| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
plaROCK

|
Tarih: Pts 19.05.2008 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar clean ve çok hafif rock için ibanezimin yanına bir telecaster düşünüyorum sizce bu seçeneklerden hangisi sizce(güzel tele soundu da almak istiyorum)
Bu gitarların hepsine de musiciansfriend ten baktım.
1)squier vintage modified thinline telecaster(semi-hollow)
2)squier affinity telecaster
3)BUNA MYDUKKANDAN BAKTIM Squier master tele thinline
sizce hangisi iyi sustain istiyorum ve güzel clean tonları ve boğukta olsa rock.
sizce hangisi? _________________ Ibanez RG320FM,Yamaha ERG121C=>Digitech RP80=>Fender FM212R,Yamaha GA-15 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Sal 20.05.2008 14:53 Mesaj konusu: |
|
|
@__DaRkNeSs__
Bence Ibanez AEG8E son derece güzel bir gitar, hem istediğin gibi kasası küçük. Alırsan pişman olmazsın bence. Bütçem daha fazla dersen de Ibanez AEG10E yi tavsiye ederim. _________________ Satılıklar : http://www.turkrock.com/ftopic87729.html<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
apolloturk

|
Tarih: Sal 20.05.2008 15:44 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar gitara yeni başlıyan biri olaraktan
fender american standart stratocaster almayı düşünüyorum ucuz bir şeyle başla diyebilirsiniz ama elime tekrar geçmeyecek bir fırsat var(elimde para var artı abd den alıcam) şimdi soruma gelelim ben ağırlıklı olarak grunge,alternatif rock çalmak istiyorum bu yüzden bu gitarı tercih ediyorum yanlız arada nadiren metalde çakmak isterim(megadeth vs.) bu gitarla bunlarıda çalabilirmiyin ucuz yollu bir processor alsam metal çalabilirmiyim? birde meksika alsam aralarında çok fark varmı? |
|
| Başa dön |
|
 |
Ozzfish

|
Tarih: Sal 20.05.2008 16:34 Mesaj konusu: |
|
|
| apolloturk demiş ki: | arkadaşlar gitara yeni başlıyan biri olaraktan
fender american standart stratocaster almayı düşünüyorum ucuz bir şeyle başla diyebilirsiniz ama elime tekrar geçmeyecek bir fırsat var(elimde para var artı abd den alıcam) şimdi soruma gelelim ben ağırlıklı olarak grunge,alternatif rock çalmak istiyorum bu yüzden bu gitarı tercih ediyorum yanlız arada nadiren metalde çakmak isterim(megadeth vs.) bu gitarla bunlarıda çalabilirmiyin ucuz yollu bir processor alsam metal çalabilirmiyim? birde meksika alsam aralarında çok fark varmı? |
humbuckerlı bir model alırsan metal de çalarsın(2 single 1 humbucker) ya da üç single alırsın ilerde ben metal yapacam arkadaş dersen single görünümlü humbucker takarsın. Çok abartmadıktan sonra her sound alırsın diyorum ben.)
Paran varsa Amerikan al ama hevesim çabuk kaçabilir diyorsan Meksika da iyi gitar ama Amerikan kadar kalite ve ömürlük parçaları olmaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Sal 20.05.2008 17:23 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdiki tarzını devam ettireceksen ilerde, American Standart HSS Stratocaster uygun gibi geliyor bana. Ama benim Amerika'dan o fiyat aralığında gitar alma imkanım olsa ( ah ah işte arkadaş gitmekten vazgeçti Amerika'ya ), Jackson SLSLMG alırdım. Manyetikleri biraz sert kaçabilir tarzına göre ama eğer manyetikleri değiştirebilirim dersen SLSMG tavsiye ederim. _________________ Satılıklar : http://www.turkrock.com/ftopic87729.html<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
apolloturk

|
Tarih: Sal 20.05.2008 22:16 Mesaj konusu: |
|
|
SLSMG googleda arattım şimdi h-h dizilimli nette videolarına falanda baktım ama h-h manyetikli bir gitarla grunge çalınabilirmi yani nebiliyim genelde hep s-s veya s-s-s gibi telecaster-stratocaster kullanıyorlar arada bi tane single olsaymış aslında gayet alınabilir olurdu benim için. Birde manyetik modifiyesi dediğiniz şey basit bişeymi benim asıl hayalimdeki gitarlardan biri jem7v ama amerika fiyatı bile çok uçuk başka bir gitar alıp manyetik değiştirerek jem taklidi yapılabilirmi yapılırsa ne kadar performans verir? mesela meksika fender alıp üzerine jem7v deki manyetiklerden çakabilirmiyiz h-s-h gibi bir strat varmı onuda bilmiyorum gerçi.
sonuç olarak jem den jackson dan o kadar bahsettikten sonra sırf o clean tonu için yine s-s-s strat alıcam galiba youtube da baktımda s-s-s dizimli olanlar h-s-s olanlara göre daha hoş ses veriyo sanki köprü manyetiği s olmazsa o strat sesi tam çıkmıyor gibi yada sağır duymaz uydururda olabilir tabii ) kaç günlük müzik kulağım varsa sanki ) |
|
| Başa dön |
|
 |
plaROCK

|
Tarih: Sal 20.05.2008 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
| plaROCK demiş ki: | Arkadaşlar clean ve çok hafif rock için ibanezimin yanına bir telecaster düşünüyorum sizce bu seçeneklerden hangisi sizce(güzel tele soundu da almak istiyorum)
Bu gitarların hepsine de musiciansfriend ten baktım.
1)squier vintage modified thinline telecaster(semi-hollow)
2)squier affinity telecaster
3)BUNA MYDUKKANDAN BAKTIM Squier master tele thinline
sizce hangisi iyi sustain istiyorum ve güzel clean tonları ve boğukta olsa rock.
sizce hangisi? |  _________________ Ibanez RG320FM,Yamaha ERG121C=>Digitech RP80=>Fender FM212R,Yamaha GA-15 |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 134 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Prş 22.05.2008 19:00 Mesaj konusu: |
|
|
Herkese selam.
arkadaşlar ben 250 ytl ye elektro gitar almak istiyorum.yeni başlıcam bundan önce klasik çalıyodum.bu fiyata ikinci alabileceğim tonları felan güzzel bi gitar varmıdır.ben ibanez sa120 düşünüyorum.ama ikinci elini bulamaadım. _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 432 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Prş 22.05.2008 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
| track5 demiş ki: | Herkese selam.
arkadaşlar ben 250 ytl ye elektro gitar almak istiyorum.yeni başlıcam bundan önce klasik çalıyodum.bu fiyata ikinci alabileceğim tonları felan güzzel bi gitar varmıdır.ben ibanez sa120 düşünüyorum.ama ikinci elini bulamaadım. |
Ne tür ton elde etmek istediğine bağlı. Daha sıcak overdrive'lı ton istiyorsan ve aynı zamanda güzel clean'ler de elde etmek istiyorsan single coil manyetiği bol olan bir gitar (örneğin Squier) alman, sert tonlar istiyorsan humbucker manyetikli gitar (örneğin Ibanez) alman daha iyi olur. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

|
Tarih: Prş 22.05.2008 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
peki bu fiyata düzgün bir ibanez bulabilirmiyim.istanbulda ikinci el elektro gitar satan dükkan varmı ya.srv müzik var biliyorum.başka varmı.250 ytlye ibanez bulabilirmiyim.ne önerirsiniz. _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Cum 23.05.2008 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
| track5 demiş ki: | | peki bu fiyata düzgün bir ibanez bulabilirmiyim.istanbulda ikinci el elektro gitar satan dükkan varmı ya.srv müzik var biliyorum.başka varmı.250 ytlye ibanez bulabilirmiyim.ne önerirsiniz. |
http://www.turkrock.com/ftopic87876.html
Dostum bir bak istersen, 250 YTL'nin üzerinde biraz ama kesinlikle seni fazlasıyla tatmin edecek bir gitar. Bu arada ilanın sahibiyle hiçbir bağlantım yok, Alım-Satım'da gördüm, sana önereyim dedim  _________________ Satılıklar : http://www.turkrock.com/ftopic87729.html<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
alternatifrock06aykut

|
Tarih: Cum 23.05.2008 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
| herkese slm yaz sonuna dogru mexika bi tele almayı düşünüyorum... kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum.... su an elimde bi special2 war gitar iyi ama hayalim bi tele kullanmak ve maddi acıdan anca meksika alabiliyorum.... |
|
| Başa dön |
|
 |
alternatifrock06aykut

|
Tarih: Cum 23.05.2008 13:37 Mesaj konusu: |
|
|
| kullanan yok mu meksika tele... bi de ankarada en ucuz nerede bulabilirim?? |
|
| Başa dön |
|
 |
apolloturk

|
Tarih: Cum 23.05.2008 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
valla arkadaşlar yaz geldi wat la falan abd ye giden bir sürü öğrenci var komisyon verirseniz elbet gitar getiren birileri çıkar sonuçta öğrenci adamın her zaman paraya ihtiyacı var mekika fenderler netten baktım 1300 lira diyor abd de 400 dolar falan 600 dolar vericem diyin elbet biri getirir. 1300 liraya amerikan standart satıyolar abd de hardcase ile birlikte öğrencilerin yanında dönerken o kadar para olurmu bilmem ama olursa 200-300 komisyonla onuda sipariş edersiniz.
google da wat diye aratın forum sitelerine yazın derim mutlaka getirecek birileri çıkar. |
|
| Başa dön |
|
 |
akustikmorko

Kayıt: May 03, 2008 Mesajlar: 62 Nerden: istanbul Takım:TrAbZoNSpOr
|
Tarih: Cmt 24.05.2008 11:54 Mesaj konusu: |
|
|
arkadşlar klasikelektroya geçicem.eektroya yeni başlayan birine cort g254 mü ibanez gsa60 mı iyi gider.(ibanez markasını çok seviyorum bu arada). _________________ Uygun fiyata Ibanez SA120-CNveya BK Elektro gitar satan olursa haberim olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
karakartal40

|
Tarih: Sal 27.05.2008 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
| iyi günler ben ibanez art100 ve art120 gitarlarının fiyat performansını sormak istiyorum.Deneyenleriniz biraz bilgi verebilir mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

|
Tarih: Sal 27.05.2008 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
burada cevap alamazsınız başlık açın anca öyle.kim bakarr buraya _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
gitartiz

|
Tarih: Prş 29.05.2008 3:49 Mesaj konusu: |
|
|
zaten herkes müzisyen bu sitede bi kişiy ibile duymadım daha 300 tane pedal denedim 1 tane pedalla dunyaları seviyorum (anlayana) sahnede dedemi yan cevirsem gitar diye çalarım diyen herkes evinde gül gibi müzisyen ulan çıkında azcık gösterin kendinizi az çok çalın biyerlerde nedir bu pedal prosesör sevdanız çalın artık yeter yahu bırakın alım satımı üretim icra kısmına geçin korkmayın yanlış hatalı çalarsanız küsmeyiz kızmayız size çalın artık yeter of ulan =D _________________ pardon karşıya geçicemde acaba bir ytlniz varmı ? |
|
| Başa dön |
|
 |
punkperest

|
Tarih: Pzr 01.06.2008 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
| sa120ex modeli var 5yollu sviç var üzerinde. manyetikler singıl olarakta çalışabiliyor. fiyatına göre güzel bi gitar. (sıfırı 450lira civarı) |
|
| Başa dön |
|
 |
wahshe

Kayıt: Dec 30, 2006 Mesajlar: 337 Nerden: İstanbul/mecidiyeköy
|
Tarih: Sal 03.06.2008 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
Herkese selamlar,
Bu yaz Amerika'dan bir adet gibson custom shop, les paul custom almayı düşünüyorum.
Ancak fiyatı bilindiği üzere 3000 dolar civarı bir gitar kendisi ve aklımda tilkiler dolanmaya başladı;
"bu paraya bu gitar! hakkaten değer mi?!", "boşver custom'ı al bi deluxe tele, bi tanede bfg, bide tube rack preamp" vs..
yani diyeceğim şu; custom shop gitar sahibi olanlar, kullananlar; bu parayı bu gitara vereyim mi yoksa başka seçenekleri düşüneyim mi?  |
|
| Başa dön |
|
 |
|