Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ANKARA / Alınık Elektro Gitar Limit Max 1250 YTl
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

ANKARA / Alınık Elektro Gitar Limit Max 1250 YTl
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
berko

MesajTarih: Prş 22.05.2008 16:08    Mesaj konusu: ANKARA / Alınık Elektro Gitar Limit Max 1250 YTl Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar ilginizi bekliyorum.
sınır 1250 ytl dir mümknse endonezya ve çin malı olmasın
Daha uygun sabit köprülü yada standart tremololu
Marka olarak:Fender ,İbanez,Esp
Solo ve rtimde iyi olması
Tercihimdir.
Eğer isteyen olursa imzamdaki ilandaki boss gt-8 ide takasda üstüne verebilirim;)

Lütfen Ö.M atmayın buradan yazışın ki diğer arkadaşlar gitar hakkında yorumda bulunabilsinler her gitarı tanımıuorum
Teşekkürler

En son berko tarafından Prş 22.05.2008 21:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neverktulu

MesajTarih: Prş 22.05.2008 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1250 ytl'ye esp bulman çok zor, ama ltd modellerine bakabilirsin. Diğer bir husus ritmden kastın power chords ise(heavy metal vs), fender iyi bir tercih olmayacaktır.Ne tür müzik çalmak istediğini belirtmende fayda var.
shnicx

MesajTarih: Prş 22.05.2008 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Garajda EC-1000e adam 1200ytl diyordu sanırım, oraya bakıver bir Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DarkLegacy

MesajTarih: Prş 22.05.2008 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

RR kasa düşünür müsün?
berko

MesajTarih: Prş 22.05.2008 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neverktulu demiş ki:
1250 ytl'ye esp bulman çok zor, ama ltd modellerine bakabilirsin. Diğer bir husus ritmden kastın power chords ise(heavy metal vs), fender iyi bir tercih olmayacaktır.Ne tür müzik çalmak istediğini belirtmende fayda var.

Tarz olarak heavy metal değil:D
Metal olabilir ama çok ağır değil fazla sert olması şart değil

DarkLegacy demiş ki:
RR kasa düşünür müsün?

Teşekkürler RR kasa düşünmüyorum
Başa dön
neverktulu

MesajTarih: Prş 22.05.2008 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forumda Ibanez 2550 satıyor bir arkadaş.O gitar işini görür sanırım.
InCiSuRa

MesajTarih: Cum 23.05.2008 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Elimde Fender Hm Strat(USA) var. 89 yapım, yaşına göre çok temiz bir gitar.
Gövde ağacı alder
maple klavye
Kahler köprü (Gerçekten tavsiye ederim)
Gotoh burgu
Fender Hardcase i de vardır.
HSS diziliminde (Köprüde emg81 var. Sap manyetiği stock manyetik ve strat tonları çok yakın tonlar veriyor. Çoğu tarza gidebilecek manyetikler)
Gitarı forumda misuruludan almıştım, 3 ay filan oluyor. Aldıktan sonra fretleri değiştirdim. Şu an iyi bir performansı var.
1000 ytl düşünüyorum.
http://www.turkrock.com/ftopic86736.html daki Epiphone hala duruyorsa onunla da takas düşünebilirim.
Başa dön
fenderstrat28

MesajTarih: Cum 23.05.2008 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostum istersen 98 yapımı cillop gibi full modifiyeli fender mex var.. gig bag ile 1100 ytl istiyorum(aslında satmıyorum da işte).. sap-middle 25 yıllık teksas bulman imkansız gibi bişey(eskilik bakımından).. koprudede sey duncan jb jr single gorunumlu humbucker var..gitar cillop gibi..tabiki 1 kac cizigi mevcut ama belli bile olcak cinsten degil..asırı temiz yasına gore bu kadar temiz gitar bulmak cok zor istersen msndden gosteririm.. darkness_endless_co@hotmail.com cok satma niyetlisi degilim..satarsam uzerine para katıp standart alabilirm..
obican

MesajTarih: Cum 23.05.2008 1:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fender heavy metal strat çok güzel alet, misirulu dan almadığıma pişmanım hatta şu an o gitarı.
Başa dön
symbolc99

MesajTarih: Cum 23.05.2008 1:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm sıfır gşbş yamaha rgx 620 dz dusunursen goruselim.hakşkaten ust duzey bi gitar.nakit 900 ytl ye bırakıyorum..
ilanıma bi bak istersen
http://www.turkrock.com/ftopic87899.html
raqist

MesajTarih: Cum 23.05.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

symbolc99 demiş ki:
slm sıfır gşbş yamaha rgx 620 dz dusunursen goruselim.hakşkaten ust duzey bi gitar.nakit 900 ytl ye bırakıyorum..
ilanıma bi bak istersen

Bu gitarı bizzat çalmışlığım vardır.
Rgx620dz ' kesinlikle göz ardı etmemelisin. Alnico'lar ve Flodrose son derece başarılı.
Fiyat/Performans/Denge/Flodrose konusunda ender gitarlardan.
Umarım yaptığım yorumu dikkate alırsın.
Selamlar..
srv999

MesajTarih: Cum 23.05.2008 4:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.turkrock.com/ftopic87886.html
bir bak istersen. tarzına uyacak gibi geliyor
Başa dön
hdesires

MesajTarih: Cum 23.05.2008 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

elimde henuz 6 aylık rg2570 var, tertemiz, hardcase le beraber 1100 liraya bırakıcam, buldugum bi jacksonu almak için.
zaten bu gitardan fazla bahsetmeye gerek yok.
Başa dön
fashiontronix

MesajTarih: Cum 23.05.2008 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geöen sene ankara zuhalden aldığım ibanez rga 121 sabit eşikli ( seni floydrosela uraştırmayacak) gitarım uzun süredir satılık. link ten bakabilirsin. alet evde muhafaza edildi. çok kullanılmadı. http://www.sahibinden.com/ibanez_rga_121_prestij_boss_gt8WQQaXQQ4226574WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
duppoy

MesajTarih: Cum 23.05.2008 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

takas artı para şeklinde gt 8 kabul edebilirim üsütüne para veribileceğin şekilde olmasıda işimi görür alet ıbanez blazer 21 model diye geçiyor ama alakası yok eyer istanbulda oturanlar varsa luthıer Fatih usta tünelde yanına giderler bende aleti gönderirim yada getirim bakarsın alet daha3 ay önce değiştirdiğim ve bakımını yaptırmıştım gitarın jın dunlomp 6002 jumbo fretlr var scolop etkisi yarattı klavyede bire bir olmasada çok tatlı bir havası var hs s dizilim brıdgede dı marzıo dp 163 mıddlede orta pozisyonda yani texac special neckde de kalvye olan bölüm de 2007 strocasterden usa fenderden çıkma bir manyetik var dp 163 iki ye bölen sıngle pozisyonuna çeken bir swciht bulunmaktadır 98 yapımı ağacı oturmuş japon dur orjinal siyah renk bi kaç ufak çizik var arkada bide önde belli olmuyor zaten klavyede fender cila kullanıldı sistem olarak gotoh sistemdir akord burguları köprü falan... hardcase ile yanında tremolo kollarını vericem 2 tane ıvır zıvırı askısı falan işde öle fotoda yolluyoabilirim takasda 1100 ytl gt 8 taksada kullanabilriim ve eyer işime yarıyacak başka şeyler olursada kabul ederim satma sebebim ste vai jem serisi gitarlara merak sarmamdır iyi günler diliyorum
Başa dön
berko

MesajTarih: Cum 23.05.2008 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neverktulu demiş ki:
Forumda Ibanez 2550 satıyor bir arkadaş.O gitar işini görür sanırım.

Gerçekten ibanezin güzel gitarlarından ama ilk olarak sabit köprü olması daha iyi olur:D

InCiSuRa demiş ki:
Elimde Fender Hm Strat(USA) var. 89 yapım, yaşına göre çok temiz bir gitar.
Gövde ağacı alder
maple klavye
Kahler köprü (Gerçekten tavsiye ederim)
Gotoh burgu
Fender Hardcase i de vardır.
HSS diziliminde (Köprüde emg81 var. Sap manyetiği stock manyetik ve strat tonları çok yakın tonlar veriyor. Çoğu tarza gidebilecek manyetikler)
Gitarı forumda misuruludan almıştım, 3 ay filan oluyor. Aldıktan sonra fretleri değiştirdim. Şu an iyi bir performansı var.
1000 ytl düşünüyorum.
http://www.turkrock.com/ftopic86736.html daki Epiphone hala duruyorsa onunla da takas düşünebilirim.

Valla bu fenderi ilk defa gördüm entresan ama gitarıda pek fazla tanımadığımdan şimdilik bişey diyemiyorum.Bu arada gitarım satıldı

fenderstrat28 demiş ki:
dostum istersen 98 yapımı cillop gibi full modifiyeli fender mex var.. gig bag ile 1100 ytl istiyorum(aslında satmıyorum da işte).. sap-middle 25 yıllık teksas bulman imkansız gibi bişey(eskilik bakımından).. koprudede sey duncan jb jr single gorunumlu humbucker var..gitar cillop gibi..tabiki 1 kac cizigi mevcut ama belli bile olcak cinsten degil..asırı temiz yasına gore bu kadar temiz gitar bulmak cok zor istersen msndden gosteririm.. darkness_endless_co@hotmail.com cok satma niyetlisi degilim..satarsam uzerine para katıp standart alabilirm..

Evet bu teklifte iyi fiyat bana pahalı geldi ama sonradan takılan aksamların fiyatlarını bilmeden söylüyorum bunu

symbolc99 demiş ki:
ilanıma bi bak istersen

Valla yamaha sağlam markadır bu modelde kaliteli elbet ama ben nedense yamaha ya gitarda ısınamadım kullanmak denemek gerek

srv999 demiş ki:
http://www.turkrock.com/ftopic87886.html
bir bak istersen. tarzına uyacak gibi geliyor

Baktım biliyorum aleti severim kendilerini ama floyd olmasa bide çalma yanında yat

hdesires demiş ki:
elimde henuz 6 aylık rg2570 var, tertemiz, hardcase le beraber 1100 liraya bırakıcam, buldugum bi jacksonu almak için.
zaten bu gitardan fazla bahsetmeye gerek yok.

Valla ibanezler havada uçuşuyor ama buda floyd rose:( belki karaım değişir dönerim ibanezcilere:D

fashiontronix demiş ki:
geöen sene ankara zuhalden aldığım ibanez rga 121 sabit eşikli ( seni floydrosela uraştırmayacak) gitarım uzun süredir satılık. link ten bakabilirsin. alet evde muhafaza edildi. çok kullanılmadı. http://www.sahibinden.com/ibanez_rga_121_prestij_boss_gt8WQQaXQQ4226574WQQpXQQdisplayitem

Aleti ilk defa görüyorum ama hoş görünüyor diğer prestijlerden en büyük farkı floy rose yok ne güzel düşünüyorum sana tekrar dönebilirm;)

duppoy demiş ki:
takas artı para şeklinde gt 8 kabul edebilirim üsütüne para veribileceğin şekilde olmasıda işimi görür alet ıbanez blazer 21 model diye geçiyor ama alakası yok eyer istanbulda oturanlar varsa luthıer Fatih usta tünelde yanına giderler bende aleti gönderirim yada getirim bakarsın alet daha3 ay önce değiştirdiğim ve bakımını yaptırmıştım gitarın jın dunlomp 6002 jumbo fretlr var scolop etkisi yarattı klavyede bire bir olmasada çok tatlı bir havası var hs s dizilim brıdgede dı marzıo dp 163 mıddlede orta pozisyonda yani texac special neckde de kalvye olan bölüm de 2007 strocasterden usa fenderden çıkma bir manyetik var dp 163 iki ye bölen sıngle pozisyonuna çeken bir swciht bulunmaktadır 98 yapımı ağacı oturmuş japon dur orjinal siyah renk bi kaç ufak çizik var arkada bide önde belli olmuyor zaten klavyede fender cila kullanıldı sistem olarak gotoh sistemdir akord burguları köprü falan... hardcase ile yanında tremolo kollarını vericem 2 tane ıvır zıvırı askısı falan işde öle fotoda yolluyoabilirim takasda 1100 ytl gt 8 taksada kullanabilriim ve eyer işime yarıyacak başka şeyler olursada kabul ederim satma sebebim ste vai jem serisi gitarlara merak sarmamdır iyi günler diliyorum

Resim felan varmı çektiğin merak ettim
Başa dön
memos

MesajTarih: Cum 23.05.2008 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

düşünürsen shecter var
http://www.turkrock.com/ftopic83635.html
cigicuv

MesajTarih: Cum 23.05.2008 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi bence yaptır o fiyata bi custom fatih yılmaz başın ağrımasın o fiyata iyi bi el yapımı alabilirsin ... nacizane tavsiye dostum.

B rh+
Başa dön
berko

MesajTarih: Cum 23.05.2008 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cigicuv demiş ki:
abi bence yaptır o fiyata bi custom fatih yılmaz başın ağrımasın o fiyata iyi bi el yapımı alabilirsin ... nacizane tavsiye dostum.

Fatih yılmazmı.Özür dilerim duymadım istanbuldamı
Başa dön
cigicuv

MesajTarih: Cum 23.05.2008 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet www.gitarvekemanatolyesi.com sitesi ama yenilenmedi 1 yıldır http://www.turkrock.com/ftopic87640.html buraya bi bak yaptıgı işlerden biri

B rh+
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız