| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
ama kadroda kim olursa olsun başında fatih hoca varken bu takım iş yapar.en az yarı final oynarız bence. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
necroshine

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 1:05 Mesaj konusu: |
|
|
| marzaleka demiş ki: | | ama kadroda kim olursa olsun başında fatih hoca varken bu takım iş yapar.en az yarı final oynarız bence. |
Bende tam tersini düşünüyorum Fatih hoca olmasaydı başımızda başarılı olurduk  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
bero05

|
Tarih: Pts 19.05.2008 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
| necroshine demiş ki: | | marzaleka demiş ki: | | ama kadroda kim olursa olsun başında fatih hoca varken bu takım iş yapar.en az yarı final oynarız bence. |
Bende tam tersini düşünüyorum Fatih hoca olmasaydı başımızda başarılı olurduk  | ben de katılıyorum necroshine'a! terim bu takımın önünde engeldir bana göre de...Ayrıca tffye ve daha da onemlisi türkiye halkına yüktür aldığı dolgun maaşıyla... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 19.05.2008 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
Türk halkına yük olan daha neler var Terim'e kadar
Müstehak bence  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 17:53 Mesaj konusu: |
|
|
96'da kategori dışı olan bir takımı finallere taşıyan adama güvenimiz tamdır. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
bero05

|
Tarih: Prş 22.05.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
| marzaleka demiş ki: | | 96'da kategori dışı olan bir takımı finallere taşıyan adama güvenimiz tamdır. | Hatırlatırım o yıllar futbolumuzun altın yıllarından biriydi. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 22.05.2008 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
O turnuvada Oğuz Çetin olsaydı tur atlardık, hatta diğer 1-2 önemli oyuncu da gençleştirme ayağına alınmamıştı. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
| hazırlık maçı deyip geçmeyin, uruguay maçı euro 2008 için büyük bir ölçüttür bence ve bireysel hataların ne kadar önemli bir faktör olduğunu bir kez daha görüyoruz, sen takıma toraman gibi adamı alma sonra savunmada amatörce bireysel hatalar yap, kimse kızmasın ama başımızı kuma gömerek bazı gerçekleri görmemezlikten gelmemeliyiz, biz bu gruptan çıkmamız mucize birşey olur... |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
Böyle salak salak oynarsak hiçbir şey yapamayız ben size söyleyeyim. Resmen nasıl maç verilir, onun dersini verdi adamlar. Kontra atağa çıkarken gol yedik yahu.. İkinci yarının ikinci bölümünde dağıldık. Defansta adam yoktu bi' ara.. _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Pts 26.05.2008 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
Gökhan Zan Out ! Emre Aşık Out ! Mevlüt Out..Özel maç olduğuna hiç bu kadar sevinmemiştim.Arda'ya neredeyse hiç top gelmedi oynayamadı , Tümer kendini b.ktan bi takıma yönlendirmekle hayatını kararttı orada ne kadar performansı var ki Milli Takım'a çağrılıyor...Nihat'ın frikiği muhteşemdi , Emre de çok fazla oyunu yönlendiremedi..Spikerin dediğine inanmıyorum Mehmet Topal , Ayhan girdikten sonra rahatladı dedi ki ben katılmıyorum.Gs'de beğendiğim Ayhan çok fazla olumsuz top yaptı takımın geneline katıldı performans olarak..Defanslar o kadar işe yaramazdı ki (Özellikle G.Zan) Nihat en ileriden gelip defansta top yapması veya yardım etmesi içler acısı bir durumdu ve bu defansın zaafının göstergesiydi..Son sözüm bu futbolla (özellikle 2. yarı ) hiç bir yere gelemeyiz Portekiz'de Deco , Nuno Valente , C.Ronaldo , Quaresma bizi top eder şerefsizim.  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pts 26.05.2008 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
Abi evet zaten yan toplarda ülkece zaafımız var, Gönül'de gitti, şimdi sağda-solda sürekli değişerek oynayabilen Quaresma - Ronaldo bizim için olabilecek en ters oyun şablonlarından birini en yüksek seviyede oynayabilen adamlar; allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim ki.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 26.05.2008 0:23 Mesaj konusu: |
|
|
Ne basketbolda ne futbolda ülkenin en iyi oyuncularının hepsi milli takımlarda yer almıyor, bunu becerebilmeliyiz önce,herkes kendini bir takım,tarikat,parti,şirket,loca... bokuna kaptırmış gidiyor.
Eleştirilen oyuncular ne yapsın ki onların elinden gelen bu zaten. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pts 26.05.2008 12:06 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | | Abi evet zaten yan toplarda ülkece zaafımız var, Gönül'de gitti, şimdi sağda-solda sürekli değişerek oynayabilen Quaresma - Ronaldo bizim için olabilecek en ters oyun şablonlarından birini en yüksek seviyede oynayabilen adamlar; allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim ki.. |
kardeşim acaip kritik bi noktaya temas etmişsin, tebrikler. queresma portekizli dimi, onu unuttuk anasını satıym ki ben o adamı canlı izledim, bilekler resmen dans ediyo, ronaldo için zaten söylencek laf yok...
bu takıma toraman, mehmet topuz, ümit karan gibi adamların çağrılmaması resmen skandaldır kim ne derse desin, "3 adamla mı koca takım kurtulcak" mantığına bürünenler çıkabilir ama bazen öyle anlar olur ki 1 tek adam koskoca takımın sorumluluğunu alarak maç kazandırır, bunun futbolda örnekleri çoktur, Allah sonumuzu hayır etsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Pts 26.05.2008 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
vallahi ah ronaldo vah ronaldo derken quaresma'yı unutmuşuz...
portekiz hakikaten sakat takım
işimiz zor! _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Pts 26.05.2008 13:44 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Ne basketbolda ne futbolda ülkenin en iyi oyuncularının hepsi milli takımlarda yer almıyor, bunu becerebilmeliyiz önce,herkes kendini bir takım,tarikat,parti,şirket,loca... bokuna kaptırmış gidiyor.
Eleştirilen oyuncular ne yapsın ki onların elinden gelen bu zaten. |
doğru söze ne denir... _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Prş 29.05.2008 13:22 Mesaj konusu: |
|
|
kadro iyice boka sardı.ulan bu sene yaz tatilim yok,bütün yaz uşakta yaz okulunda geçicek.turnuva var diye seviniyoduk ama galiba ilk turda evimize döncez. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Prş 29.05.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
| milli takımın başında kesinlikle yabancı bir teknik adam olmalıdır çünkü milli takımın başındaki isim türk olduğu zaman bazı oyuncular kollanıyor,misal emre aşık,misal tümer metin vs vs... |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 30.05.2008 6:14 Mesaj konusu: |
|
|
bencede yener yabancı hoca olmalı.gerçi bizim takımın olayı gazı alıp oynaması ama bu şekilde yapılan kadro seçimi çok acaip ya akıl var mantık var.yani inşallah vardır.olsun yani _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
razumukin

|
Tarih: Cum 30.05.2008 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
Ölüm grubu olarak nitelenen C grubunda İtalya ve Fransa'nın turnuva takımları olduğu söyleniyor ama bu iki takımın da ilk turda sürpriz şekilde elenişlerine tanık olduk daha önce ve bu sefer elenmeleri sürpriz olmayacak.
hollanda aslına bakarsanız moden futbolun, son yirmi yılın avrupa şampiyonalarındaki en istikrarlı takımı. ilk turda elenmeleri asıl sürpriz olur bence.
1988 - Şampiyon
1992 - Yarı Final
1996 - Çeyrek Final
2000 - Yarı Final
2004 - Yarı Final
Romanya ise belki de dört ekip arasında diğerleri gibi şöhretlere sahip olmasa da en takım gibi olanı ve benim hollandayla beraber favorim. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Cmt 31.05.2008 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
| hollanda ve italya çıkar, fransa göçer |
|
| Başa dön |