Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - AKP ye kapatma davası
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

AKP ye kapatma davası
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 27, 28, 29  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

AKP Kapatılsın mı?
Evet kapatılsın
69%
 69%  [ 92 ]
Hayır kapatılmasın
30%
 30%  [ 41 ]
Toplam Oylar : 133

Yazar Mesaj
JackRackham

MesajTarih: Sal 20.05.2008 1:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sebebini öğrenebilir miyim?
lokoniyazi

MesajTarih: Sal 20.05.2008 3:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

malveko, burada ilginç bir ayrıntıyı bilerek veya bilmeyerek es geçmişsin.

özal'ın dindar olduğunu dile getirmek ayrı şey, gül'ün cumhurbaşkanlığı makamına layık olduğu tezini öne sürerken özal'ın dindarlığını örnek göstermek apayrı şey. arınç ikincisini yapmıştır.

burada "demokratik" vurgusunu anayasaya dayandırabiliriz. "sivil" vurgusunu da dayandırmak mümkün. ne de olsa o makama gelen kişi aynı anda askerliği de yürütemez.

ama dindar olma vasfından, makam liyakatine geçerlilik kazandırma yolunda dem vurmak başsavcının tezini güçlendirir. amaç bu yönde olmasa bile muhakeme terazisinin "sav" kefesine artı niteliğindedir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JackRackham

MesajTarih: Sal 20.05.2008 3:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayır, es geçmedi. Sadece 18 yaşından küçük o.
Slaytanic

MesajTarih: Sal 20.05.2008 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hiç kıvırmaya çalışmayın. ben dindar cumhurbaşkanı istiyorum demek (ya da ben dinsiz cumhurbaşkanı istiyorum demek -ikisi de aynı kapıya çıkar-) laikliğe aykırıdır kardeşim bu kadar basit. neye göre dindar kime göre dindar? çok boş laflar bunlar.

ayrıca gördük gülün dindarlığını. papaz kıyafeti diye hiçbir resmi davette smokin giymeyen sayın cumhurbaşkanı, ingiliz kraliçesi karşısında papyon bile taktı ki bu da hristiyanların geleneksel takılarındandır.

özür diliyorum ama adama derler ki çükünüz bi tek bize mi kalkıyor?

daha boğazdan geçen savaş gemisi var ki hiç girmiyorum bile. monrö boğazlar sözleşmesini bile çöpe atabilecek kadar aciz durumlara düştük. birileri çıkmış hala borsa diyor, ekonomik istikrar diyor.

TÜRKİYE ŞU AN AVRUPANIN GÖZÜNDE HASTA ADAMDIR. BÖLGEDE HİÇBİR AĞIRLIĞIMIZ KALMAMIŞTIR. 100 YIL ÖNCEYE GERİ DÖNDÜK SAYENİZDE.

saygılar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JackRackham

MesajTarih: Sal 20.05.2008 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herkesin anlayabileceği dilden tekrar yazayım da, sonra 18 yaşından büyük olduğumuz için kimse üzülmesin;

Dindar olmak bir Cumhurbaşkanında gerekli bir özellik değildir. Bir Cumhurbaşkanı ister namazında niyazında biri olur, ister ateist olur; devleti gerektiği gibi yönettikten sonra bu kimsenin problemi değildir. Ancak bir Cumhurbaşkanı hem sivil hem de demokrat olmalıdır ki devletiği -üstte bahsettiğimiz şekilde- 'gerektiği gibi' yönetebilsin.

Anlaması zor olmasa gerek?
DarkLegacy

MesajTarih: Sal 20.05.2008 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle JackRackham nickli arkadaşa, okuduğumuzu anlayabilecek kapasitede olduğumuzu, ince kelime oyunlarıyla hakaret etmek kadar rezilce bir şey olmadığını hatırlatmak isterim.

Ben burada Cumhurbaşkanı'nın kişilik özelliklerinin ne olması gerektiği konusunda yapılan tartışmaya girmeyi gerekli bulmuyorum. Bu foruma üye olan siyaset bilimci arkadaşlarımız gereken yorumu yapmışlar zaten.

AKP'den herhangi bir kimse, "Dindar cumhurbaşkanı seçeceğiz," diye bir söylemde bulunmuşsa, bu onun kişisel görüşüdür; partiyi bağlamaz. Bu, bir grupta biri cinayet işledi diye tüm grubu idam etmeye benzer. İnsafsızdır, taraflıdır, siyasi amaçlıdır. Ülkenin önüne engel koymak, ülkeye destek değil köstek olmaktır.

Artık bu konuda başka yazı yazmayacağım. AKP kapatılır da ülke kaosa sürüklenirse, o zaman burada konuşuruz. Ben AKP'li değilim, sadece mantığımı kullanıyorum.
JackRackham

MesajTarih: Sal 20.05.2008 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DarkLegacy demiş ki:
Öncelikle JackRackham nickli arkadaşa, okuduğumuzu anlayabilecek kapasitede olduğumuzu, ince kelime oyunlarıyla hakaret etmek kadar rezilce bir şey olmadığını hatırlatmak isterim.

Ben burada Cumhurbaşkanı'nın kişilik özelliklerinin ne olması gerektiği konusunda yapılan tartışmaya girmeyi gerekli bulmuyorum. Bu foruma üye olan siyaset bilimci arkadaşlarımız gereken yorumu yapmışlar zaten.

AKP'den herhangi bir kimse, "Dindar cumhurbaşkanı seçeceğiz," diye bir söylemde bulunmuşsa, bu onun kişisel görüşüdür; partiyi bağlamaz. Bu, bir grupta biri cinayet işledi diye tüm grubu idam etmeye benzer. İnsafsızdır, taraflıdır, siyasi amaçlıdır. Ülkenin önüne engel koymak, ülkeye destek değil köstek olmaktır.

Artık bu konuda başka yazı yazmayacağım. AKP kapatılır da ülke kaosa sürüklenirse, o zaman burada konuşuruz. Ben AKP'li değilim, sadece mantığımı kullanıyorum.

Hangi ince kelime oyunları ve hakaretlerden bahsettiğini anlayamadım. Arkadaş yazdıklarıma istinaden, bunları yazan bir kişi olarak 18 yaşından büyük isem üzüleceğini söylemişti. Ben de yazdığım şeyin çok açık ve basit bir şey olduğunu belli etme adına bir kaç kez yazma ihtiyacı hissettim; hakaret etme ihtiyacı hissetsem bunu açık açık yapardım.

Konu hakkında fikir belirten siyaset bilimci arkadaşlarımız olduğunu bilmiyordum; onlara bilirkişi muamelesi yapıp da konudan sıyrılmaya çalışmana gerek yok zira ben de onlardan biriyim. Belirtme ihtiyacı hissetmemiştim ancak anlaşılan daha fazla ciddiye alınmamızı sağlayacakmış.

Yukarıdaki mesajında öyle bir yazmışsın ki, sanki AKP'nin kapatılması için öne sürülen iddianamadeki tek madde buymuş da o yüzden kapatılmak isteniyormuş gibi. Ayriyeten, "AKP'den herhangi bir kimse" dediğin kişi Meclis eski başkanı olan bir şahsiyet. AKP'li bilmemnere kaymakamı değil yani.

Başlıkta tartışılan konu AKP'nin kapatılması üzerine değil de, misal çoğunluk desteğini alıp iktidara gelmiş bir partinin kapatılması demokratik bir girişim olur mu gibisinden genel bir konu olsaydı; bu yaptığınız yorumları anlardım. Ancak %47 oy almayı ülkede 'tek güç haline gelmek' olarak algılayan bir iktidardan bahsediyoruz burada.

Defalarca yazıldığı gibi tekrar yazıyorum; anayasamızda 'iktidara çoğunluk oyu ile gelmiş bir parti kapatılamaz' diye bir madde yok - aksine Anayasa Mahkemesinin bu girişimi anayasamıza göre tamamen demokratik.

Asıl konu, anayasamızın ne kadar demokratik olup/olmadığı. Ha şimdi çıkıp 'E AKP daha sivil ve demokratik bir anayasa hazırlayacaktı ki zateeeğğnn' diyenleriniz çıkacaktır; onlara da "son pişmanlık neye yarar" şarkısı gelsin benden.
malveko

MesajTarih: Sal 20.05.2008 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lokoniyazi demiş ki:

özal'ın dindar olduğunu dile getirmek ayrı şey, gül'ün cumhurbaşkanlığı makamına layık olduğu tezini öne sürerken özal'ın dindarlığını örnek göstermek apayrı şey. arınç ikincisini yapmıştır.

burada "demokratik" vurgusunu anayasaya dayandırabiliriz. "sivil" vurgusunu da dayandırmak mümkün. ne de olsa o makama gelen kişi aynı anda askerliği de yürütemez.

ama dindar olma vasfından, makam liyakatine geçerlilik kazandırma yolunda dem vurmak başsavcının tezini güçlendirir. amaç bu yönde olmasa bile muhakeme terazisinin "sav" kefesine artı niteliğindedir.
ne olursa olsun..hangi niyetle olursa olsun..burada dava açılmasından bahsediyoruz..hukuki dayanağın olmadan dava açarsan bu sadece senin ideolojik, pis ,puslu camından etrafa baktığını ve görevini çıkarların doğrultusunda kullandığını gösterir..buyrun bir art niyet ve çarpıtma daha:

Başbakan’a atfedilen ‘‘Modern bir İslam devleti olarak Türkiye, medeniyetlerin uyumuna örnek olabilir’’ (s.27) sözü, iddianamedeki çarpıtmalara dayalı kurgulamanın tipik bir örneğidir. Başbakan’ın Malezya’da yayınlanan New Straits Times adlı gazeteye verdiği mülakat söz konusu gazetede İngilizce’ye çevrilerek yayınlanmıştır.
Ek’te dönemin Star Gazetesinin talebi üzerine Malezya’nın Türkiye Büyükelçiliği tarafından gönderilen ve anlaşılan oradan da Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına iletilen New Straits Times (NST) gazetesinin söz konusu mülakata ilişkin sayfalarında Başbakan Erdoğan’ın “İslam devleti” anlamına gelebilecek hiçbir sözü bulunmamaktadır. Delil olarak sunulan kısmın İngilizcesi şöyledir. (EK – 19)
“NST: What role would Turkey want to play in global affairs as a modern Muslim nation?
Erdogan: Turkey can serve as a model of how Islam and democracy can coexist in a harmonious way. Turkey will prove (Samuel) Huntington wrong when he said that there would be a clash of civilisations. Turkey can show that harmony of civilisations is possible.”
Nitekim, bu mülakatın Türkçe orijinali Başbakanlık Basın Merkezi’nin resmi internet sitesinde tam metin olarak yer almıştır. Mülakatın ilgili kısmı şu şekildedir : (EK – 20)
“SORU: Türkiye modern Müslüman bir ülke olarak, ne gibi bir rol oynamak ister?
BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN: Türkiye, İslâmiyet'in ve demokrasinin, ahenkli bir biçimde birarada bulunabildiğini gösteren bir model olabilir. Türkiye, bir medeniyetler çatışması yaşanabileceğini söyleyen Samuel Huntington'un yanılmış olduğunu kanıtlayacaktır ve medeniyetlerin ahenk içinde yaşamasının mümkün olduğunu gösterebilir.”
malveko

MesajTarih: Sal 20.05.2008 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

JackRackham demiş ki:
Hayır, es geçmedi. Sadece 18 yaşından küçük o.
18 yaş lafını da kabul ediyorum terbiyesizce söyledim..saygısızlık yaptıysam özür dilerim..sadece ilginç gelmişti yazdığın o yazı.
lokoniyazi

MesajTarih: Sal 20.05.2008 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

malveko demiş ki:
lokoniyazi demiş ki:

ne olursa olsun..hangi niyetle olursa olsun..burada dava açılmasından bahsediyoruz..hukuki dayanağın olmadan dava açarsan bu sadece senin ideolojik, pis ,puslu camından etrafa baktığını ve görevini çıkarların doğrultusunda kullandığını gösterir..

önce "ne olursa olsun, hangi niyetle olursa olsun" diyorsun, sonra da senin ağırlığın kadar kitap devirmiş bir Türk savcısının yerine getirdiği görevine çamur atıyorsun, art niyet arıyorsun. dön de aynaya bak derler adama.

İyi bari, getir Türkiye'nin yüzde 47'sini doldur yargıtay binasına. Bir dönem parti kapatsınlar, başka dönem kapatmasınlar... Taşak mı geçiyorsunuz?

O 11 kişi benim babamın yargıcı değil, bu milletin yargıcı. MİLLETİMİNDİR ANCAK diye söylerken bu yönünü algılasaydınız ne pis buğulu camlarınız ne de ukala laflarınız para ederdi.
Başa dön
kosovian

MesajTarih: Sal 20.05.2008 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

malveko demiş ki:
lokoniyazi demiş ki:

ne olursa olsun..hangi niyetle olursa olsun..burada dava açılmasından bahsediyoruz..hukuki dayanağın olmadan dava açarsan bu sadece senin ideolojik, pis ,puslu camından etrafa baktığını ve görevini çıkarların doğrultusunda kullandığını gösterir..
gerçekten çok çıkarına olacak savsının bu iş Laughing

%47 oy aldığı zaman istediği gibi at koşturabileceğini,bunu da "demaokrasi" adı altında yapabileceğini düşünenler asıl görevini çıkarları için kullananlardır.
cesareborgia

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DarkLegacy demiş ki:

AKP bunca güzellik getirdiyse bu ülkeye neden AKP li değilsin?
"Ben AKP'li değilim" derken oy verenlerden değilim mi demek istedin yoksa gençlik kollarına vs üye değilim mi demek istedin?

Arkadaş
Herşeyden öte,din üzerinden siyaset yapan bir parti,aydın bir insanın kafasında soru işaretleri bırakır.
Çünkü din,cahil insanların inançlarını sömürmek için kullanılabilecek en iyi istismar aracıdır.Tarih bunu bu şekilde yazmıştır.Din istismarının sonuçlarının kanıtını tarihten alabilirsin?
Yani bu partinin din istismarcılığı tek başına olumsuzluktur ve kabul edilemez.

Türkiye Atatürk zamanında yapılan devrimlerle bozulması güç laik adımlar atmıştır ve Türk halkının çağdaş kimliği artık kısa sürede bozulma riskini kaybetmiştir.
Peki her köşesi bir başka değerli olan bu ülkenin bağnaz bir kimliğe dönebilmesi ve kolayca sömürülebilmesi (sevr illetini gerçekleştirebilmesi ) veya bölgedeki çıkarları için ülkeyi kullanabilmesi için nasıl çalışmalı emperyalistler?
Önce ülkenin başına istikrarlı görünen bir hükümet çıkarılır.
Bu hükümet, ekonomik anlamda dışarıdan(emperyalistlerden) aldığı yardımlarla sözde gelişme/başarı sağlayarak halkın gözünü boyar.Amaç, yılların oturttuğu laik kimliğin dağıtılması için hükümetin başta kalmasını ve halkın sömürülmeye hazır hale getirilmesi için süreç oluşturmaktır.

Bu hükümet,ekonomi ve diğer alanlarda başarı sağlar görünürken(aslında bunu kendisi yapmaz.Emeryalistler yapar ve halkın gözünü boyar.Bakınız PKK olayına.ABD NEDEN Türkiye ye bu konuda destek oluyor???.Ekonomik anlamda neden dışarıdan destek alıyoruz.Karşılıksız mı??Hiç sanmam.Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez Smile) asıl amacı olan bağnaz kimlik içinde çalışmalarını sürdür.Önce eğitimden başlar.Çünkü giden gitmiştir ve yeni nesil istenilen biçimde olmalıdır.
Sözde din eğitimine ağırlık verilir.Sözde dindar gençler yetiştirilir.Sözde dindar eğitim veren okullar,dershaneler,yayın organları desteklenir.Zıt görüşlü ve aydın,sorgulayan kurumlar antidemokratik hamlelerle yok edilir.
Öyle bir zaman gelirki,halkı cahil,her şeye inanırlığı artmış,batı yardımlarından dolayı batıya karşı davetkar bir yapıya bürünür.Bilim ve felsefe çöker.Laiklik artık ortadan kaldırılabilir duruma gelmiştir.Halkın inanç özgürlüğünün kayıtsız şartsız dayanağı olan laiklik kaldırılarak tek tip(sözde dindar) ünüformalı(siyasi anlamda takılan örtü) bağnaz ve sömürülmeye hazır bir halk kitlesi oluşur.
Hitler halk oyuyla başa gelmişti.Halk gerçekten istemişti onları ve ülkeyi sürüklediği duruma bakınız.
Çok sevdiğim bir filozofun sözünü aktarmak istiyorum
" Demokrasi cahil toplumlarda diktatörlükten daha tehlikelidir" "Demokrasiyi iyi uygulayabilen toplumlar,ancak aydın toplumlardır." Eleştirilebilir elbet Smile

Devam edelim,

Artık ülkenin damarlarına virüs girmiştir.O artık gerçekten hasta adamdır.

Tarih emperyalistlerin bu manevralarına şahittir.Bakınız 1. Dünya Savaşı öncesi Osmanlı Devleti ne..
Bakınız Irak a
Bakınız Afganistan a
Bakınız İran a

Ve bu ülkelere aynı oyunu oynayan suçlulara(emperyalistlere) bakınız.

Söyleyeceklerim bu kadar..

Bir sözle kapatıyorum.Aslında bu sözü sayın başbakanımızın söylerken çekilen videosu yayınlanmıştı youtube de..ama youtube ye erişim engellendiği için videoyu veremiyorum.
işte sözü;

"hem laik hem müslüman olunmaaaaaz! ya müslüman olacaksın ya laik! ikisi bir arada olduğu zaman adeta ters mıknatıslanma yapar, mümkün değil ikisinin bir arada olması. durum böyle olunca ben müslümanım diyenin, tekrar yanına gelip aynı zamanda da laikim demesi mümkün değil!"

Ne kadar paronayağım değil mi Smile
Slaytanic

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 1:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

link budur:

http://www.youtube.com/watch?v=Tu2umNki9EI

adam bas bas bağırıyor, demokrasi amaç değil araçtır diye. siz hala istikrar deyin, ekonomi deyin. akpnin ekonomiyle zerre alakası yok öünkü dümeni imf'ye vermiş vaziyetteler. ekonomi bakanı ben olsam hiçbirşey değişmezdi çünkü dümen artık tamamen onların elinde. para musluklarını kesikleri an g.tümüze giyecek don bulamayacağız ama bazılarının hiç umrunda değil.

siz bırakın bunları da şu papaz kıyafeti diye smokin frak giymeyen sevgili pek dindar cumhurbaşkanımız neden kraliçenin karşısına smokin ve papyon ile çıktı?

madem giyebiliyordu da neden devletin tek bir töreninde bile giymedi de kraliçenin huzurunda giydi?

işte bunların müslümanlıkları anca bu kadardır. sadece istismara dayalı. bu parti kapatılmasın da hangi parti kapatılsın?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
piyanist

MesajTarih: Cum 23.05.2008 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slaytanic demiş ki:

işte bunların müslümanlıkları anca bu kadardır. sadece istismara dayalı.

bu parti kapatılmasın da hangi parti kapatılsın?

Aynen...

Şimdi de, kapatılmamak için Batının kuyruğuna yapıştılar...

haberin tamamı
Başa dön
seventh

MesajTarih: Cum 23.05.2008 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ab'ye lehimize bildiri yayımlayım diye başvuran,kendi mahkemelerini batıya şikayet eden,anayasa vekilini emniyet aracılığıyla dinleten bi partiden herşeyi beklerim ben..
Başa dön
rocksyek

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aynen bende böyle bi partiden herşeyi beklerim.Gerçi kapatılsın kapatılsın dioruz ben de dahil ama genede bi şekilde kapatılsada karşımıza çıkacaktır bundan şüphem yok nurcular,Fethullah beyler ve AKP den yardım alan ..dururken karşımıza çıkmaması mümkün değil.Bir de şunu söylemek istiyorum bu AKP taraftarlarının yaptığı açıklamalarn hepsi hep aynı değişik cümlelerle aynı anlamlar çıkıyo artık bu insanların yorum yapmasına da tahammülüm kalmadı ya bu adam defolup gitsin artık başımızdan yaa ona buna torpil geçerekten ayakta kalacağını sanıyo ortaokul mezunu olupta belediyede bilmemnede çalıştırır ve buna benzer örneklerle oy alır pis herif çık gitt artık başımızdann!!
Başa dön
lokoniyazi

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rocksyek demiş ki:
Aynen bende böyle bi partiden herşeyi beklerim.Gerçi kapatılsın kapatılsın dioruz ben de dahil ama genede bi şekilde kapatılsada karşımıza çıkacaktır bundan şüphem yok nurcular,Fethullah beyler ve AKP den yardım alan ..dururken karşımıza çıkmaması mümkün değil.Bir de şunu söylemek istiyorum bu AKP taraftarlarının yaptığı açıklamalarn hepsi hep aynı değişik cümlelerle aynı anlamlar çıkıyo artık bu insanların yorum yapmasına da tahammülüm kalmadı ya bu adam defolup gitsin artık başımızdan yaa ona buna torpil geçerekten ayakta kalacağını sanıyo ortaokul mezunu olupta belediyede bilmemnede çalıştırır ve buna benzer örneklerle oy alır pis herif çık gitt artık başımızdann!!

sun microsystems gelecek seçimlerin oylarını veri tabanında işleme ihalesini alıp akp'yi %25'ten başlatmazsa, bu masum temenni gerçekleşebilir kardeşim...
Başa dön
rocksyek

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İnşallah ya
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Erdoğan gözlüğü takınca Morpheus'a benziyor.Matrix'ten olabilir mi? Very Happy
cesareborgia

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Boş ver..Sarık takıp sakal bırakmasından iyidir Smile
Matrix te olmayı da İran olmaya tercih ederim doğrusu Smile

Notcuk : Bugün neşeli günündesin kingofloss Smile Yakışıyor Wink
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 27, 28, 29  Sonraki
23. sayfa (Toplam 29 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız