Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Offspring
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Offspring
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 23, 24, 25  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Spacetimereality

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet Therapy ufak tefek denemeler yapıyor ama senin yeni arayışlara girmek dediğin şeyi yaparlarsa yarın Metallica gibi olurlar. Bence ilk albümden beri pek fazla değişmediler. Bad Religion'ın da çok fazla değiştiğini düşünmüyorum. Sololar falan işin ayrıntısı. Temelde aynı eski Bad Religion.
disturbed_one

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spacetimereality demiş ki:
Evet Therapy ufak tefek denemeler yapıyor ama senin yeni arayışlara girmek dediğin şeyi yaparlarsa yarın Metallica gibi olurlar. Bence ilk albümden beri pek fazla değişmediler. Bad Religion'ın da çok fazla değiştiğini düşünmüyorum. Sololar falan işin ayrıntısı. Temelde aynı eski Bad Religion.
Yok benim istediğim de büyük bir farklılık değil zaten.Büyük bir farklılık olacaksa zaten yavaş yavaş olmalıdır.Mesela biraz FNM tarzına yakın,her şarkısında ufakta olsa sürprizlerle karşılaşacağımız bir Offspring hoş olabilirdi.Ne de olsa bu tarz gruplardan yoksunuz artık.Hatta Pay the Man vardır,Offspring sınırlarını zorlamıştır orda.Bu kadar olmasa da işte biraz yaratıcılık bekliyordum.

Bad Religion'ın da ise olması gerektiği kadar gelişme var.Hatta söylemeyi unutmuşum,davullarda da büyük gelişmeler var.Eskisi gibi sadece trampet,kick-hi hat üçlüsü ile çalan klasik bir punk davulcusu yok.Bir de eski albümlerdeki gitarlara dikkat edildiğinde sadece akordan ibaretler.Benim sololardan kastım aslında eskiye oranla biraz lead gitarında öne çıkması durumuydu.Son albümde mesela Honest Goodbye'da var bu(Bi de bu şarkının bir diğer özelliği pop rock şarkısı gibi olmasıdır).Bunun dışında Submission Complete'in 5/4'lük ölçüsü aklımda kalmış.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kunti

MesajTarih: Prş 15.05.2008 8:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim orta okula gittiğim yıllarda bomba gibi bir Smash albümü çıkmıştır ki mtv'de dönüp durmuştur.sonraki albümler ise tam bir hüsran
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sertsessiz

MesajTarih: Prş 15.05.2008 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hammerhead'in davul tonlarında bir bob rock etkeni açıkça hissediliyor Smile referans: load & reload.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Amorphis__

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Takıldım buara Americana albümüne. Ezberleme yolunda ilerliyorum Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

offspring'in tüm albümleri bana göre birbirinden kalitelidir. smash'i konuşmaya bile gerek yok, geldiği yeri görüyoruz offspring onun sayesinde.
Başa dön
Spacetimereality

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bi de

"Bi Rancid vardı, ne oldu ona?" Smile
illnino

MesajTarih: Cum 23.05.2008 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gruba biraz mesafeliyimdir. Ama 3.albümleri 'The Offspring' te harbi punk yapmışlar.
Hem sound hem de şarkılar en punk halleri bence.
AMERICAN_JeSuS

MesajTarih: Sal 10.06.2008 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müzikte olgunlaşma böyle bir şey olsa gerek. En sevdiğim albümleri ignition'dır. Ama hiçbir zaman offspring'den bir ignition daha yapmasını beklemedim. "Offspring her albümde kendini tekrarlıyor" tezine de hiçbir zaman katılmadım.
"Rise and Fall, Rage and Grace" 'de yine değişik bir şeyler denemişler. Bana çok olgun bir albüm gibi geldi. Hatta fazlasıyla veda albümü gibi duruyor. Albüm Türkiye'de de çıkar çıkmaz alacağım. Sanırım 10-15 sene sonra da hala zevkle dinlediğim bir albüm olacak.
Başa dön
ME

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi ara offspring den başka bişey dinlemezdim, ne oldu bilmiyorum ama bu aralar aklıma gelmiyor dinlemek:)

bir pay the man,bir kids arent alright gibi parçalar kolay kolay hafızamdan silenemez.
Başa dön
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 1:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Albümü baştan sona iki kez dinledim ve hiç beğenmedim.
Offspring benim gönlümde hep orjinal bir grup olarak yer edinmiştir. Yani Americana gibi standart sayılabilecek, nerdeyse Pop-Punk bir albümde bile Offspring olduklarını anlayabiliyordunuz. Bilhassa Pay The Man, TKAA, Have You Ever gibi %101 kaliteli şarkıları düşününce. Hatta kanımca en kötü albümleri Conspiracy Of One bile gayet Offspring bir albümdür. Ama son "Rise And Fall.."da yaptıkları iş, OC dizisinin herhangi bir bölümünde ya da öylesine karşılaştığınız bir Kaliforniya-sahil filminde karşınıza çıkacak cinsten. Sadece Hammerhead kaliteli. Bilmiyorum, belki de gece sesini açamadığım için tam anlayamamışımdır ve umarım öyledir ama doğruyu söylemek gerekirse durum hiç iç açıcı gözükmüyor. Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Spacetimereality

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni albüm Smash'den beri en beğendiğim Offspring albümü olmuş. 2-3 kere daha dinledikten sonra kararımı vericem.
ME

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albümü dün gece dinleme fırsatı buldum.

Kendi fikrim şu, gerçekten güzel bi albüm olmuş(1 kez dinleyebildim. şuan dinlemeye başladım tekrar)

Gitar daha bi öne çıkarılmaya çalışılmış, hafif solomsu şeyler eklemişler. Ama genede Offspring havasından çıkılmamış kanımca.
Başa dön
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevemiyorum, çok sıradan, çok üzülüyorum yahu.. Kristy, Are You Doing Okay? ve Hammerhead.. Başka dikkatimi çeken şarkı olmadı. Bi' garip olmuş zaten, genel olarak albüme de alışamadım. İnşallah şöyle 1 hafta sonra gelirim de "Abi süpermiş yauv, hede hödö.." diye konuşurum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
AMERICAN_JeSuS

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trust in You bence albümün en göze çarpan parçası. Offspring'i seven birinin bu şarkıyı sevemeyeceği düşüncesi çok mantıklı gelmiyor bana. Bunun dışında albümün ilk 5 şarkısı bence çok başarlılı.
A lot like me "race against myself" tadında, sert ama bir o kadar da duygusal melodiler içeriyor.
Açıkçası bende tek hayal kırıklığı yaratan şarkı Fix You oldu. Zaten Americana'dan beri offspring her albümünde baştan sona dinleyemediğim 1-2 şarkısı oluyor, onu kabullendim artıkSmile

Bence albüme biraz daha şans vermelisiniz. Kesinlikle kötü bir albüm değil

'
AMERICAN_JeSuS

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada 8 Temmuz'da Yunanistan'a geliyorlar rockvawe festivaliyle.
Autopsy_table

MesajTarih: Pts 16.06.2008 2:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Trust In You gerçekten güzel parça, eskilerden fırlama bi şarkı nerdeyse =) Albümde genel anlamda bi melankoli bi emomsuluk var gibi. - puan ordan geldi benim için. 1-2 şarkı ile de albüm kurtulmaz malum. Ne vasat ne süper bi çalışma olmuş, ikisinin arasında bi yerde bana göre
armonika

MesajTarih: Pts 16.06.2008 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne dinlerdik Offspringi yauv,tarz değiştiği için artık pek dinleyemiyorum pek takip de edemiyorum ama çok severim
Başa dön
ME

MesajTarih: Prş 19.06.2008 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bide nothingtown parçasının ilk bölümü social distortion ın bi parçasının aynısı. parçanın adı aklıma gelince yazıcam. şehir dışındayımda...
Başa dön
Brokenstick

MesajTarih: Sal 24.06.2008 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Offspring 2-3 yıldır sıkılmadan dinlediğim ender gruplardan süper hoş bir soundu var adamların Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 23, 24, 25  Sonraki
24. sayfa (Toplam 25 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız