| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
burcurock

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
| rocknsebo demiş ki: | | Sölediklerinize katılmamak elde değil.Tek kelime ile süpersiniz.Onun bi özelliğide mütevazi ve cana yakın olmasıdır.Bi röportajında sanki muhabirle 40 yıllık dostu gibi cevaplıyordu soruları.Dizilerin verdiği star olmanın verdiği o iğrenç şımarıklık onda yoktu.Ancak benim bi eleştiri değilde nedense olumsuz baktığım bi şey var.Barış öldükten sonra toplama bi albüm yapıldı biliyosunuz.Hayranları ve sevdikleri için.Peki hiç düşünüldümi ki barış yaşasaydı böyle birşey istermiydi.Bu albüme okey dermiydi.Benim kafamda bu var.Belkide o son albümüyle kalmak istiyo yukardan baktığında.Belki o toplama albümünden daha iyi bi şekilde çıkıcaktı tekrar karşımıza. |
benim için bu albüm güzel oldu.ayrılık zamansız gelir albümü ailesinin isteği üzerine yapıldı zaten.dizide seslendirdiği parçaları stüdyoda düzenlediler ve bütün bir şarkı haline getirdiler çok da güzel oldu.şarkıların yanı sıra akademideki videoları vs...var.en önemlisi yaşam hikayesi yer alıyor albümde çocukluğundan kısa süren yaşamına kadar.barışı hiç tanımıyanlar bu albüm sayesinde bir nevi tanımış oldular onu öğrendiler nasıl bir kişiliğe,sese,karaktere sahip olduğunu öğrendiler..bence bu çok önemli...herkesin fikrine saygı duyuyorum tabi kide...
BARIŞIM SENİ HİÇ UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ KALBİMİZDESİN... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
burcurock

|
Tarih: Sal 20.05.2008 12:26 Mesaj konusu: |
|
|
seviyorum seni be BARIŞ çocuk çok seviyorum hemde barışım kalbime bir 28 şubat 2004 gecesinde girdin ve o gün benim için hayatım yeniden başlamıştı renk kattın yaşamıma senden öğrendim hayatı aslında ben hayat yaşamıyormuşum sen bana hayatın ta kendisini anlattın,dinlettin şimdi yoksun ama biliyorum izliyorsun bir yerlerden bizleri sen gerçek bir ROCKSTARSIN VE HEP ÖYLE KALACAKSIN..sesin ruhum benim içimdesin,yüreğimdesin seni hep sevdim seveceğim güzel yüzlü çocuk son nefesimde dahi yanımda olacağını biliyorum çünkü seni o kadar çok o kadar çok seviyorum ki..sen rahat uyu hayat felsefeni anlatıyoruz yaşatacağız çünkü sen sevgisin sen BARIŞSIN..sen hiç yapmacık olmadın sen televizyondaki insancıklar gibi değilsin sen hep halktandın halkın adamı oldun dedin ya SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR DİYE evet birtanem sevgin her geçen gün dahada artıyor sadece türkiye değil dünyada milyonlarca sevenin var bekle bizi olur mu meleğim geleceğiz yanına yine sar bizi sımsıcak kollarınla yine söyle bizlere şarkılarını yine yine..
şimdi senin sözlerinden biriyle son vereceğim yazıma nefesimsin,ruhumsun seni seviyorum canım abim....
''Yeryüzündeki iyi güçlerden bir kokteyl yapın onun içine bütün güzel erdemlerinizi koyun.örneğin;benim için bu kokteylin ana maddesi SEVGİDİR.çünkü sevgi herşeyin anahtarıdır ve herşeyin çözümüdür.Bir insan sevebildiği sürece yaşamdan tat alır.hayatı güzelleşir.ama sadece bir kişiyi sevmekten bahsetmiyorum bir çiçeği,bir böceği,bir objeyi görebildiğiniz herşeyi sevebilirsiniz.SEVGİ kokteylinizdeki diğer erdemleri de bir araya getirin.DÜRÜSTLÜK,PAYLAŞIM,BARIŞ,ANLAYIŞ..zaten siz severseniz kendiliğinden gelecektir.''
BARIŞ VE SEVGİYLE KALIN... |
|
| Başa dön |
|
 |
sevilay_06

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
1.Barış Akarsu Kültür Sanat Festivali 4-5-6 Temmuz 2008 Tarihlerinde Amasra'da yapılacaktır.(Amasra Belediyesi'nin katkılarıyla)
Tüm BARIŞSEVERLERİ 4-5-6 Temmuz'da Amasra'ya bekliyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
burcurock

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
| sevilay_06 demiş ki: | 1.Barış Akarsu Kültür Sanat Festivali 4-5-6 Temmuz 2008 Tarihlerinde Amasra'da yapılacaktır.(Amasra Belediyesi'nin katkılarıyla)
Tüm BARIŞSEVERLERİ 4-5-6 Temmuz'da Amasra'ya bekliyoruz. |
evet barış akarsu festivali olacak öyle heyecanlıyım ki o gün orda bütün kalpler BARIŞ diye atacak..ve barışıma bir senedir kavuşamamanın hüznü var içimde çok az bir zaman sonra kavuşucam meleğime bekle bizi olur mu güzel çocuk geleceğim(z) yanına..
SENİ ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM... |
|
| Başa dön |
|
 |
sevilay_06

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
sevilay_06

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
CUMHURİYET gazetesinin HABERİ (25.05.2008)
DOSTLARI BARIŞ İÇİN BULUŞACAK..
"Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren şarkısı ve oyuncu Barış Akarsu etkinliklerle anılacak.Zonguldak Karaelmas üniversitesi tarafından düzenlenen anla etkinlikleri iki bölümden oluşacak.Yarın Atatürk Kültür Merkez'nde gerçekleştirilecek etkinliğin ilk bölümünde "Türkiyede ulaşım ve trafik güvenliği" konulu panel yer alacak.Prof Dr. Hamit Hancı,Doç.Dr Yeşim Yasak,Yrd. DOç. Dr.Burcu Eşiyok'un konuşması olarak katılacağı panelin ardından;Grup Hymnos,Grup Frekans,Cihan Yıldız ve Bahadır Sağlam Barış Akarsu'nun şarkılarını seslendirecek."
 |
|
| Başa dön |
|
 |
bariskolik

|
Tarih: Sal 27.05.2008 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
unutulmadın unutulmayacaksın....seni çok seviyoruz... barış akarsu _________________ ......SeN SENi ÖzLeYeNLeRiN ÖzLeMiNDeN HaBeRsiZ ÖzLeNMeKtEsİn Ve SeN VaRyA SeN ÖzLeNeNlErİn İçİnDe En ÇoK ÖzLeNeNSiN.....
:::::......BaRıŞ AkArSu......::::::.
HeP KaLbİmDeSiN
[img]http://img387.imageshack.us/my.php?image=brpz4cr1.jpg[/img] |
|
| Başa dön |
|
 |
burcurock

|
Tarih: Cmt 31.05.2008 14:26 Mesaj konusu: |
|
|
| bariskolik demiş ki: | | unutulmadın unutulmayacaksın....seni çok seviyoruz... barış akarsu |
evet o hiçbir zaman unutulmadı unutulmayacak türkiyenin ROCKSTARI BARIŞ AKARSU..seni seviyoruz barış seni yaşatmak adına elimizden gelen herşeyi yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz gün geçtikçe sevenlerin çoğalıyor çoğalacak barışım sen bizi görüyor ve izliyorsun sana sarılmama senle konuşmama çok az kaldı herhalde hiç ayrılmayacağım başından çünkü ben kendimi hep senin yanında iyi hissettim hissedeceğim seni seviyoruz güzel çocuk... |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Pzr 01.06.2008 6:35 Mesaj konusu: |
|
|
4 Temmuz 2007 `de yanında olanları göreceğiz ...Destekleyenleri,sevenleri,saygı duyanları,unutmadık diyenleri görmek istiyoruz.
Ölümünün üzerinden daha bir yıl bile geçmedi ama boşluğu öyle bir yokluk yarattıki bende ,anlatamam.
unutulmadığını hissettirelim... _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
burcurock

|
Tarih: Pzr 01.06.2008 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
| Kra demiş ki: | 4 Temmuz 2007 `de yanında olanları göreceğiz ...Destekleyenleri,sevenleri,saygı duyanları,unutmadık diyenleri görmek istiyoruz.
Ölümünün üzerinden daha bir yıl bile geçmedi ama boşluğu öyle bir yokluk yarattıki bende ,anlatamam.
unutulmadığını hissettirelim... |
merak etme o hiçbir zaman unutulmadı unutulmayacak sürekli barışla olan herşeyde takipteyim sonuna kadarda öyle olacağım ilk önce 29 haziran bodrum torba kavşağında olacağız barışın babasıda olacak bütün barışı sevenler olarak içimizde 1 yıldan beri dolup taşan bu acıyı bu öfkeyi haykıracağız trafik terörünü lanetliyeceğiz 4-5-6 temmuz tarihlerinde de amasrada olacağız amasra şimdiden doldu taştı zaten çok kalabalık olacak her yıl olacak bu etkinlikler ve biz barışımızı asla unutturmayacağız biz onu ölümüne sevdik biz onu canımız bildik meleğimiz ruhumuz,yüzümüz,evimiz o bizim BARIŞ SENİ ÇOK SEVİYORUM.. |
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
Tarih: Pts 02.06.2008 21:38 Mesaj konusu: |
|
|
"Kor olur badem gozlu kalir"
Bu basligi ilk gordum sabit ve en ustte neyse bi girip bakiyim ne varmis dedim.. dogal olarak ilk sayfa acildi ve bazi arkadaslarin cemkirmesini gordum anadolu rock vs vs diye.. neyse 2. sayfaya bile bakmadim 160 kusuruncu sayfaya gectim direk burda da bir sevgi furyasi kaptirmis gidiyor....
Bizim milletin kaninda var dicem ama o da yok Kurt Cobain de boyle oldu nitekim....
Allah rahmet eylesin... _________________ http://www.myspace.com/sseker
http://www.myspace.com/revenge4thrash
http://www.turkrock.com/ftopic91191.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Children0fBodom

|
Tarih: Çrş 04.06.2008 0:00 Mesaj konusu: |
|
|
| çook iyi şarkı söyllüyo |
|
| Başa dön |
|
 |
sevilay_06

|
Tarih: Çrş 04.06.2008 9:23 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
burcurock

|
Tarih: Çrş 04.06.2008 11:11 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
aykutrock

|
Tarih: Cum 06.06.2008 18:16 Mesaj konusu: |
|
|
| BARIŞ AKARSU yu ASLA UNUTMAYACAĞIM ONU ÇOK ÖZLEDİM BANA ROCK MÜZİĞİ ÖĞRETEN BARIŞ AKARSU |
|
| Başa dön |
|
 |
burcurock

|
Tarih: Prş 26.06.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
canım barışım seni çok özlüyorum çok özledik..29 haziran günü bodrum torba kavşağında olacağız tüm barışseverler olarak seni çok seviyorum amasrada görüşmek üzere meleğim..
ROCK'IN STARI BARIŞ AKARSU... |
|
| Başa dön |
|
 |
aykutrock

|
Tarih: Cum 27.06.2008 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
| BARIŞ ABİYİ HİÇ UNUTMUCAM |
|
| Başa dön |
|
 |
_merviii_

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün senin doğum günün aynı zamanda seni bizden çalan gün..Çok özledik..Doğum günün kutlu olsun..Rahat uyu güzel adam..Melekler yoldaşın olsun.. _________________ Benim imzam kral imzadır !!!
www.baris-akarsu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
cicidilo

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
| slm arkadaşlar.forumda yazanları okuyunca bende bir yorum yapayım istedim.Türk halkı olarak bi insanı eleştirmeyi bilmediğimizi düşünüyorum.hatta okuduğum bazı şelerden çıkardığım sonuç eleştirmek deil saygısızlığa kadar varıyor.bu ülkede çok fazla ii şarkı söleyen olmadığı ortada olanların kıymetini bilelim.adam ilk albümünü çıkarmış bütün yankiler forum a başlamış döktürmeye.abi bi soluk alın adamın albümünü dinleyin bi ya.tipini beğenmedin eleştir,yarışmadan geldi eleştir.bu ne ya.adam birden parlar "nerden geldiği belli deil,yarın öbür gün geldiği yere döner",içimizden çıkar gelir"yarışma birincisi işte yakında söner gider".size yaranmak için ne yapmak gerekiyo anlamış deilim.herkes üstüne alınmasın bu yazdıklarımı arkadaşlar.sadece müzikten anlamayanlar için yazıyorum.ne yani adam elinde bira şişesiyle magazincilere poz mu versin sokakta yada magazincimi dövsün.bumu sizin rock anlayışınız.eğer bu ülkede rock ı bu şekilde bilenlerin sayısı fazlaysa rock başlamadan bitmiş demektir.ama sanmıyorum.böle düşünen bi kaç tane alemcidir ve onlarda nerde forum açılsa damlarlar zaten.bana göre Barış Akarsu bir rokcçı ve çok ii bir rocker dır.dizi işine gelince;adam gayet ii bi oyuncu olma yolunda ilerliyordu ki bence başarılıydı da.diziyi izleyenler onun albümünü alıp şarkılarını dinlediler,dizide sölediği şarkıları dinlediler.yani rock müziği.7 den 70 e.amacımız rock müziği daha etkin hale getirmek deilmi bu ülkede.bence en büyük atılımı yaptı bu konuda.kişiliğine zaten laf edilmez.içi dışı bir şeffaf,insan sevgisiyle dolu,karşılıksız yardım eden bi yardımseverdi.gizli saklı yaptığı yardımlar,verdiği konserler...adam doğum gününü bile bu iş için düzenledi ya.sokakta sarhoş halde magazinci dövmekten daha hayırlı bi iş olduğunu düşünüyorum.son olarak şunu sölemek istiyorum bu ülkede bir Barış Akarsu,bir Kıraç,bir Haluk Levent vs.kolay yetişmiyor.bunların kıymetini bilelim lütfen. Allah mekanını cenet eylesin Barış.Nur içinde yat. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 19:51 Mesaj konusu: |
|
|
Muğla'nın Bodrum İlçesinde Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Ünlü Rock Şarkıcısı Barış Akarsu, Ölümünün 1. Yıldönümünde Mezarı Başında Anıldı...
Bundan 1 sene önceyide bugün gibi hatırlıyorum...Umarım hiç unutulmaz,hep yaşatabiliriz. Bir sanatçı öldüğü gün değil ,unutulduğu dün aramızdan ayrılır çünki...
unutmayan ,destek veren herkese teşekkürler. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|