Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 22.05.2008 22:05 Mesaj konusu: Ankara satılık penguen dergisi sayıları
arkadaslar elımde penguen dergisininin 121- 295 arasındaki sayılar elimde mevcuttur(125,200,258,293 yoktur)..toplu almak isteyen arkdaslar için tensıini 40ykr den veriyorum ...ilgilenenler varsa bana burdan ulasılarsa sevinirim...0544 773 90 44 haziranın ilk haftasına kadar buradayım istanbula dönmek zorunda oldugumdan satıyorum.. _________________ les paul custom!
En son andreas tarafından Prş 22.05.2008 22:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
tenesini 400ykr den veriyorum '' bu fiyata zor be dostum 40 ykr demek istedigini anladım da yine zor bende ilk 150 kusura kadar vardı satayım dedim sahaf gülmüstü hediye ettim birine okumustur umarım.Bu mizah dergilerinin degeri parayla degil okumakla oluyormus onu ögrendim ama tavsiyem bir 10-15 sene muhafaza edersen gercekten para eder.O zaman çizerlerinin ve bizim biryerlerimizdeki kıllar da kadayıf olacak o ayrı,ne garip
ya ben de sahaflarda bir dukkana sordum ellerinde fazla oldugu için alamadı ama zaten dukkanlar 50 ykrden satıyorlar.bende burdan satmak ıstedım ... _________________ les paul custom!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız