| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DoDo

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:31 Mesaj konusu: |
|
|
| db demiş ki: | tam bir mor ve ötesi şarkısı olmuş diğer şarkılarının türevi gibi
pek ümitli değilim çünkü müzik yarışmıyor ... gelecek albümleri için
bir parça olmuş ... | Müziğin yarışmadığı konusunda sana katılıyorum...ama müzik yarışsaydı da bi halt kazanamazdı bence... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
turkegilmez

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 3:08 Mesaj konusu: |
|
|
Şarkı süper olmuş. Öyle böyle laf sokmamış kliple birlikte parçanın tamamı açıklığa kavuşmuş ne kadar zekice yazıldığını klibinin de bir o kadar güzel kurgulandığını eminim herkes görmüştür
Öncelikle Mor ve Ötesi neden beni büyütün ağlatmayın desin ki Avrupa Birliğine(sadece Avrupa Birliğiyle sınırlı bir yarışma değil farkındayım )... Ayrıca Mor ve Ötesinin ne işi var Yurovizyonda:)
Klipte Mor ve Ötesi Türkiyeyi temsil ediyor. Etrafındaki yaratıklar devler falanda Avrupa Birliğindeki diğer ülkeleri. Aranıyor sahibi ruhumun derken Türkiyenin bir yerlere üye olmak için çabalamasından bahsediyor, yani üye olacağı yere ruhunu bırakacak aynen klibin sonunda heykelleştiği hareketsiz ruhsuz kaldığı gibi. Hatta klibin sonunda başka bir grup geliyor ruhsuzlaşmaya:) Yani bir başka 3. dünya ülkesi.
Beni büyütün, ağlatmayın
Sevginiz nerde övündüğünüz
Beni büyütün, ağlatmayın
Sahte düşlerle oyalamayın
Bence bu da bir türlü uyanışa geçmeyen bilinçlenmeyecek olan milletimize yazılmış bir dize... Çok araştırmadım bu sabah klibiyle beraber dinleyince anlam kazandı sanırım Türkçe söyleyecekler bu adamların İngilizce albümü yok mu yahu neden söylemediler acaba?...
Çünkü amaç Avrupaya yazılmış gibi görünen fakat bizim pay çıkarmamız gereken bir şarkı...
Bir yanım akıllı bir yanım deli diye başlayan bölüm ise bence şahane:D Ufacık kelimelere bu kadar anlam sıkıştırmak herkesin becerebileceği birşey değil...
Sahte Düşler Avrupanın kendisi bence... Tek kelimeyle mükkemmel bir parça olmuş yurovizyonu kim takar ki:) Müziği de bence çok güzel...
Daha yorumlanabilir ama bu kadar deneme yeter sanırım...  _________________ Eski imzamı geri alabilirmiyim şu Türkçe kelimeleri içeren Teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2015 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pzr 11.05.2008 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
Mor ve Ötesi'nin ilk albümü Şehir'de 4 tane ingilizce parça var. Aslında yapabilirlerdi. _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Sal 13.05.2008 7:41 Mesaj konusu: |
|
|
türkiye yi türkçe temsil etmek doğal olsa gerek... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2015 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Sal 13.05.2008 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
Biz birşey mi dedik? Madem bu kadar doğal, ''Türkiye'' ve ''Türkçe''nin baş harflerini büyük yaz.  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
sana bişey dedin diyen oldu mu şimdi...ayrıca benim yazım kuralları anlayışımdan kime ne belki attila ilhan takılıyorum.. _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
Mor ve Ötesi'nin final heyecanı
Eurovision'da 'Deli' şarkısıyla Türkiye'yi temsil edecek olan grup 22 mayıs akşamı final için ter dökecek
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışmasında "Deli" adlı şarkıyla Türkiye'yi temsil edecek Mor ve Ötesi grubu, 22 mayıs akşamı final için yarışacak.
İkinci yarı finalde 19 ülke içinde üçüncü sırada sahne alacak Mor ve Ötesi, 20 bin kişilik kapasitesi olan Belgrad Arena Spor Salonunda yaklaşık 11 bin kişinin önünde performansını sergileyecek.
Provalardan sonra yeni bir basın toplantısı yapan Mor ve Ötesi üyelerine yabancı ve yerel basın yoğun ilgi gösterdi.
Müzik otoriteleri, Mor ve Ötesi'nin finalde yarışma hakkı kazanacağına kesin gözüyle bakıyor.
İkinci yarı finalde 1999'da Eurovision Şarkı Yarışmasında İsveç adına "Take Me To Your Heaven" adlı şarkısıyla birincilik getiren Charlotte Perelli, Türkiye'nin en güçlü rakipleri arasında bulunuyor.
Ukraynalı Ani Lorak ve son yıllarda San Remo yarışmasında iyi sonuçlar elde eden İsviçreli Paolo Meneguzzi de rakipler arasında görülüyor.
kaynak:Habertürk _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten güzel bir klip olmuş ve kendilerine yakışır müzik yapmışlar.
Keşke İng olsaydıda bu parça verilen mesajlar doğrudan yerine ulaşsaydı. _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 152 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Çrş 21.05.2008 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
Bakalım ne olacak sonucu bekliyoruz _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 455 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Çrş 21.05.2008 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
Grubumuza Eurovision'da başarılar diliyor, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini bekliyoruz. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 853 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Prş 22.05.2008 11:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
ALMANYA, HOLLANDA, BELÇİKA OY VEREMEYECEK
Yeni puanlama sistemi gereği ilk yarı finalde yarışan ülkeler, Mor ve Ötesi'nin katılacağı yarı finalde oy veremeyecekler.
Bu da Almanya, Azerbaycan, Belçika ve Hollanda gibi Türkler'in yoğun olarak bulunduğu ülkelerden oy alamayacağımız anlamına geliyor.
POLİTİK KAYGILARDAN UZAKLAŞILSIN DİYE
Yeni puanlama sistemi politik kaygıların yarışma üzerindeki etkisini en aza indirmek için düzenlendi. Böylece iyi bir şarkının temsil ettiği ülkenin politik anlamda yakın dostu az olduğu için elenmesini ya da başarısız olmasını engellemek amaçlanıyor.
Ancak yapılan değişiklik tüm bu iyi amaçlarına rağmen sadece teknik bir değişiklik ve ülkelerin politik oy vermelerine engel olmuyor.
alıntı adresi |
En başından beri bu yarışmanın saçma sapan ve amacından sapan bir yarışma olduğunu savunuyorum...
Mor ve Ötesi para uğruna bu yarışmaya girmemeliydi...
Ayrıca bu tip 3üncü sınıf bir revüye dönüşmüş show ağırlıklı bu yarışmada birinci olsan ne yazar!!!
Sertab Erener gurbetçi oylarıyla birinci oldu da ne oldu? |
|
| Başa dön |
|
 |
turkegilmez

|
Tarih: Prş 22.05.2008 15:19 Mesaj konusu: |
|
|
Mor ve Ötesini anlamıyorsunuz ki:D Neyse gelince açıklarlar bence:D _________________ Eski imzamı geri alabilirmiyim şu Türkçe kelimeleri içeren Teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Cum 23.05.2008 17:23 Mesaj konusu: |
|
|
ay zarf ta son ikiye kalınca kalp geldi cidden..öle salak şarkılar vardiki biz çıkamasaydık üzülürdüm..neymiş demmekki türkçeyle de oluyormuş..ki kendi diliyle katılanlarda vardı.. _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 23.05.2008 23:40 Mesaj konusu: |
|
|
Wookiece bir şarkıyla katılsak ilk zarftan çıkardık. _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Cmt 24.05.2008 12:11 Mesaj konusu: |
|
|
o zarflar sırayla değildi ki... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Cmt 24.05.2008 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
| hadi bakalım, bol şans delilerimize.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 455 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
|
| Başa dön |
|
 |
erginnn

Kayıt: Sep 19, 2007 Mesajlar: 316 Nerden: Ank. üni : Mağara adamı
|
Tarih: Cmt 24.05.2008 22:58 Mesaj konusu: |
|
|
Süperdinizz.... _________________ Dinle : www.myspace.com/erginkrc
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Cmt 24.05.2008 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
puanlama başlasın. en zevkli kısım o  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 24.05.2008 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
İsveç gibi bir huri diyarından Sevda Demirel görünümlü travestiyi çıkarmışlar ya,kınıyorum lan...Seneye Magdalena Graf ve ya Victoria Silvstedt çıksın İsveç adına,gözümüz bayram etsin.
Ukraynalı hatunda biraz at gibiydi,fena değildi.
Görüldüğü gibi yarışmayla alakam yok.Puanlama dışında izlenesi birşey değil zate Örövüzyön...  _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
|