeyi şikayet eden.ve yine bunlar değilmiki anayasa mahkemesinin aldığı türban karararını 9 kişi buna nasıl karar verir diye eleştiren?tükürdeklerini yalamak konusunda üstlerine yoktur.

din tacirlğinde üstlerine yoktur.kendi gibi olanları müslüman diğerlerini müslüman değil diye nitlemeyi severler.ve hiçbiri kuranın tekbir ayetini bile bilmez.

bunlar dört halifeden sonra güzel dinimizin üzerine musallat olmuş kara güçlerin sömürücülerin düzenbazların günüzümdeki temsilcileridir.

sütçü imamım imam olduğunu sanacak kadar cahil ve aptaldırlar.ve yine bir imamın kurtuluş savaşı mücadelesini anlamazlar çünkü kapasiteleri yetmez.ve yine bilmezlerki müslüman olmayan binlerce şedimiz vardır o micadelede.

bunlara kafayı fazla takmamak lazım.

ne demiş neyzen tevfik?

esir iken mümkünmüdür ibadet?
yatıp kalkıp Atatürke dua et
senin gibi dürzülerin yüzünden
dininden soğuyacak bu millet

işgaldeki hali sakın unutma
Atatürke dil uzatma sebepsiz
sen anandan yuine çıkardın amma
baban kimdi bilemezdin şerefsiz.

başka söze gerek yok.bu cumhuriyet bu devrimler sahipsiz değil.hiç kimse sulanmasın.
Başa dön
kosovian

MesajTarih: Prş 12.06.2008 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Fatih Altaylı : Ama o Şii . Humeyni’nin nesini seviyorsun?

Kevser Çakır: Şii olması önemli değil. Benim için Müslüman biri. Hümeyni’yi seviyorum.

Fatih Altaylı : Ama İran'da baskı rejimi var.

Kevser Çakır: Ama İran'daki rejimi ben desteklemiyorum

Fatih Altaylı: Ama kurucusu Humeyni. "

kendiyle çelişen bir aptal sadece.muhtemelen bu sözler yayından önce kendisine ezberletilmiş.
kingofloss__

MesajTarih: Prş 12.06.2008 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çelişki,bilgisizlik ve cehalet akıyor bu sözlerden...
Gülüyorum sadece... Very Happy

Hümeyni in da house!Hell yeah! Very Happy
MyCn

MesajTarih: Prş 12.06.2008 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atatürk müslüman değilmiydi lan...Cahil beyni yıkanmış insanlar bunlar zaten konuşurken kesik kesik ve düşünerek konuşuyolardı vede laf ebeliği yapıyolardı...Fatih Altay lının siz biz ayırmasını anlatırken onun "siz" olayını saygı sözcüğü olarak kullandığını ifade etmesi beni çıldırtmıştı...Kosovian ın da dediği gibi ezberletilmiş resmen...Sadece laf ebeliği yaptılar...
comoestais

MesajTarih: Prş 12.06.2008 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kanal 1'de Teke Tek programında Fatih Altaylı'ya yaptıkları açıklamalarla olay yaratan türbanlı bayan öğrenciler Nuray Bezirgan ve Kevser Çakır hakkında Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı Atatürk'e hakaretten soruşturma başlattı

Evet arkadaşlar konuşurken dikkatli olalım işin ucunda hapis var...
Başa dön
gunsnroses

MesajTarih: Prş 12.06.2008 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kafası karışmış kızlardır bunlar....
gunsnroses

MesajTarih: Prş 12.06.2008 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

humeyniyi seviyorsun, lakin kurduğu rejimi sevmiyorsun
başını örtüyorsun, lakin kaşları alıp dudak parlatıcısı,fondöten sürüyorsun
türkiyede islamı yaşayamıyorum,zulüm var deyip müslüman bir ülke yerine kanadaya gidiyorsun

anlamadım ki ben, sen ne istiyorsun?

En son gunsnroses tarafından Prş 12.06.2008 13:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 12.06.2008 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onlar bu rejime kurban olsun bee, haybeye boş konuşuyolar, "hadi sizi tutmayalım, yrüyün irana orda yaşayın" desen bi tanesi çıkıp gitmez, niye orası kasar bunları, burda hem rahatları tıkırınde, böyle karambol yaratmak için provokatif konuşmalar yapıp kendi reklamlarını yaparlar, başka da hiç bi bok yiyemezler zaten...

TEK ADAM MUSTAFA KEMAL...
Başa dön
kosovian

MesajTarih: Prş 12.06.2008 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dört bir yanı düşman sardığında

din kardeşlerimiz(!) bizi sırtımızdan vurduğunda

padişah resmen vatanımızı satılığa çıkardığında

bayrağımız düşman çizmesi altında çiğnendiğinde

humeyni neredeydi?
duu_rock

MesajTarih: Prş 12.06.2008 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu kızların hiçbirşeyden haberi yok şayet cidden birşeyler bilselerdi Atatürkün onlara bu hakaları daha o zamandan sunduğunu fakat şuan irandaki rejimin buna olanak vermediğini hatta şuan iranda olsa o programa çıkıp konuşamayacağını bilirdi..
Head2KoRn

MesajTarih: Prş 12.06.2008 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşte Müslümanlığın B*K'unu Çıkaran Mallar Bunlar.
Beyinlerinin Yıkandığı Apaçık Ortada.Hatta Muhabbetin Bir Kısmında '' Bize Öğretilen Bu '' Gibi Bir Cümle Geçiyordu.Ne Kadar Hakaret Etsek Boş.Bunlar Ülkeden Atılmadığı Sürece Türkiye Kalkınmaz.Türkiyeyi Asıl Bölenler Bunlar İşte.
Yazıklar Olsun.

Ayrıca Hürriyet'in Sitesindeki Yorum Çok Hoşuma Gitti.

HUMEYNİNİN ÜLKESİNE GİT .ORADA DİNİNİ YAŞARSIN.SONRADA ŞAŞARSIN.O ZAMAN BELKİ ATATÜRK'ÜN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLARSIN.
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 12.06.2008 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bunları tutup ...... gerisini getirin Very Happy isteyen istediği şeyi koyabilir Very Happy
Başa dön
comoestais

MesajTarih: Prş 12.06.2008 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fatih Altaylının bunları bu zamanda çıkarması zaten bilinçlice yapılan birşey.Artık altaylı nasıl nemalanacağını çok iyi bilen zeki bir insan.

Dedikleri yanlış saçma ve başkası tarafından yönderilmiş olabilir ama ülkenin birbirine düşmesini sağlamak için yapılan bir yayındı gibi geldi bana.

Olayın diğer bir boyutuda Atatürk ün eleştirilmesi.Hakaret haricinde herkes istediğine yada herhangi bir olguya istediği eleştiriyi yada düşüncelerini söylemeli artık bu ülkede , aynı şekilde chp li sav istemedende basına sızan sözleri gibi.

Özgür bir ülkede yaşıyoruz , artniyet aramadan seviyeli bir şekilde konuşup tartıştığımız zaman , kimse kimseyi zorlamadan ve diğerinin özgürlük sınırına müdahale etmeden düşüncesini söylediği takdirde daha mutlu olacağız.

Gelgelim bu gerçeklerle bunlar karın doyurmuyor , insanlarımız geçim sıkıntısı çekiyor asıl olan mesele bu ülkede para!

bunlar oyalamaktan başka bir şey değil...
Başa dön
yener

MesajTarih: Prş 12.06.2008 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

belki de belli amaçlar adına konuşturulmuş piyonlardır ve ben kullanılan kişiler olarak görüyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lokoniyazi

MesajTarih: Prş 12.06.2008 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yener demiş ki:
belki de belli amaçlar adına konuşturulmuş piyonlardır ve ben kullanılan kişiler olarak görüyorum...

kullanıldıkları muhakkak. benim bu tür sosyal deneylerle yaşım itibarıyla karşılaştığım ilk örnek hasan mezarcı'ydı mesela. sonra gitti almanya'da mesihliğini ilan etti. elinde de noel bayramında satılan pleksiglas bi asa vardı. Laughing
Başa dön
emo-st

MesajTarih: Prş 12.06.2008 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hep böyle en uç kesim çıkartılır Tvlere.. İyi görüşlü, ılımlı türbanlılar çıkartılmaz ki Türkiye karışsın. Hatta böyle ezberletilmiş cümlelerle dolu kafalar daha makbüldür..

Atatürk'ü seven, kapalı, eski solcu bir annem var. Laik yaşamak da istiyor ama laik değil Laughing

Böyleleri çıkartılmaz..

Maksat Türkiye boka girsin, başka bişiy değil.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DarkLegacy

MesajTarih: Prş 12.06.2008 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TabuttaRovasata demiş ki:

ne demiş neyzen tevfik?

esir iken mümkünmüdür ibadet?
yatıp kalkıp Atatürke dua et
senin gibi dürzülerin yüzünden
dininden soğuyacak bu millet

işgaldeki hali sakın unutma
Atatürke dil uzatma sebepsiz
sen anandan yuine çıkardın amma
baban kimdi bilemezdin şerefsiz.

İşte bu kadar. Bu şiiri buraya yazan arkadaşı tebrik ediyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
piyanist

MesajTarih: Prş 12.06.2008 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nuray Hatun'un söylemlerine hiç şaşırmadım...
Onlar her zaman vardı...

Reform yapmak isteyen Sultanları katledenler, Kubilay'ı şehit edenler, 31 Mart'ı yapanlar, Atatürk'e suikast düzenleyenler,
ve onların bugünlerdeki uzantıları!

Sivas Madımak Oteli katliamını, Kahramanmaraş katliamını,
islama çağdaş bir yorum getirmek isteyen
"islam'da örtünmenin ve oruç tutmanın zorunlu olmadığını" söyleyen Doç. Dr. Bahriye Üçok'un katledilmesini,
ve daha birçok suikasti işte bu uzantılar gerçekleştirdiler...

En büyük sorumluluk, CHP'si dahil tüm siyasilerin!
Son yıllarda tüm siyasi partiler oy uğruna dini kullandılar!

"Atatürk'ü sevmiyorum" diyen Nuray Hatun'un Kanada'ya iltica talebi, Merve Kavakçı sayesinde 2.5 saat içinde karara bağlanmıştır.
Kendisi şu anda aynı zamanda Kanada vatandaşı...
Oralarda eğitilip, provokatörlük yapması için Türkiye'ye gönderildiği apaçık belli.

Anayasa Mahkemesinin kararından sonra, yandaşlarına moral vermek ve ortalığı kaosa sürüklemek için mağaralarda saklanan yeşil yarasalar bir bir ortaya çıkmaya başladılar!

Feto amcaları burada olsaydı, onlara "yanlış yaptınız, tüm kurumları elinize geçirip o zaman harekete geçmeliydiniz!!!" derdi...

Ama yeşiller %47'ye güvenip erken davrandılar, ve tongaya bastılar!
Kaybedecekleri kesindir!
Başa dön
miss_zombie

MesajTarih: Cum 13.06.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu kişiler aynı zamanda bencil de! Dört konuk arasında en mantıklı konuşan Çiğdem Özkan isimli öğrenciydi bence. Bir ara özgürlük kapsamında türbanla eşcinsellik karşılaştırıldı ama türbanlı konuk eşcinsellik hakkında konuşmaktan sürekli kaçındı, Fatih Altaylı da inatla bu konuda konuşmasını istedi. Çaresiz fikrini açıklayan türbanlı konuk; ''bizim dışımızda herkes özgür...eşcinseller zaten özgür...ben kendi özgürlüğümü düşünüyorum başkasınınkından bana ne...'' gibi cümleler sarfetti. Sen hem ÖZGÜRLÜK talep et, hem de özgür olmayanlara sırtını dön! Demek ki sen BİREYSEL özgürlük talep eden bir egoistsin! Hepsi böyle mi düşünüyor bunların?? Yoksa emo-st nin dediği gibi bunlar uçlarda mı?

www.baraka.cc
www.afrikagazetesi.net
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız