| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
juniourrr

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 0:31 Mesaj konusu: |
|
|
SENEYE BIRAKTIĞIMIZ YERDEN DEVAM YARALARDAN KAN KAYBETSEK TE KALBİMİZ ATMAYA SESİMİZ ÇIKMAYA DEVAM EDECEKTİR .....
saygılar LETANS..... _________________ LETANS-gitar(kızgın pena ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
juniourrr

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 21:31 Mesaj konusu: |
|
|
son dakika gelişmesi 31 mayıs Cumartesi Letans Biralem'de.Program saat 19:00 da başlayıp 24:00 e kadar devam edecek herkezi bekleriz
(giriş : 2.5 YTL olup bira fiyatları herzamanki gibidir.
(!!18 yaş sınırı olup sadece öğrencilerin katılabilecekleri bir gecedir!!) _________________ LETANS-gitar(kızgın pena ) |
|
| Başa dön |
|
 |
bycambazZz

|
Tarih: Prş 29.05.2008 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
DİKKAT YAGMUR YAGABİLİR  _________________ SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER.SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI YER.KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜGÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMEMELİDİR.ÇÜNKÜ KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE''SUYUN AKIŞI''KARAR VERİR... |
|
| Başa dön |
|
 |
brutixx

|
Tarih: Prş 29.05.2008 22:36 Mesaj konusu: |
|
|
puhaha olurmu olur walla bellı olmaz bızde bu şans oldukdan sonra  |
|
| Başa dön |
|
 |
bycambazZz

|
Tarih: Cum 30.05.2008 13:46 Mesaj konusu: |
|
|
buraya bişey yazardım da çok ayıp olur  _________________ SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER.SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI YER.KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜGÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMEMELİDİR.ÇÜNKÜ KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE''SUYUN AKIŞI''KARAR VERİR... |
|
| Başa dön |
|
 |
brutixx

|
Tarih: Cum 30.05.2008 19:19 Mesaj konusu: |
|
|
boiver abi sen benım kulagıma soylersın sora garııı bıenım gazııı nıydıınn puhahaha |
|
| Başa dön |
|
 |
bycambazZz

|
Tarih: Pzr 01.06.2008 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
NERDEN BİLİYİM _________________ SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER.SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI YER.KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜGÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMEMELİDİR.ÇÜNKÜ KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE''SUYUN AKIŞI''KARAR VERİR... |
|
| Başa dön |
|
 |
brutixx

|
Tarih: Pzr 01.06.2008 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
juniourrr

|
Tarih: Pts 02.06.2008 21:38 Mesaj konusu: |
|
|
cumartesi günü bizimle birlikte eğlenen ve kafa olan herkeze teşekkürler sanırım iyi bir final oldu ....  _________________ LETANS-gitar(kızgın pena ) |
|
| Başa dön |
|
 |
Ze_uS

|
Tarih: Sal 03.06.2008 6:39 Mesaj konusu: |
|
|
Cumartesi günü Letans harika bir performans sergiledi...
onları izlemek dinlemek gercekten cok keyif vericiydi...
Fatih devamınıda bekliyorum...  _________________ <div>HaYaTıMı YaŞaNıLıR KıLMaK iÇiN uĞRuNa öLüNeCeK BiŞeY aRıYoRuM...!<br />http://www.myspace.com/laneht_<br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
orkocuk

Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 196 Nerden: sivas adana mersin
|
Tarih: Çrş 04.06.2008 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
dinleme fırsatım olmadı henüz.
başarılar dilerim kolay gele. _________________ bana diploma vermeyecek unıversıtenın alnını karışlarım ulen!
www.myspace.com/paranoyaaa |
|
| Başa dön |
|
 |
juniourrr

|
Tarih: Cum 06.06.2008 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler can .. ama utandırıyosun beni çalışıyoruz ama en önemlisi çalışmaya devam ediyoz sizin desteğinizi görmek te en büyük ödül oluyo bizim için yol uzun bakalım nereye kadar ... _________________ LETANS-gitar(kızgın pena ) |
|
| Başa dön |
|
 |
bycambazZz

|
Tarih: Cmt 07.06.2008 2:44 Mesaj konusu: |
|
|
nereyeee kadar acep???? _________________ SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER.SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI YER.KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜGÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMEMELİDİR.ÇÜNKÜ KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE''SUYUN AKIŞI''KARAR VERİR... |
|
| Başa dön |
|
 |
juniourrr

|
Tarih: Pzr 08.06.2008 2:42 Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca can'a çoook teşekkür ederim. biralem gecesinde ilk defa çok hoşuma giden kendi tonlarımın sebebi onun amfisiydi.arkadaslar satmayı düşünüyo sanırım ilanı da verdi para bulabilirsem o benimdir
teşekkürler can .... _________________ LETANS-gitar(kızgın pena ) |
|
| Başa dön |
|
 |
brutixx

|
Tarih: Prş 12.06.2008 13:09 Mesaj konusu: |
|
|
| evet can a ve eray a bıralemde bızı yanlız bırakmadıkları icın cok tesekkur ederız |
|
| Başa dön |
|
 |
bycambazZz

|
Tarih: Cum 13.06.2008 3:55 Mesaj konusu: |
|
|
gülüyorum sadece....... _________________ SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER.SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI YER.KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜGÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMEMELİDİR.ÇÜNKÜ KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE''SUYUN AKIŞI''KARAR VERİR... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ze_uS

|
Tarih: Cmt 14.06.2008 13:38 Mesaj konusu: |
|
|
| juniourrr demiş ki: | ayrıca can'a çoook teşekkür ederim. biralem gecesinde ilk defa çok hoşuma giden kendi tonlarımın sebebi onun amfisiydi.arkadaslar satmayı düşünüyo sanırım ilanı da verdi para bulabilirsem o benimdir
teşekkürler can .... |
| brutixx demiş ki: | | evet can a ve eray a bıralemde bızı yanlız bırakmadıkları icın cok tesekkur ederız |
Biz teşekkür ederiz sizlere...
Fatihcim her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam... Bu arada biraz geç kaldın sanırım amfi gideli bir hafta oluyor...
bycambazZz... Pardon cahilliğime alayım neye güldüğünü tam olarak anlamadım... !
Saygılar _________________ <div>HaYaTıMı YaŞaNıLıR KıLMaK iÇiN uĞRuNa öLüNeCeK BiŞeY aRıYoRuM...!<br />http://www.myspace.com/laneht_<br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
bycambazZz

|
Tarih: Pts 16.06.2008 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
salla can ya _________________ SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER.SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI YER.KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜGÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMEMELİDİR.ÇÜNKÜ KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE''SUYUN AKIŞI''KARAR VERİR... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ze_uS

|
Tarih: Sal 17.06.2008 1:06 Mesaj konusu: |
|
|
| bycambazZz demiş ki: | salla can ya |
Yo hayır ciddi olarak soruyorum!
Neye güldün merak ettimde...! _________________ <div>HaYaTıMı YaŞaNıLıR KıLMaK iÇiN uĞRuNa öLüNeCeK BiŞeY aRıYoRuM...!<br />http://www.myspace.com/laneht_<br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
bycambazZz

|
Tarih: Prş 19.06.2008 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
abi seninle alakası yok neden üstüne aldın anlamıorum ki???? _________________ SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER.SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI YER.KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜGÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMEMELİDİR.ÇÜNKÜ KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE''SUYUN AKIŞI''KARAR VERİR... |
|
| Başa dön |
|
 |
|