| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
seventh

|
Tarih: Prş 29.05.2008 19:17 Mesaj konusu: "Ankara'lılar kobay olarak kullanıldı!" |
|
|
i.melih götçek ankaraya 21 gündür kızılırmak suyu verildiğini kimsenin isal vs. olmadığını dolayısıyla suyun sağlıklık olduğunu açıkladı.bi kobay olmadığımız kalmıştı onuda olduk allaha şükür! _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
When all I have - Is torn
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Prş 29.05.2008 19:32 Mesaj konusu: |
|
|
The Melih Gökçek Experience!Dua edelim 21 gün olmuş,10 gün daha olsa topluca elimize alacaktık (ishali falan) demek ki...
La bu adam bir ilah lan!Vallaha diyorum.Unakıtan bile bunun kadar indiroğlu değil...İ.Melih Gökçek farklı bir realite...Belediye başkanlığı konusunda farklı bir dogunuş...Hatta denir ya,şu günümüzün popüler lüks lokanta tanımı,bu adam da o işte,"farklı bir yorum..."
Diyecek söz bulamıyorum.Kendisinin bu progresif atılımlarının bir an önce bitmesini diliyorum.Bunu başka ülkede bir başka bir belediye başkanı yapsa,mahvolur.Ama burası Türkiye,shake it like AKP! _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred
En son kingofloss__ tarafından Prş 29.05.2008 19:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Prş 29.05.2008 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
yok birader böylesi milyonda bir düşer oda bize düşmüş mk adam kendi alanında bir numara ne tayyip ne başkası... _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Prş 29.05.2008 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
Adama bak çıldırmış mı ne. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
mela

|
Tarih: Cum 30.05.2008 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
İnsanlar hala "adam yiyor tamam ama yapıyor da be abi" zihniyetiyle dolaştıkça böyleleri tarafından daha çok uyutuluruz..Ankara her gün biraz daha içinde yaşanamaz bir yere dönüşüyor sayesinde.
Kendisi yetmiyormuş gibi bir de oğlu çıktı piyasaya..Artık kast mı, saltanat mı bilemem ama gelen gideni aratır diye bir laf var..Sonumuz hayır olsun. _________________ Odien'i Slovenya'da MetalCamp sahnesine taşıyalım
http://www.metalcamp.eu/voting.php |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Cum 30.05.2008 7:05 Mesaj konusu: |
|
|
yakında şöyle bir deney de yapabilir: gittim, 21 gün boyunca barajlara işedim millete bişi olmadı, demekki benim çişim sağlıklı, bu yaz satmaya başlıyorum.
ulan bu millete varya, kızılırmak suyu da içirirler çişlerini de içirirler, ama bizim millet yine gider bu yaratıklara oy verir. başka bişey demiyorum. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
pick-up

|
Tarih: Cum 30.05.2008 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
| strinzi demiş ki: | | Adama bak çıldırmış mı ne. | Çıldırın Çıldırın Melih İçin Çıldırın Ama yaptığı çok saçma yakında laboratuarlarda Ankara'lıralı denek olarak kullanırlar  |
|
| Başa dön |
|
 |
seththeking

|
Tarih: Cmt 31.05.2008 10:50 Mesaj konusu: |
|
|
Küfredesim geldi haberi okuduğumda.. Ama sonra baktım ki sıra uzun vazgeçtim. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@ |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Prş 05.06.2008 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
dün izlediğim haber bülteninde, yapılan araştırmalara göre kızılırmak suyunda bir kanserojen madde olan "arsenik" bulunmuş ve konuşan yetkili, bu suyu içenlerin kansere yakalanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti...
bütün bunlardan sonra başımızdaki adamların bu halkı seçimden seçime hizmet verilecek, seçimden sonra bir şekilde idare edilen koyun sürüsü olarak gördüklerini düşünmekten alıkoyamıyor insan, insanlara kanser yapacak suyu içirmek ne demek yaa, siz müslümansanız ben sizin dininizden değilim ulan... |
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Pts 09.06.2008 18:14 Mesaj konusu: |
|
|
MELİH GÖKÇEK ALERT
dünyanın en hazır cevap ve pişkin insanı
insan utanır ya _________________ referans: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman vsvsvs
sat-tak: keman,tenis raketi,switch(hub),yazıcı,neck ve middle pozisyonları için fender mim den çıkma manyetik |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9154664.asp?gid=229&sz=40532
buyrun haber bakın..limitin iki katı arsenik varmış evimizde içtiğimiz,yemeklerimeze kattığımız,yıkandığımız suda.. _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
|
| Başa dön |
|
 |
malveko

|
Tarih: Cum 20.06.2008 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
neymiş Ankara nın suyunda arsenik varmış..bütün şehirlerin suyunda arsenik vardır..ama siz hemen oltaya gelirsiniz..limitin iki katı dediği de kaynaktaki arsenik miktarı..o sorun değildir..önemli olan arıtmadan sonraki arsenik miktarı ki bu da limitin 3 katı altındadır. _________________ o elinde tuttuğun küçük şeye dikkat et;çünkü o elinde tuttuğun büyük şeye dikkat et. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 26.06.2008 19:44 Mesaj konusu: |
|
|
Suyu vermeden gerekli tahlildir, deneydir, carti curtu yapmislardir herhalde, degil mi? Ben oyle hemen kanallari kurup, suyu direkmen verdiklerini zannetmiyorum. Haberi okumadim ama ilk mesajdan "gereken seyler yapildiktan sonra su verildi, suyun verilisinden sonraki 21 gun icerisinde de herhangi bir sikayet gelmedi" anlamini cikardim.
Saygilar... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Pts 14.07.2008 17:16 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | Suyu vermeden gerekli tahlildir, deneydir, carti curtu yapmislardir herhalde, degil mi? Ben oyle hemen kanallari kurup, suyu direkmen verdiklerini zannetmiyorum. Haberi okumadim ama ilk mesajdan "gereken seyler yapildiktan sonra su verildi, suyun verilisinden sonraki 21 gun icerisinde de herhangi bir sikayet gelmedi" anlamini cikardim.
Saygilar... | Aynen öyle...bende millet gaza gelmiş melihe sövüyo diye araya girmedim bi kaç gündür ama tahliller odtude analiz edildi sağlık bakanlığında analiz edildi adamda raporlar var...Ankara gibi bi yerde tahlilsiz denetimsiz suyu insan üzerinde kullanamassınız o deli cesareti denir böylesine...Şu bi gerçek suyun kalitesi düşük ben şahsen son 1 yıldır çeşmeden içmiyorum ama ankaranın %50 si hatta daha fazlası çeşme suyu kullanıyor... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|