Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fender Standart Strat Hakkında.
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fender Standart Strat Hakkında.
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
StratoMaster

MesajTarih: Prş 06.09.2007 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

secks demiş ki:
hatta sapasağlam alet bile olsa bir sene öncenin modeli ise fiyatta bayağı ciddi indirim yapıyorlar. ama senin farketmen lazım yoksa çoğu ucuz çakallıkta bizimkilerden aşağı değil gördüğüm kadarıyla Smile

ben de sana mary kay için güzel bir teklifle gelecektim ama madem boya kalkmış, 400 dolar veririm Laughing

Var ya "topu bulun" diye oyunlar, bu da bahsettiğim yeri bulun şeklinde olurdu.

Olay gözde zaten. Bu bahsettiğim gitarı almak için merdiven istetmiştim, zira 4 metre yukarda duvarda asılıydı, 5. sırada mı ne, en yukardaki sırada yani. Eminim zaten orada çalışan çakal satıcının teki onu oraya koydu kimse bakmasın diye. Neyse, bir baktım ash, bir baktım acaip inliyor gitar kıpraşıyor bol bol hem de paslı bir senelik tellerle, ve de bir baktım 450 papel. Neden dedim ve arayıp buldum.

Kendine ayırtmıştı orada çalışan o herif eminim.

B Wink
StratoMaster

MesajTarih: Prş 06.09.2007 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Erren demiş ki:
Ben arkadaşı dikkatli olsun karşılaşabilir diye uyarıp insanlık görevimi yaptım o kadar para sayıp sonrada çatlağı secks inde dediği gibi kaldırılacak bir şey olmadığı için ampliyle birlikte iade ettik o zaman...

Daha sonra bir tanıdık sağolsun 72 Tele Custom seçip getirdi yılbaşınada blues junior aldımmı tamamdır...

Barlo Blues Junior un üzerindeki hoparlorler nasıl hoparlor modifiyesi isteyen bir alet mi?

İyi yaptın arkadaş, öyle cin olmadan adam çarpmaya kalkan tiplere cidden ileri derecede gıcıklığım vardır.

Blues jr. üzerindeki hopelörler gayet iyidir. Ama elbette iyinin iyisi var. Laughing

Yani kadı kızı arayan bir tipsen o zaman sana 250 dolarlık bir celestion alnico blue lazım (8 ohm) ve acaip bir şey oluyor. JJ tubeları da taktın mıydı öyle böyle değil. Ama kadı kızı olmasın, katibin kızı olsun dersen o zaman da bir adet celestion G12H30 al (vintage 30 de fena değil ama bu g12hlar çok daha iyidir netlik açısından). Yine 8 ohm. Dediğim gibi ötekinin amerika fiyatı 250 papel bununki 100 papel.

Bu arada vintage 30 reissuelara da iyi diyorlar.

Celestion iyidir yani. Ve ayrıca devre olarak blues jr. marshall vari bir amfi olduğu için celestion da o tokluğa çok iyi gidiyor. Normal cins fenderler için jensenler (ve de eski taklitleri yapan weberler) daha iyi.

B Wink
daverc

MesajTarih: Prş 06.09.2007 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fender standartlar cok iddali görünmüyorlar tip olarak ve tremolo denen simdilik benim icin son derece gereksiz ve tehlikeli aparatı barindirmiyorlar. Okuduklarim kadariyla cok tehlikeli bir uzuv kendisi Wink

Ben izmirden en az kazığı yiyerek bu gitarı nerden alabilirim ?

Kazıklanmayı da geçtim, aldığım gitarda sorun çıkmasın ona da razıyım artık.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Monster_YGT

MesajTarih: Prş 06.09.2007 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben şimdi kullandığım gitarımı farfisfon müzikten almıştım benimki fender falan değil ha T&t sisters diye bir marka Very Happy farfisfon iyidir ama birde karşısında bor müzik var bu ikisini öneririm. ben ikisinede bakmıştım yani ikisinin sahibinide çok tanımam ama bor müzik daha gibi ama bilemem sen hepsinede bak Wink bor müzikte murat düzgen var dır yanlış hatırlamıyorsam inşallah yakın zamanda alırsın Smile
Başa dön
daverc

MesajTarih: Cum 07.09.2007 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada standart strat gayet floyd rose barindiran bi aletmis , hayallerim yıkıldı , gencligim cürüdü resmen Sad
Başa dön
Monster_YGT

MesajTarih: Cum 07.09.2007 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fender standart strat floyd rose yok du bildiğime göre yanılıyor olma ? http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=592&gid=109 tabi burda parantez içinde meksika yazıyor ama başka göremedim
Başa dön
Sigmastern

MesajTarih: Cum 07.09.2007 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

daverc demiş ki:
Bu arada standart strat gayet floyd rose barindiran bi aletmis , hayallerim yıkıldı , gencligim cürüdü resmen Sad

Normalde klasik fender Strat ta kesinlikle floyd rose olmaz, ama strat in floyd rose lu modelleride vardir. Ama piyasadaki fender strat larin %99 floyd rose suzdur, desek dogrudur.
Başa dön
Erren

MesajTarih: Cum 07.09.2007 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Floyd Rose'lu olan modeli mexico üretimi ve Fender FSR Stratocaster diye adlandırılıyor.HSS dizilimine sahip.
Başa dön
Monster_YGT

MesajTarih: Cum 07.09.2007 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fender dediğin sabit köprülü olur Cool (klavyede maple olursa daha güzel olur Laughing)
Başa dön
Erren

MesajTarih: Cum 07.09.2007 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Barlo abi bide o saptaki çatlak o siyah çizgi içine aldığım yerdede devam etmekte sadece o kahverengi bölümde yok.Bu başlığı okuyan arkadaşlar tanıdıklarına filan olayı anlatırsa mutlu olurum başka kimsenin canı sıkılmasın böyle işlere.
Başa dön
togarma

MesajTarih: Cum 07.09.2007 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

FSR Floyd Rose demek değil bildiğim kadarıyla , Factory Special Run kısaltması. Yani floydsuz FSR'de olabilir.
Monster_YGT

MesajTarih: Cum 07.09.2007 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

daverc arkadaşım alım-satım da bir tane mexico strat var ama floyd lu bir bak yinede istersen Wink
Başa dön
jacksonke1n
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 07.09.2007 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alabildiğinin en iyisini al,maddi sorunda yoksa daha neki..Kulağın iyi tona alışsın öyle devam et..

... Queen Rock ....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Erren

MesajTarih: Cum 07.09.2007 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

togarma demiş ki:
FSR Floyd Rose demek değil bildiğim kadarıyla , Factory Special Run kısaltması. Yani floydsuz FSR'de olabilir.

Pardon tam adı:
Fender Standard FR Stratocaster

http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-Standard-FR-Stratocaster-Electric-Guitar?sku=517910
Başa dön
muratar
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 15.05.2008 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-Lite-Ash-Stratocaster-Electric-Guitar-with-Tremolo?sku=511337X

arkdslar blem yazıor bı arkds blemın hatalı uretım olduunu yazmıstı glba..bu gtar hakkında yardımcı olrsanız sewınrım..
bıde fsr fnder dıorsunuz sole bı model war bu model nasıldr grslerınızı yazarsanız sewınırım

http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-Lite-Ash-Stratocaster-Electric-Guitar-with-Tremolo?sku=511337X
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Prş 22.05.2008 1:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fender American Stratocaster ile Fender American Standard Stratocaster arasındaki farklar nedir arkadaşlar? Bilen varsa, aydınlatırsa çok sevinirim.
Başa dön
anatolia999

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 1:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar bu japon malı fender ler en eski üetimi nedir biliyomusunz?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kenna

MesajTarih: Pts 26.05.2008 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BLaCK_MaGiC86 demiş ki:
Fender American Stratocaster ile Fender American Standard Stratocaster arasındaki farklar nedir arkadaşlar? Bilen varsa, aydınlatırsa çok sevinirim.

Bildiğim kadarıyla farklı üretim yıllarında yapılan bir adlandırma değişikliği o kadar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız