Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Mehmet Turgut
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Mehmet Turgut

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
karamevsim

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 17:34    Mesaj konusu: Mehmet Turgut Alıntıyla Cevap Ver

Böyle bir başlığa denk gelmedim umarım yoktur.Fotoğrafçılık bir yana turkrock kültürüne de bence görsel anlamda çok büyük katkıları var Mehmet turgutun o yüzden onun adına böyle bir başlık açma gereği duydum.aslında rock müzikle ilgilenen çoğu insan tanıyordur eminim(yüxexes dergisinden en azından).ama yinede fazla bilgi göz çıkarmaz diyorum.siz neler düşünüyorsunuz.bu arada yeni sitesi ve devianart sitesini koydum incelemek isteyen baksın.bir kaç örnek fotroğrafta koyayım bari Smile daha çok var verdiğim linklere bakın.

http://mehmeturgut.deviantart.com/
http://www.mehmetturgut.com/

ALMORA :

HAYKO :

RAVEN WOODS :

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ışık kullanımını farklı açılardan kullanmasını seviyor sanırım. ama son zamanlarda düşündüğüm şu. her çalışmasına baktığımda bunu mehmet turgut çekmiş diyebiliyorum ama birde şu var, sanki ben hep aynı kareye bakıyormuşum gibi de bir his oluşuyor. bu kötü işte. ben olsam doğayla ilgilenirdim.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Pus

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Kurgusal Kadraj" dergide bu ismi vermiştim. Çok kıyak geçen sohbet sounucu. Harika fotoğrafçıdır.
gorkyeah

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fotokritik portfolyosu da mevcut efenim;
http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=2225
HornyDevil

MesajTarih: Pts 16.06.2008 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
ışık kullanımını farklı açılardan kullanmasını seviyor sanırım. ama son zamanlarda düşündüğüm şu. her çalışmasına baktığımda bunu mehmet turgut çekmiş diyebiliyorum ama birde şu var, sanki ben hep aynı kareye bakıyormuşum gibi de bir his oluşuyor. bu kötü işte. ben olsam doğayla ilgilenirdim.

Sanırım bir fotoğrafçıdan daha çok PS üstadı olmasından ve fotoğraflarda hep aynı efektleri kullanmasından kaynaklanıyor 500 metreden mehmet turgut fotoğraflarının tanınması.. unutmadan sanırım artık ankara değil istanbulda yaşamaktadır ankaradaki mütevazı stüdyosundan sonra istanbul çok büyük bir adım olmuştur eminim..
gizgiz

MesajTarih: Sal 01.07.2008 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iSTER PS DEHASI DİYİN İSTERSENİZ DE FOTOĞRAF...SONUÇTA BİN RESİM ARASINDAN HANGİSİ MEHMET TURGUT'A AİT HANGİSİ DEĞİL ÇOK RAHAT AYIRT EDEBİLİRİZ.. ÖNEMLİ OLAN FARKI YAKALAYABİLMEK..AYIRT EDİCİ OLMAK... TEBRİKLER BAŞARILAR...ÇİÇEK BÖCEK ÇEKSE ÇEKTİĞİ GİBİ KOYSA NE YAZAR HERKES ÇEKİYOR.. KENDİ TARZINI YAKALAMIŞ BİRİ OLARAK TEKRAR TEKRAR TEBRİK EDİYORUM.....
Very Happy
Başa dön
hdy

MesajTarih: Cum 04.07.2008 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

waaav
Başa dön
matt_living

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Photography Is Orgasm Of The Soul...

Cool
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
disturbed_one

MesajTarih: Cmt 13.09.2008 2:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bazı fotoğraflarının temaları birbirine çok benziyor.Teknolojinin nimetlerinden gereğinden çok fazla yararlandığını düşünüyorum.Bunların dışında genel olarak beğeniyorum kendisini.İlgi çekici birçok çalışması var.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız