Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Madonna
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Madonna
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kucucrub

MesajTarih: Cmt 13.05.2006 2:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok severim hakkaten de pop müziğin kraliçesi.yaptığı her iş iyi son albümden soorry favorim
KabaK
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 14.12.2006 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yıllardır rock-metal dinlerim ama bu kadın özel. Yaptığı herşey kaliteli. Ayrıca sorry süper bir parça, tutuldum bir süredir.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aaretha

MesajTarih: Cum 15.12.2006 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son dunya turu confessions ile dunya genelınde en çok kazanan kadın sanatçı unvanını ele geçiren kadın
Daha once rekor cher'e aitti
Başa dön
reals

MesajTarih: Pts 18.12.2006 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

80'lerdeki şarkıları çok güzel ama 90'lardakileri ben sevmiyorum.Özellikle son şarkılarını.şarkı söylemekten çok dans ediyor.Tabi eskiden dansçı olmasının da sebebi vardır.
Şunu da kabul etmek lazım Madonna nın arkasında ona yardım eden çok kişi var ve Amerikan.Yine sansasyonu çok fazla ve bence yüzyılın en büyük şarkıcılarından veya yorumcularından ziyade en popüler şarkıcılarından.
Ha başarılı mı(tüm faktörleri kullanacak kadar zeki olduğundan),kendini kabul ettirmiş mi?sonuna kadar evet.Müthiş bir albenisi var ve kayıtsız kalamıyorsunuz.Ama yine de yorumcu ve gerçek bir efsane olarak bir Freddie Mercury e,bir Paul Mccartney 'e değişmem malesef ülkemizde daha popüler olsa da...

En son reals tarafından Çrş 20.12.2006 15:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 18.12.2006 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eskiden çok iyiydi.şimdi para peşinde tabii.son albüm berbat.nerde eski madonna.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hardal

MesajTarih: Cmt 23.12.2006 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Elimde Madonna Who's that Girls Tour Ciao Italia 1988 konser Dvd si var. Eger Madonna'nın 1984-1993 yılları arasındaki albümleri sevenlerden, daha sonrasıyla pek ilgilenmeyenlerdenseniz bu konseri mutlaka izleyin. Konserden Ufak bir papa don't preach solosu izlemek isterseniz http://download.yousendit.com/C89C893A04BC0702 buraya yükledim.
Başa dön
portishead

MesajTarih: Pzr 24.12.2006 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yılbaşı gecesi cnbce'de saat 22:00'da londra konseri yayınlanacak...evde ptt olayına girecekler varsa kaçırmasın derim...
ptt : pijama terlik televizyon Smile
crnky

MesajTarih: Cum 29.12.2006 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevmiyorum hiç... frozen güzel gibi evet...
portishead

MesajTarih: Pts 01.01.2007 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

get together derim - bu kadının dj'i çok iyi - bundan bi önceki albümünde dikkatimi çekmişti ama bu albümün alt yapısı zaten daha elektronik'e kaçtığı için bu albümde daha da ön planda - get together çok iyi şarkı kanımca...
bayc
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 01.01.2007 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaliteli pop müzik icra eder.Saygı duyarım.
RedRain

MesajTarih: Pts 01.01.2007 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müziğine pek rağbet etmesem de,kadın sahnede bir harika..şovları olsun,ses performansı olsun...
Başa dön
emptyspiral

MesajTarih: Sal 02.01.2007 0:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dream'de demin belgeseli denk geldi,izledim ve takdir ettim,dansçılarıyla ne kadar ilgili olabiliyor,sahneye çıkmadan yaptığı konuşmalar ise çok iyiydi
helal olsun madonna
portishead

MesajTarih: Sal 02.01.2007 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emptyspiral demiş ki:
dream'de demin belgeseli denk geldi,izledim ve takdir ettim,dansçılarıyla ne kadar ilgili olabiliyor,sahneye çıkmadan yaptığı konuşmalar ise çok iyiydi
helal olsun madonna

ıggy pop'la diyaloğu beni baya bi güldürdü...ıggy çok garip bi adam ya - madonna hayranmış adama ama adam hiç oralı değil Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gkaykay89

MesajTarih: Çrş 03.01.2007 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sexi bir kişiliği var.Smile
Başa dön
portishead

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cnbce'de londra konserini izledim - hatun aşmış olayı...işini bu kadar iyi ve prof. yapan bi 'pop' yıldızı bir daha gelmez bence...sorry şarkısındaki performansı ve şarkı bittikten sonra yaptığı kısa konuşma kapak olsun derim 'iyi müzik' yapmıyor diyenlere...
panik_431

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

keşke türkiyeye gelse ortalık yıkılır ama biletlerin kazık olacağı kesin...
CityOfAngeLs

MesajTarih: Pts 20.08.2007 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Darius_Miles demiş ki:
eskiden çok iyiydi.şimdi para peşinde tabii.son albüm berbat.nerde eski madonna.

Yanılıyorsun yerinde olsam bunu demezdim madonna la isla bonita 1981 like a prayer 1989 jump 07 bunlar tartısılmaz madonna hiç bir zaman para peşinde olmadı madonna annesi nin ölmesinnin ardından babası tarafından katolik bir kız cocugu olarak yetişdi ilk sahneye çıkısında yanında aile si ve arkadasların dan hiçkimse si olmadıgı için konser sonrası saatlerçe ağladı ve kazandıgı paranın bir miktarını her zaman yetim çocuklara bagısladı saten madonna nın eşi dünya nın en zenginlerinden birisi yeni aldıgı villası 120 milyon $ madonna nı hayatı anlattıgı bir film var tafsiye ederim bir yıldız doguyor diye diye madonna bu film mi ne onaylamıs ne de filme bir katkısı bulunmusdur

kaynak yokdur
emptyspiral

MesajTarih: Pts 28.04.2008 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu kadın hiç yaşlanmayacak mı diyorum, bu kadar çağa ayak uyduran bi sanatçı görmedim ben, son albümü her ne kadar dinlediğim tarzda olmasa da gayet başarılı olmuş, "confessions on a dance floor" albümünden daha özgün olduğuna inanıyorum şahsen, zira goldfrapp'ten araklama bi tarz olduğu barizdi.

timbaland ve justin timberlake isimlerini duyduğumda "ıy" demiş olabilirim, ama şimdi, iyi ki yardım etmişler diyorum. Smile
athrynn

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Harika bir kadın.Pop müziğin mihenk taşı.Britney Christina ne bileyim Beyonce falan muhabbetleri hikaye kanımca.Madonna kaliteli iş yapıyor, işinin hakkını veriyor.Shakira, Pink gibi isimler hakkında da Madonna gibi düşünüyorum parantez açarsam..Birde Rihanna'nında fena olduğunu düşünmüyorum hani..Ancak Madonna hepsinden ayrı, harikulade.

Candy Shop albümü muhteşem olmuş.Mutlaka herkesin elinde olmalı.Timbaland & Timberlake ile beraber feat. yaptıkları "4 minutes" adlı parça albümün dinamosu resmen.

Belki çok metalci ağzıyla konuşmuş olabilirim.Albümün dinamosu falan gibi mesela Smile Ne bileyim, albümü çok sevdim ben...50 yaşındasın ama hala tek başınasın be Madonna; helal olsun...
oyluMert

MesajTarih: Cum 14.11.2008 1:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gelmiş geçmiş en iyi yabancı sanatcılardan biri bence...power of goodbye en sevdigim sarkısı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız