| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kucucrub

|
Tarih: Cmt 13.05.2006 2:16 Mesaj konusu: |
|
|
çok severim hakkaten de pop müziğin kraliçesi.yaptığı her iş iyi son albümden soorry favorim _________________ enjoy the silence |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
KabaK Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 14.12.2006 1:13 Mesaj konusu: |
|
|
Yıllardır rock-metal dinlerim ama bu kadın özel. Yaptığı herşey kaliteli. Ayrıca sorry süper bir parça, tutuldum bir süredir. _________________ Life can be good with right people.
Andi DERIS |
|
| Başa dön |
|
 |
aaretha

|
Tarih: Cum 15.12.2006 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
son dunya turu confessions ile dunya genelınde en çok kazanan kadın sanatçı unvanını ele geçiren kadın
Daha once rekor cher'e aitti |
|
| Başa dön |
|
 |
reals

|
Tarih: Pts 18.12.2006 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
80'lerdeki şarkıları çok güzel ama 90'lardakileri ben sevmiyorum.Özellikle son şarkılarını.şarkı söylemekten çok dans ediyor.Tabi eskiden dansçı olmasının da sebebi vardır.
Şunu da kabul etmek lazım Madonna nın arkasında ona yardım eden çok kişi var ve Amerikan.Yine sansasyonu çok fazla ve bence yüzyılın en büyük şarkıcılarından veya yorumcularından ziyade en popüler şarkıcılarından.
Ha başarılı mı(tüm faktörleri kullanacak kadar zeki olduğundan),kendini kabul ettirmiş mi?sonuna kadar evet.Müthiş bir albenisi var ve kayıtsız kalamıyorsunuz.Ama yine de yorumcu ve gerçek bir efsane olarak bir Freddie Mercury e,bir Paul Mccartney 'e değişmem malesef ülkemizde daha popüler olsa da... _________________ gerçek orada bir yerde
En son reals tarafından Çrş 20.12.2006 15:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 18.12.2006 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
| eskiden çok iyiydi.şimdi para peşinde tabii.son albüm berbat.nerde eski madonna. |
|
| Başa dön |
|
 |
hardal

|
Tarih: Cmt 23.12.2006 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
| Elimde Madonna Who's that Girls Tour Ciao Italia 1988 konser Dvd si var. Eger Madonna'nın 1984-1993 yılları arasındaki albümleri sevenlerden, daha sonrasıyla pek ilgilenmeyenlerdenseniz bu konseri mutlaka izleyin. Konserden Ufak bir papa don't preach solosu izlemek isterseniz http://download.yousendit.com/C89C893A04BC0702 buraya yükledim. |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Pzr 24.12.2006 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
yılbaşı gecesi cnbce'de saat 22:00'da londra konseri yayınlanacak...evde ptt olayına girecekler varsa kaçırmasın derim...
ptt : pijama terlik televizyon  _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
crnky

|
Tarih: Cum 29.12.2006 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
sevmiyorum hiç... frozen güzel gibi evet... _________________ We'll be lost before the dawn... |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Pts 01.01.2007 21:33 Mesaj konusu: |
|
|
get together derim - bu kadının dj'i çok iyi - bundan bi önceki albümünde dikkatimi çekmişti ama bu albümün alt yapısı zaten daha elektronik'e kaçtığı için bu albümde daha da ön planda - get together çok iyi şarkı kanımca... _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
bayc Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 01.01.2007 22:32 Mesaj konusu: |
|
|
Kaliteli pop müzik icra eder.Saygı duyarım. _________________ Hayat Berbat Ama Bu Gerçekten Çok İyi Usta |
|
| Başa dön |
|
 |
RedRain

|
Tarih: Pts 01.01.2007 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Müziğine pek rağbet etmesem de,kadın sahnede bir harika..şovları olsun,ses performansı olsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Sal 02.01.2007 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
dream'de demin belgeseli denk geldi,izledim ve takdir ettim,dansçılarıyla ne kadar ilgili olabiliyor,sahneye çıkmadan yaptığı konuşmalar ise çok iyiydi
helal olsun madonna _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Sal 02.01.2007 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | dream'de demin belgeseli denk geldi,izledim ve takdir ettim,dansçılarıyla ne kadar ilgili olabiliyor,sahneye çıkmadan yaptığı konuşmalar ise çok iyiydi
helal olsun madonna |
ıggy pop'la diyaloğu beni baya bi güldürdü...ıggy çok garip bi adam ya - madonna hayranmış adama ama adam hiç oralı değil  |
|
| Başa dön |
|
 |
gkaykay89

|
Tarih: Çrş 03.01.2007 10:36 Mesaj konusu: |
|
|
sexi bir kişiliği var. |
|
| Başa dön |
|
 |
portishead

|
Tarih: Pzr 07.01.2007 17:47 Mesaj konusu: |
|
|
cnbce'de londra konserini izledim - hatun aşmış olayı...işini bu kadar iyi ve prof. yapan bi 'pop' yıldızı bir daha gelmez bence...sorry şarkısındaki performansı ve şarkı bittikten sonra yaptığı kısa konuşma kapak olsun derim 'iyi müzik' yapmıyor diyenlere... _________________ Capo |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Pzr 07.01.2007 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
keşke türkiyeye gelse ortalık yıkılır ama biletlerin kazık olacağı kesin... _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
CityOfAngeLs

|
Tarih: Pts 20.08.2007 22:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Darius_Miles demiş ki: | | eskiden çok iyiydi.şimdi para peşinde tabii.son albüm berbat.nerde eski madonna. |
Yanılıyorsun yerinde olsam bunu demezdim madonna la isla bonita 1981 like a prayer 1989 jump 07 bunlar tartısılmaz madonna hiç bir zaman para peşinde olmadı madonna annesi nin ölmesinnin ardından babası tarafından katolik bir kız cocugu olarak yetişdi ilk sahneye çıkısında yanında aile si ve arkadasların dan hiçkimse si olmadıgı için konser sonrası saatlerçe ağladı ve kazandıgı paranın bir miktarını her zaman yetim çocuklara bagısladı saten madonna nın eşi dünya nın en zenginlerinden birisi yeni aldıgı villası 120 milyon $ madonna nı hayatı anlattıgı bir film var tafsiye ederim bir yıldız doguyor diye diye madonna bu film mi ne onaylamıs ne de filme bir katkısı bulunmusdur
kaynak yokdur _________________ NoOneThere |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pts 28.04.2008 20:34 Mesaj konusu: |
|
|
bu kadın hiç yaşlanmayacak mı diyorum, bu kadar çağa ayak uyduran bi sanatçı görmedim ben, son albümü her ne kadar dinlediğim tarzda olmasa da gayet başarılı olmuş, "confessions on a dance floor" albümünden daha özgün olduğuna inanıyorum şahsen, zira goldfrapp'ten araklama bi tarz olduğu barizdi.
timbaland ve justin timberlake isimlerini duyduğumda "ıy" demiş olabilirim, ama şimdi, iyi ki yardım etmişler diyorum.  _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
athrynn

|
Tarih: Cmt 31.05.2008 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
Harika bir kadın.Pop müziğin mihenk taşı.Britney Christina ne bileyim Beyonce falan muhabbetleri hikaye kanımca.Madonna kaliteli iş yapıyor, işinin hakkını veriyor.Shakira, Pink gibi isimler hakkında da Madonna gibi düşünüyorum parantez açarsam..Birde Rihanna'nında fena olduğunu düşünmüyorum hani..Ancak Madonna hepsinden ayrı, harikulade.
Candy Shop albümü muhteşem olmuş.Mutlaka herkesin elinde olmalı.Timbaland & Timberlake ile beraber feat. yaptıkları "4 minutes" adlı parça albümün dinamosu resmen.
Belki çok metalci ağzıyla konuşmuş olabilirim.Albümün dinamosu falan gibi mesela Ne bileyim, albümü çok sevdim ben...50 yaşındasın ama hala tek başınasın be Madonna; helal olsun... _________________ http://bloodshare.blogspot.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
oyluMert

|
Tarih: Cum 14.11.2008 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
gelmiş geçmiş en iyi yabancı sanatcılardan biri bence...power of goodbye en sevdigim sarkısı _________________ son karesi gibi redkit'in batan günese dogru sürerken atımı,gitme kal demeni bekliyorum ama yalnızca rüzgar cekistiriyor atkımı. |
|
| Başa dön |
|
 |
|