Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Charvel / Jackson Başlığı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Charvel / Jackson Başlığı
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 183, 184, 185  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alexilahio

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu galiba jackson rr-1 lightning sky. 2000-3000 dolar arası değilmi bu gitarlar. aman hocam satma o fiyata.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ravenlord demiş ki:
arkadaşlar öncelikle gitardan hiç anlamam bende bir jackson var siz v kasa diyorsunuz ama benimkinin alttaki ucu daha kısa , sapında made in usa yazıyor üzerinde beyaz şimşek desenleri ve seymour duncan yazısı var bi de sapın başladığı yerde uo 6868 yazıyor.bu gitarı satmaya kalksam kaç lira eder 1000 lira filan olur mu?(gitarı gören biri 1000 lira veriyim dedi de onun için soruyorum

Seri numarası 98 yılı ontorio fabrikasını gösteriyor ancak o yıllarda yekpare randyler rr kodu altında çıkıyordu diye biliyorum. Resim koyma imkanın var mı? 1000 ytl ye de verme gitarı. Durumuna göre 2000 dolara kadar çıkıyor türkiyedeki fiyatları.
ravenlord

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://img329.imageshack.us/my.php?image=13mayis032yh8.jpg
Başa dön
obican

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nereden buldun ki bu gitarı?
Başa dön
ravenlord

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok uzun hikaye desem bilmem kabalık etmiş olurmuyum forumun konusundan da uzaklaşmış oluruz bence
Başa dön
ravenlord

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar şaka bir yana allah herkese bir rr1 nasip etsin bırakın çalmaya dokunmaya bile kıyamadığım bir gitardır kendileri
Başa dön
rasho10

MesajTarih: Prş 22.05.2008 0:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba arkadaşlar.Bu forumda da epey aradım ama pek bulamadım YETERLİ bilgi.Sormak istiyorum Jackson DXMG hakkında ne düşünüyorsunuz?2-3 hafta sonra alacağm tanıdğımdan 2.el . yanında 10watt drive marka bir ampli(ki eminim dandiktir zaten 10watt'tan bişe beklemiorum anca analoglarla idare eder gibi geliyor)kılıf,jack vs. 750 ytl.. Sizce fiyatı iyimi? 2006 öncesi sanırm seri numarısını bilmiyorm.Sorup yazabilrm foruma.Aktif manyetik çok sevmioyorum pasiflerin ses rengi daha hoş geliyor bana o yüzden dkmg istemedim.Çünkü genelde forumlarda sallayın dxmg'yi dkmg alın gibi yorumlar var. Düşüncelerinizi merak ediyorum gitarı almam kesinleşti ama fikir almakta yarar var tabi.
Başa dön
night_slash_rain

MesajTarih: Prş 22.05.2008 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ravenlord demiş ki:
arkadaşlar öncelikle gitardan hiç anlamam bende bir jackson var siz v kasa diyorsunuz ama benimkinin alttaki ucu daha kısa , sapında made in usa yazıyor üzerinde beyaz şimşek desenleri ve seymour duncan yazısı var bi de sapın başladığı yerde uo 6868 yazıyor.bu gitarı satmaya kalksam kaç lira eder 1000 lira filan olur mu?(gitarı gören biri 1000 lira veriyim dedi de onun için soruyorum

o gitarı goren kişi, seni ayaküstü "muck" yapmaya kalkmış.
Ben '91 model lightning sky modelini 1700$ a sattım, o cıvarlarda hatta daha ustune satabilirsin..
Başa dön
Quetzatcoatl

MesajTarih: Prş 22.05.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar hem ps-4 hem de dr-3 kullanmış arkadaşlar bu iki gitarı karşılaştırabilirler mi benim için?hangisi death/grinde iyi gider.ps4ün metale daha yatkın olduğunu okudum bi kaç yerde.manyetik modifiyesiyle gitarın uçacağını da söylemişler.doğruluğu nedir?bi de dr-3 ps4ten daha üst model sanırım,yanılıyor muyum?şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
obican

MesajTarih: Prş 22.05.2008 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dr3 daha üst model evet. ancak grind falan yapacaksan ps4 daha iyi gider. daha kuru, yüksek drive ile geçinmeye daha yatkın bir gitar, tabi manyetik modifiyesi şart.

dr3 klavyesi genelde daha rahattır, ps4lerin de çok iyileri çıkıyor ama bazen o konuda. köprü falan dr3de daha kalitelidir tahminen, ama ps4 köprüsü de fena değildir. aradaki fiyat farkına zaten ps4 üzerindeki ağaç olmayan herşeyi değiştirebilirsin Smile
Başa dön
Quetzatcoatl

MesajTarih: Prş 22.05.2008 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok teşekkürler cevap için.
Quetzatcoatl

MesajTarih: Prş 22.05.2008 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi içim yandı valla şu cevabından sonra,500 ytlye orjinal floydlu bi dr3 kaçırdım parasızlıktan.şimdi bi kaç ps4 buldum ama soğudum,eski hevesim kalmadı valla Very Happy hem bulduğum dr3ten daha pahalı hem de dr3ün orjinal floydu falan vardı yaa.öğrencilik,parasızlık gerçekten çok beter bişey Very Happy
ravenlord

MesajTarih: Prş 22.05.2008 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben '91 model lightning sky modelini 1700$ a sattım, o cıvarlarda hatta daha ustune satabilirsin..[/quote]

gitar sıfır sayılır öpüp okşandı sadece Laughing 3500 ytl ye bile satmam ki sıfırının türkiyeye gelişi 4500 ytlyi buluyor iken ve benim gitarım da sıfırdan farksız iken.
Başa dön
Rosantholl

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 1:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm arkadaşlar.. jackson dkmg lerin seri no suna göre kaç yılında üretildigini yada başka bi bilgiye ulaşabilirmiyiz??
Slaytanic

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ravenlord demiş ki:
Ben '91 model lightning sky modelini 1700$ a sattım, o cıvarlarda hatta daha ustune satabilirsin..

gitar sıfır sayılır öpüp okşandı sadece Laughing 3500 ytl ye bile satmam ki sıfırının türkiyeye gelişi 4500 ytlyi buluyor iken ve benim gitarım da sıfırdan farksız iken.[/quote]

gitardan hiç anlamam demişsin. 1000 lira falan eder mi demişsin. türkiyeye geliş fiyatının 4500 ytl olduğunu kimden öğrendin? artı madem geliş fiyatını biliyodun da kafa bulmak için mi sordun 1000 lira eder mi diye?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ravenlord

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ravenlord demiş ki:
arkadaşlar şaka bir yana allah herkese bir rr1 nasip etsin bırakın çalmaya dokunmaya bile kıyamadığım bir gitardır kendileri

galiba bu mesajı kaçırmışsın slaytanic zaten daha önceki yazılanların foruma renk gelsin diye yapılmış bir espri olduğunu yazmıştım.yoksa değerini çok iyi biliyorum rr1 in
Başa dön
Goreshredder

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ravenlord demiş ki:
ravenlord demiş ki:

galiba bu mesajı kaçırmışsın slaytanic zaten daha önceki yazılanların foruma renk gelsin diye yapılmış bir espri olduğunu yazmıştım.yoksa değerini çok iyi biliyorum rr1 in

Kafan mı iyi arkadaşım? Kendine eğlence arıyorsan başka başlıkları kullanabilirsin.Burası sandığın gibi bir yer değil...
Başa dön
ciyzis_kirayzs

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yav yapmayın etmeyin tamm işte bir espri yapılmış gülüp geçelim kimsenin yanlış anlamaya çalışmasına gerek yok güzel gitar sahibine bağışlasın diyip geçelim di mi:)
Boss GT8
Başa dön
ravenlord

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle bu foruma giriş amacım eğlenmek değil bilgime ve deneyimlerime dayanarak amerikan jacksonlar özellikle rr1 hakkında havada kalan sorulara yanıt vermek;almayı veya getirtmeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olmaktır. Foruma giriş şeklim belki bazılarına yanlış gelebilir onun da açıklamasını daha önce yapmıştım. Bu konu hakkında birşeyler söylemek isteyenler özel mesaj atabilirler böylece bu güzel başlığı gereksiz yere polemik yaratarak meşgul etmemiş oluruz.Ayrıca "kafan mı iyi,kafa mı buluyosun" şeklinde argo cümleler kullanmayı tasvip etmiyorum. Sonuçta buraya birşeyler yazanların belli bir kültür düzeyinde olduklarını düşünüyorum. Şunu da belirtmek isterim ae büyük korkum hiç anlaşılamamak değil yanlış anlaşılmaktır eğer böyle bir şeye sebebiyet verdiysem şimdiden özür dilerim.
Başa dön
Goreshredder

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rica ederiz o zaman Smile Senin gibi arkadşalar artar umarım bu forumda.Ben de kulandığım cümleden dolayı özür dilerim ancak yazdıkların saçma gelmişti bu açıklamayı yapana kadar.

Tekrar hoşgeldin foruma.Anlayışın ve saygın için ayrıca teşekkür ederim.

Not:Gitara 1100YTL vereyim hemen bana sat Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 183, 184, 185  Sonraki
174. sayfa (Toplam 185 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız