Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - native-instruments battery 3
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

native-instruments battery 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
khammet

MesajTarih: Cum 30.05.2008 22:27    Mesaj konusu: native-instruments battery 3 Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar bu programı kullanmayı bilen varmı yada kapsamlı bir şekilde türkçe döküman arıyorum

aslında bu tarz bir program kullanmışlığım yok programla ilgili okadar araştırma yapmama rağmen çok tatmin edici sonuçlar bulamadım programı ve kütüphaneleri sorunsuz olarak kurdum fakat bu programda ritimi nasıl yazıyoruz nereye yazıyoruz birtürlü bulamadım şimdilik klavyedeki kısayol tuşlarıyla kullanıyorum Very Happy umarım bu programda ritimleri yazdığımız bir bölüm vardır

derdimi sorunsuz bir şekilde anlatabildim mi bilmiyorum fakat bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden sonsuz teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Me_ThuS
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Programı bilmiyor olsamda içimden bir ses kullanma kılavuzunda yazıyordur diyor Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
khammet

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

user manual kısmını baştan aşağı okudum fakat sorumun cevabı yok ozaman ben sorumu şöle değiştiriyim vsti ritim programlarını nerede yazıyoruz yani sırf bu programa özgü bişey olmasın yani cubasede ben bu sample ları birleştirip ritim yazabilirmiyim ?
Başa dön
Me_ThuS
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Audio sample ları cubase de elle birleştirmen gerek biraz çetrefilli ama uygulanabilir. Yada Ableton da daha kolay bir yolu var ama ona da alışmak zaman alabilir çeşitli dezavantajları var.

Eğer Midi ile trigger edilen sample lar kullanıyorsan Cubase de Midi Editor ile yapıyoruz bu işi. Bir midi kanalı açıp bunu vsti ye yönlendiriyorsun. O midi kanalında bir event yaratıp o evente çift tıkladığında karşına gelen ekranda yapabilirsin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
khammet

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Me_Thus cvp için çok saol
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız