| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
bir_kereye_mahsus

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Crazysolo

|
Tarih: Cum 09.11.2007 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Severek dinlediğim gayet ile harika bir şahıstır.Bir kere konseri gibi bişeyine gitmek nasip olmuştu herkese tavsiye ederim.Adam babanızmış gibi konuşuyo sizle sonra bi türkü.Off of süper oluyor Valla |
|
| Başa dön |
|
 |
Genjuro

Kayıt: Jan 12, 2005 Mesajlar: 554 Nerden: İzmir'in Bornova çukurundan...
|
Tarih: Pzr 11.05.2008 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
"Ah yalan dünya...
yalandan yüzüme gülen dünya"
Neşet Ertaş hakkında söylenicek çok şey yok... söz müziğin... söz türkünün _________________ Ai wo ai toshite ai rashiku Yume wo yume toshite yume rashiku Maji de kataru ni wa muzukashiku Jidai wa tsukisusunde 'ru kedo
Kimi wo mune ni dakishimeru |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 1:01 Mesaj konusu: |
|
|
Erciyes Üniversitesi, bahar şenliklerine geliyor. Kayserli arkadaşlar kaçırmasın.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 1:22 Mesaj konusu: |
|
|
kaçırmıcam üstadı çok keyifli olacak çok _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 152 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Sal 20.05.2008 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
rocktan başka tür müzikleri pek dinlemem ama neşet ertaşın ah yalan dünya,nerdesin sen.gibi şarkılarını çok seviyorum. _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Pts 16.06.2008 2:32 Mesaj konusu: |
|
|
kendisini televizyonda açık hava konserini izlemiştim...her ne kadar yaptıgı müzik türünü dinlemesemde kendisini izleyince yok böyle birşey dedim adam çaldığı ensturmanla resmen bütünleşiyor...
babamla şehirler arası yolculukta arabanın teybinden hiç çıkarmadan zorraki dinletmeleri sayesinde işkence gibi gelen yolculuk, açık hava konserini ilzedikten sonra çok başka geldi düşününce... adam kendini resmen müzige ve dinleyenlerine adamış... konserde dinleyicilere aynen "siz efendisiniz biz hizmetkarız siz ne isterseniz biz onu çalarız" şeklinde söyleyerek dinleyenlerie gösterdigi saygıyı başka kaç sanatçı göstermiştir acaba... sözlerini kendime yakın bulmasamda, çaldığı ensturmanı kullanışı olsun, çalarken kendinden geçmesi olsun beni çok etkiledi...sazın dibine kadar inip sololar atması o sazı vücudunun herhangi bir uzvuymuş gibi kullanması kendisinin ne kadar ustad oldugunun göstergesidir bence... o konsreden sonra ve babamında etkisiyle daha bir sever oldum Neşat babayı (babamın deyimiyle)...umarım Türkiye böyle sanatçıların degerini bilir... bildigim kadarıyla kendisinin yeni bir dvdsi çıktı... umarım o izledigim açık hava konseridir ve en kısa zamanda almaya çalışacam dvd'yi...
umarım Neşat Ertaş gibi sanatçılar hiç eksik olmaz Türkiyede...tarzı ne olursa olsun fakretmez yeterki onun gibi alçak gönüllü, kendini müziğine ve dinleyenlerine adamış ve işinin ehli olsun yeter... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
cinesapaz

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
''Zülüf dökülmş yüze''yi ilk dinleğiiim ve hep dinlediim insan  |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Pzr 17.08.2008 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
goynü güzel insan  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
|