| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| AKP Kapatılsın mı? |
| Evet kapatılsın |
|
69% |
[ 92 ] |
| Hayır kapatılmasın |
|
30% |
[ 41 ] |
|
| Toplam Oylar : 133 |
|
| Yazar |
Mesaj |
JackRackham

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 10:40 Mesaj konusu: |
|
|
Esasında ayrı bir konu açılmasını bile hakediyor ancak adetim değildir, buyrun:
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=180849&Categoryid=4
Ne diyordunuz, devam edelim:
"AKP demokrasinin garantisidir", "Yargıtayın AKP'nin laiklik karşıtı olarak sunduğu iddianamedeki maddeler çok komiktir" ..
Adamlar açık açık biz laik değiliz diyorlar, bunun neyini savunabileceksiniz merakla bekliyorum. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 10:49 Mesaj konusu: |
|
|
biz demokrasi denen gavur icadını bu şekilde g.tümüzden anlamaya devam edersek olacağı budur. çocuk bile anlar bu adamların mantığını. %47 oy aldılar diye artık onlara kimse dokunamaz. yok ya! mantığa bak. istersen %99 oy al kardeşim, laikliğe karşı bir partiysen kapatılırsın bu kadar basit. esas %47 oy aldı diye bir parti kapatılmıyorsa işte o zaman demokrasi zarar görür.
türkiyede demokrasi falan da yok ayrıca. öyle çok parti olunca demokrasi falan olmuyor ne yazıkki. olmayan birşey nasıl zarar görecek çok merak ediyorum. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
comoestais

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Benzin : 3,54 YTL
Dizel : 3,35 YTL _________________ Ntv muhabiri : Son albümünüz nasıl ortaya çıktı?
Lenny Kravitz : Ortaya çıktı işte.Elimde olan birşey değil... |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
| comoestais demiş ki: | zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Benzin : 3,54 YTL
Dizel : 3,35 YTL | Cidden zam üzerine zam elektiriğe gene zam gelmiş.
Benzini zaten hiç söylemiyorum! Zaten her gün kafalarına esince yaww şu benzine bi kaktırak tepeye çıksın gibilerinden zam yapıyorlar .
Arabada Lpg olmasa hayatda araba falan kullanamam bu zamanda. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 14:54 Mesaj konusu: |
|
|
doğalgaza da %20 geliyor gözümüz aydın.
enflasyon %8 arkadaşlar aldanmayın siz bu rakamlara. hep chp çıkarıyor bu rakamları, halbuki ekonomi süper, bakın milliyete sabaha hürriyete. siz hiç mi gazete okumuyorsunuz? _________________ I keep my eyes wide open all the time
|
| Başa dön |
|
 |
comoestais

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
Sorumlusu birinci dereceden hükümet bu zamların kimse bunu savunamaz.
Hata yaptılar ilk beş yıldaki istikrarı bozdular , muhalafet iktidarı indirmek için gözü kapalı ölümüne savaşıyor karşılığınıda alır mı bilemem.Seçimlerde göreceğiz.
Diğer taraftan aslında çok güzel bir iş imkanı var , Akp nin karşısına sağ bir alternatif parti çıkarmak . çıkarsa oyların yarısını alacak.
Medya ile anlaşamadılar bu parti hakkında sanırım.Seçimlere yakın kurulursa şaşırmayın hiç... _________________ Ntv muhabiri : Son albümünüz nasıl ortaya çıktı?
Lenny Kravitz : Ortaya çıktı işte.Elimde olan birşey değil... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1077 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Pzr 01.06.2008 12:47 Mesaj konusu: |
|
|
AKP'nin meclis dışında kalmasını istiyorum ama bu şekilde olmamalıydı..niye bu şekilde olmamalıydı, AKP kapatılırsa daha güçlü bir şekilde geri gelecektir, çünkü ülkemizde ezilen insanlara sempati vardır ve AKP geride bıraktığı tüm kötü-pis-yanlış işlerini silecek, yeni bir ad altında temiz bir bir kağıt ile işe tekrar başlayacak..bu da daha güçlü Türkiye'nin geleceğini karartacak bir durumdur..ekonomimizin neredeyse durduğu, kriz dönemine yaklaşıldığı bu dönemlerde bu davanın açılması bana göre AKP için çok daha iyi oldu. çünkü AKP iktidardayken bile şu an kriz çıksa, bizim suçumuz yok kapatma davası,iç huzursuzlukları gerekçe göstericekler(ki bir bakıma doğru olacak,hızlandırıcı bir durum en azından); kapatılıp meclis dışı kaldıklarında kriz oluştuğunda da bu sefer de işte biz kapatıldık kriz çıktı, eğer kapatılmasaydık, hala iktidarda olsaydık böyle bir durumla karşılaşılmayaktı diyeceklerdir..oysa ki kapatma davası açılmasaydı ve yakında olası bir kriz sonucu AKP oylarının oldukça düşeceğini tahmin ediyorum..
Kısacası, bu kapatma davası en çok AKPnin işine yaramış, Türkiye'nin uzun vadede bir karı olmayacak tam tersine durum daha da kötüye gidecektir, içinden çıkılamaz bir hal alacaktır..
(bir zamanlar r.t.erdoğan da a.gül de erbakanın öğrencileri değiller miydi) _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
turkolog1979

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 13:09 Mesaj konusu: |
|
|
| merak ediyorum acaba gerçekytenbir partinin kapatılmasına çok mutlu olan insanlar var mıdır. ya da düzeltiyorum insan şeklinda yaratıklar var mıdır. kim olursa olsun ya kapatılmasın arkadaş. kimse kapatılmasın. anlamadınız mı daha bu ülke kaç yıol geriye gitti. 60 ve 82 deki gerzekler yüzünden.maa görüyorum ki yeni gerzekler var aramızda |
|
| Başa dön |
|
 |
MyCn

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
Akp kapatılırsa tarih olacaktır.Nitekim kendi içindede bölünmeler baş göstermeye başlamıştır.Kapatıldığında tekrar güçlü olarak geleceğinide sanmıyorum bu ülke herşeyi çok çabuk unutuyor Akp yide hatırlıyacağını sanmıyorum o kadar süreden sonra.Zaten haddinide çoktan aşmıştı şimdi türbanı geri çekmesiyle bir şeyin değişeceğini umuyolar ama umarım kapanır...Kapanınca başa kim gelecek ülkeye faydası dokunacak oda ayrı tartışılır... _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
turkolog1979,
Sevsinler seni... ne güzel konuşuyorsun sen öyle... sağa sola saldırdığına göre kuyruk acın olmalı.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
| turkolog1979 demiş ki: | | merak ediyorum acaba gerçekytenbir partinin kapatılmasına çok mutlu olan insanlar var mıdır. ya da düzeltiyorum insan şeklinda yaratıklar var mıdır. kim olursa olsun ya kapatılmasın arkadaş. kimse kapatılmasın. anlamadınız mı daha bu ülke kaç yıol geriye gitti. 60 ve 82 deki gerzekler yüzünden.maa görüyorum ki yeni gerzekler var aramızda |
çok haklısın, hiç bir parti kapatılmasın. sonra çıksın hitler gibi mussolini gibi franco gibi adamlar herşeyi istedikleri gibi değiştirsinler değil mi?
demokrasi henüz demokratikleşmemiş toplumlarda çok korkunç sonuçlara neden olur. tıpkı türkiyenin yaşadığı gibi.
şu çok bilen arkadaşlar bana tek bir örnek versinler. henüz gelişimini tamamlamadan demokrasiye geçerek gelişen kalkınan özgürleşen bir ülke. buyrun tek bir ülke söyleyin. _________________ I keep my eyes wide open all the time
|
| Başa dön |
|
 |
lokoniyazi

|
Tarih: Prş 12.06.2008 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
| turkolog1979 demiş ki: | | merak ediyorum acaba gerçekytenbir partinin kapatılmasına çok mutlu olan insanlar var mıdır. ya da düzeltiyorum insan şeklinda yaratıklar var mıdır. kim olursa olsun ya kapatılmasın arkadaş. kimse kapatılmasın. anlamadınız mı daha bu ülke kaç yıol geriye gitti. 60 ve 82 deki gerzekler yüzünden.maa görüyorum ki yeni gerzekler var aramızda |
hollanda desem...
pedofili partisi desem...
bizde olsa desem...
neyse sen zaten insanları gerzekler ve gerzek olmayanlar diye ayırmışsın baştan. kategori anlayışına da tav oldum bu arada. 60 ve 82.
60 ve 82 yoktur sayın gerzek olmayan.
60 ve 62-63 talat aydemir/fethi gürcan hareketi vardır,
onun dışında 71 ve 80 vardır.
neyse, parti kapatmaya karşı olmayan milyonlarca gerzekten biri olarak daha fazla rahatsız etmek istemem. |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 12.06.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
Direk Mesajı Çaktım.
O Görevi.... |
|
| Başa dön |
|
 |
emo-st

Kayıt: Jun 02, 2008 Mesajlar: 57 Nerden: Ahahah. Arkadan. Hırt. Afyon olabilir.
|
Tarih: Prş 12.06.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
DTP kapanmıyor. Adam olmuycazzzz.  _________________ Karar veremedim ne yazsam buraya diye. Bir sürü hede'm var ingilizce.. Ben de kararsızlığımı yazdım. Nası ?
"Emo kid" değilim, dövmeyin beni. (Hayır, emo'yum dövün.) Yok hayır değilim.. Sadece Balık burcuyum.. (Hayır, emoyum) Hayır, hayırrr! |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Cum 13.06.2008 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
ve sonunda o muhteşem sırıtış
 _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
eftelya

|
Tarih: Pts 23.06.2008 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
AKP kapatılır başka isimle aynı zihniyette başka bir parti açılır. önemli olan bu zihniyeti yönetimden uzaklaştırabilmek. ayrıca bu kapatma tartışmaları en çok AKP'ye yaradı oy kaybederken bu olayla tekrar halkın sempatisini kazandılar. zira seçimde de CHP ile yaptıkları tartışmalar sonucunda halk tepki olarak oy vermişti. ya kapatıyorlarsa kökten bir çözüm bulsunlar ya da hiç dokunmasınlar adamları birilerinin gözünde ilahlaştırmasınlar. _________________ Yaşamak direnmektir, direndim ama yaşayamadım;üzgünüm geç kalmışım... |
|
| Başa dön |
|
 |
lokoniyazi

|
Tarih: Pts 23.06.2008 15:35 Mesaj konusu: |
|
|
akp'nin sempati kazanması sınırlıdır. aldığı oy da sınırlıdır.
aslında akp'nin %47'yi bulduğuna asla inanmıyorum. bana kalırsa 22 Temmuz
cumhuriyet tarihinin en şaibeli seçimidir.
5 saat içinde televizyonlar sonuçları %90 tamamlanmış olarak verdi.
chp ve mhp'nin izmir teşkilatları başta olmak üzere bir çok yerel sandıkta
sistematik hileler ortaya çıkartıldı ama bu partiler kendi
yerel teşkilatlarını resmen susturdular.
dsp-anap-mhp hükümetini yıkıp akp'ye alternatifsiz ortam sunan mhp;
rte'ye başbakanlık yolunu açan da chp olmuştu.
bence durum çok daha çetrefilli. |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 14:59 Mesaj konusu: |
|
|
akpnin seçimlerde yaptığı şikelerden birine bizzat tanık oldum.
seçimlerde görevliydim ben ; hacettepe üniversitesi beytepe kampüsündeki sandıklarda.sabah gerekli işlemleri başlayıp sandığı mühürlemeden önce tuvalete gittiğimde akpye basılmış iki çuval hazır oy buldum(daha başlamamıştı oylamalar saat sabahın sedi buçuğu).güvenliğe haber verdim ve çuvallar götürüldü.sonrasında ne oldu bilmiyorum.
bu sadece bir kısmı olayların.ve farkedilen kısmı.kimbilir daha farkına varmadığımız neler yaptılar. _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
CrestFalleN_

|
Tarih: Prş 26.06.2008 12:25 Mesaj konusu: |
|
|
AKP kapatılır, yerine yenisi gelir. O kapatılır başkası gelir. Demokrasiye ilk geçtiğimizden beri böyle oluyor. Menderes, Demirel, Özal, Erdoğan..
Eh. Sizlere iyi kısır döngüler ne diyeyim.. _________________ Dört yanım akıllı bir "ben" deli.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|