Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ankara satılık penguen dergisi sayıları
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ankara satılık penguen dergisi sayıları

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
andreas

MesajTarih: Prş 22.05.2008 22:05    Mesaj konusu: Ankara satılık penguen dergisi sayıları Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar elımde penguen dergisininin 121- 295 arasındaki sayılar elimde mevcuttur(125,200,258,293 yoktur)..toplu almak isteyen arkdaslar için tensıini 40ykr den veriyorum ...ilgilenenler varsa bana burdan ulasılarsa sevinirim...0544 773 90 44 haziranın ilk haftasına kadar buradayım istanbula dönmek zorunda oldugumdan satıyorum..

En son andreas tarafından Prş 22.05.2008 22:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
montgomery
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 22.05.2008 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tenesini 400ykr den veriyorum '' bu fiyata zor be dostum 40 ykr demek istedigini anladım da yine zor Smile bende ilk 150 kusura kadar vardı satayım dedim sahaf gülmüstü Smile hediye ettim birine okumustur umarım.Bu mizah dergilerinin degeri parayla degil okumakla oluyormus onu ögrendim ama tavsiyem bir 10-15 sene muhafaza edersen gercekten para eder.O zaman çizerlerinin ve bizim biryerlerimizdeki kıllar da kadayıf olacak o ayrı,ne garip Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
andreas

MesajTarih: Prş 22.05.2008 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya ben de sahaflarda bir dukkana sordum ellerinde fazla oldugu için alamadı ama zaten dukkanlar 50 ykrden satıyorlar.bende burdan satmak ıstedım ...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız