Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Çilekeş
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Çilekeş
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 202, 203, 204, 205, 206  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
seytankiz001

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sankide basima bi tas geldi Smile album mükemmel gel gelelim canli performanlarini izliyemices galipa Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EsaT

MesajTarih: Cum 02.05.2008 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beklediğimiz gibi oldu. Açıkcası Çilekeş'in ilk albümünden sonra üste çıkış konusunda kendi kafamda tedirginlikler yaşamıştım ama Katil Dans'ı dinledikten sonra bu tedirginliklerin klasik bir düşünceden başka bir şey olmadığını gördüm. Albüm hakkında kısa kısa görüşlerim ise

- Yapıyorlar...
- Hepsinin büyük emeği ve rolü var ama sanki Ali Güçlü Şimşek'in şov yaptığı bir albüm olmuş. Özel hayatta Ali Güçlü Şimşek nasıldır? Havalıdır, havasızdır, odur, budur, şudur.. Pek de ilgilendirmiyor. Yeteneğinin yarısını kullanırken bile bu kadar iyiyken, hep iyi çalacağına eminim..
- Müzik açısından ilk albümün başarısı ile biraz 'kapma' politikası mı olur demiştim ama Katil Dans sıyrılmış bazı şeylerden, bu olumlu...
- Parçaların uzunluğu artmış belki kayıt açısından yine uzun ama, 9 parça olmasın yadırgadım biraz... Daha fazla parça olabilirdi...
- Akrep çıkış parçası için çok isabetli bir seçim...
- Gökhan Şahinkaya'nın grubun içine tamamen konsantre edildiği bir başka gerçek. Görkem Karabudak ses çizgisini koruyor, ne ileri, ne geri. Cumhur Avcil Katil Dans da ağırlıklı olarak müzik açıdan pas alan değil, pas veren konumunda.
- Albüm kartoneti konusunda sıkıntım var. Şu kartonetler son dönemde moda oldu ama insan beğendiği grubun daha fazla resimlerini ya da saklayacağı bir albümün daha nitelikli daha orijinal olmasını istiyor. Rafa koyduğunda farkı olsun istiyor, Tool'u biliyoruz, sanat eseri beklemesem de, müzik dışında birazcık bu konuda da yaratıcılık beklerdim...
- Hit Dalaşı ve Bir Ses Yap favori konser parçaları olacak gibi...
- Müzik açıdan Y.O.K'tan sonra bazen deneysel gibi, bazen gitar ağırlıklı bazen kurgusal tarafa kaymaları en güzel şey oldu kanımca... Hatta ilerleyen dönemlerde uçup da progressive parçalar çalarlarsa şaşırmam.. Katil Dans da onun ufak tohumlarını gördüm sanki... Ben ona kalite diyorum işte... Korkmadan, düşünmeden, reklam jingle ı gibi dile dolansın istenmeden, karma müzik yapmışlar....
- Daha devam eder uzatmayalım.. .)

Albümün müzikal tarafı vs bir kenara bırakıp bence...
Odaklanmamız gereken bir nokta var...
Çilekeş'in biraz da yapmak istedikleri, vermek istediklerine odaklanmak gerek.
O kadar sert bir albüm ki....
Görüş açısından...
Hatta yeni imajlarının, 80'ler, buna mesaj olduğunu düşündüm kafamda...
Bir şekilde bazı şeyleri dile getirme, uyandırma hissi var albümde...
Gidip papatyam şarkıları yerine böyle şarkılar yapılması çok iyi...
En azından bir duruşları var...
Bir bağırışları...
Müzikten daha iyi bir silah yok bunun için...

Katil Dans için teşekkürler...

Nereden nereye demiyorum daha...
Biliyorum daha gidecek çok yolları var, bu henüz 2. durak...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MeSSiaH_sic

MesajTarih: Pts 05.05.2008 9:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok üst düzey bir albüm.. Beklenilenin baya üstünde. Ayrıca Cumhur'u renksiz ve yeteneksiz bir davulcu sanırdım. Katil Dans albümündeki performansıyla tüm bu düşüncelerim 'kulağıma kaçtı' Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JohnnY_RooK

MesajTarih: Pts 05.05.2008 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forumları şimdi okudum... Yazmadan edemedim... Hepinizin affına sığınarak bikaç cümle yazmak istiyorum eski bir Çilekeş üyesi olarak...

Bazı albümler, soundlar ve adı her neyse yapılan bu yılların ötesindedir... Zamanla anlaşılır, sevilir ve benimsenir... Bu yapıldıkları yıllarda çok eleştirilir, hor görülür ve itilip kakılır... Bunun tarihte birçok örneği vardır... Şu açıktır ki Çilekeş bir misyon üstlenmiştir belki farkında olarak belki de olmayarak... Sevilsin yada sevilmesin taktir edilmesi zorunludur... Dünyada tek bir obje bile yoktur ki herkes tarafından sevilsin... Bu yüzden onlar devam ettikçe bazılarına ilham kaynağı olacak ve kült olacaklardır... Belki 5 sene sonra belki 10 sene sonra ama olacaklardır...
Grup elemanlarına gıcık oluyo olabilirsiniz... Kişisel problemleriniz oluyo yada olmuş olabilir... Ama albümü ele aldığınız anda yada yarattıkları müzik kulağınızdan akmaya başladığında eğer grup elemanlarının yüzleri aklınıza geliyorsa bir problem vardır sizin açınızdan... Söyle düşünün... Eleştirdiğiniz Çilekeş birgün dağılsa elinize ne geçecek??? Bu kadar yıprattığınız, acımasızca yerden yere vurduğunuz bu grup müziği bırakma kararı verdiklerinde mutlu mu olacaksınız? Aynı kulvarda koştuğunuz ve sırtsırta verdiğiniz bir silah arkadaşınız ölse onu yerde mi bırkacaksınız sadece beğeninizi kaşrılamadıkları için?

Albüm ence anlaşılması zor ama dinlenilmesi zorunlu bir albüm olmuş... Dinledikçe değeri artan albümler arasında olacağı kesin bence... Ve inanın bana böyle albümler çok daha değerli albümlerdir...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cilelikes

MesajTarih: Cum 09.05.2008 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selamlar sedat abi ; neler yapıyosun şu sıralar biraz bahsetsen
Başa dön
rocksyek

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben Çilekeşin ilk albümünü çok beyenmiştim.Yeni albümündeki bazı parçaları ilk dinlediğimde kulağıma hoş gelmedi gerçi sözler gayet sağlam tekrar dinlediğim zaman dedim bu albüm sağlam her ne kadar diğeri gibi beyenemesem de gayet başarılı ve dinlenmesi bi bakıma gerekli olan bi albümWink
Başa dön
powerdistance

MesajTarih: Prş 15.05.2008 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İSTANBUL - Balans Music & Performance Hall - 30 Mayıs 2008, Cuma

Çilekeş & Kırkaltı
Konser saati: 21:00
Bilet satış: Biletix

Başa dön
misspain

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 3:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

asla başarısız bir albüm oldugunu düşünmüyorum hatta bence bunu söylemek terbiyesizlik olur ama çilekşin ticari açıdan intiharıymış gibi de geliyor bu albüm.ilk albümü çok sevmiş bir vatandaş olarak bu albümü bitiremedim kacıncı kere denememe rağmen.
moodyspace

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 4:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçekten Türkiye açısından zamanın ve mekanın ötesinde bir albüm müzikle kıyıdan köşeden alakası olanların belki sindiremeyeceği ama gerçekten ilgilenenlerin üyelere teker teker hayran kalacağı bir albüm olmuş...
Hani şu yabancı gruplara kayıtsız şartsız bir ilgi alaka,hayranlk vardır ya...Bunu yerlebir edicek ve kendine hayran bıraktırıcak bir albüm...
Tek cümle ile çilekeş müzik yolunda ışınlamış kendini
hakiwox

MesajTarih: Sal 20.05.2008 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çilekeş grubuna başarılar. Her zaman en iyi olmayı başardılar.
crankyxD

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bn qeLdüm mmm xD sLm heRkescüqLeRe Embarassed
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crowned

MesajTarih: Prş 29.05.2008 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çilekeş performanslarını hep iyi bulmuşumdur sahnede oldukça aktif olduklarından enerjileri güzel.
akrep beyinliler !!diyerek bir kere daha dile getirdiler duygularımı
db

MesajTarih: Sal 03.06.2008 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk albüm kadar çok iyi bir çıkış gösteremese de kalitesi yerinde... yanlız çokta önemli olduğunu sanmıyorum dinleyen ve albümü satın alan yine aynı kişiler olacak...
Başa dön
deniz_72

MesajTarih: Cmt 14.06.2008 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albüm muhteşem y.o.k tan çok daha güzel sert ve uzun parçalar var albümü satmak yada popüler olamak için yapmadıkları çok açık bence onlar sadece sevdikleri ve içlerine sinen bir albüm yapmışlar belki albüm yüzbinler satmıcak yinede gitgide büyüyen kendine has bi kitle edinecek tipleri nekadar gıcık olup olmadıkları hiç önemli değil önemli olan yaptıkları güzel müzik bence dinlenilmesi gereken bi albüm
Başa dön
forsytia

MesajTarih: Pts 16.06.2008 9:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence çilekeş hafiten yok olma yolunda yıllardır ank.dan beri takipteyim çok severim kendilerini ve müziklerini ama artık eskisi gibi değiller.BENİM DÜŞÜNCEM!!
Başa dön
clksmerve

MesajTarih: Cum 20.06.2008 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

AKSİNE git gide ilerliyorlar bence ve mikemmel şarkıLArı var ;)BENİM DÜŞÜNCEM!! Wink
Başa dön
ellibesrockk

MesajTarih: Cmt 21.06.2008 9:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çilekeşin albününü dinleyemedim çıktığından beri malüm askerlik yapıyoz takipmedemiyoz.
reflection_91

MesajTarih: Cmt 21.06.2008 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

türkiye için fazla bi albüm olmuş bence
ilk albüme göre kesinlikle bi çıkış var zaten bu albüm çok satması için çıkarılmışa benzemiyo şarkılar ilk dinleyişte sarmayabiliyo insanı pek alışılagelmiş bi müzik türü değil çünkü ama dinledikçe daha çok seviyor şarkıları insan
Bu yıl çıkarılan en iyi albüm bence
Başa dön
CrestFalleN_

MesajTarih: Pts 23.06.2008 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu albümü beğenmeyen bir ben varım galiba:)

Pek tuttuğum bir sanatçı değildi zaten. Kaç sene uğraştı bu albümü çıkartmak için. Sonuçta meydana çıkan bu ise yazık emeklerine..
yorgun_rocker

MesajTarih: Pts 23.06.2008 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yha ben sizin grubu çoq seferek dinliorm yha acaip manyaq müzük yapıonz ama pek görünmüonz ortalıkta neden acaba?????
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 202, 203, 204, 205, 206  Sonraki
203. sayfa (Toplam 206 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız