Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Sigara Yasağı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Sigara Yasağı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Cantstandya

MesajTarih: Sal 13.05.2008 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slash zamanında şöyle söylemişti: "İngiltere'de sigara içme yasağı var evet ama 2 saat boyunca sahnede sigara içmeden durabileceğimi sanmıyorum. Parası neyse verip içerim." Öyle sanıyorum ki bu paralelde bir çok Slash çıkacaktır bizim toplumdan.. Smile Ama Taksim civarındaki Metal müzik mekanlarında bu iş nasıl olacak, benim için asıl merak konusu o.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ulyanov

MesajTarih: Sal 13.05.2008 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"parasını bastırır içerim" bunu ben de yaparım ama kaç defa yapabilirim ki. ayda on defa yapsam maaşın yarısı gider Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Josephking_1903

MesajTarih: Sal 13.05.2008 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olmaz o iş olmaz, arıza çıkar...
onu bunu geçtim de tribünde nasıl olucak asıl, tribünde sigara içirtmemeyi başarırlarsa hemen avrupa birliği genişleme bakanı veya avrupa birliği dışa açılım sorumlusu cartı curtu, hani bu aralar Türkiye'ye gelip gidiyor ya, işte o adamı çağırın, tribünlerde sigara içilmediğini resmeden birşeyler gösterin, alsınlar bizi avrupa birliğine anında, onların isteyip te bizim de yapabileceğimiz en zor iş budur herhalde Smile
Başa dön
buzz

MesajTarih: Sal 20.05.2008 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten dün mynette okumuştum 19 mayıs törenlerinde (dogu anadoluda bir ildi ama şimdi hatırlamıyorum neresi oldugunu) görevli polisler,tribünlerdeki seyirciler,hatta görevli lise öğrencileri bile herkes deliyodu yasagı Laughing
duu_rock

MesajTarih: Sal 20.05.2008 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla babamların pasajda göz açtırmıyor zabbıtalar..ee işin ucunda para var...ee otobüslerde telefonla konuşanı azarlyıp paylayan bir millet olarak,sigara içenlerinde baya bir canını sıkacağız galiba..-çık çık çık- ya yasak değilmiydi sigara içmek ya kardeşim sana diyorum diye-kavga bile çıkar...
Josephking_1903

MesajTarih: Sal 20.05.2008 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

okullarda da yasaklanacağını bilmiyordum, bugün küllüklerin olmadığını ve kantinde kimsenin sigara içmediğini görünceye kadar, yalnız anlam veremediğim ve şaşırdığım bir şekilde millet bu olayı bayağa bi ciddiye almış, hayret yaw, yoksa gelecek sene içki içerken sigara içemicek miyiz, aman öyle bişey olmasın sakın...
Başa dön
fordcan

MesajTarih: Sal 20.05.2008 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün vapurda açık kısım da yanımdaki kişi sigara içiyordu.Gerçekten de rahatsız olmuş kalkmak üzereyken görevliler o kişiyi uyardı ve sigarasını söndürdürttüler.Sevdim ben bu yasağı yav Very Happy
duu_rock

MesajTarih: Sal 20.05.2008 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet gerçekten ciddiye alındı..benim gibi dumandan rahatsız olnalr artık azar yeme korkusu olmadan uyarabiiriz..
Josephking_1903

MesajTarih: Sal 20.05.2008 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sen yine de dikkatli ol bence uyarırken, saykonun birine denk gelme Smile bu uyarma mevzusunda içmeyenlerin de tavırları bence önemli bir husus teşkil ediyor...

bu arada vapurlarda yasaklanması hakkatten çok kötü oldu yaa, denize nazır sigara içememek kötü birşey bence, ama içilecek yerler olucak vapurlarda, yanılmıyorsam, aşağı katlarda ayakta durulan yerlerde içilebilecek, eskiden kıç tarafında serbestti şimdi o kısmı tamamıyla sigaraya kapatmışlar...
Başa dön
ulyanov

MesajTarih: Sal 20.05.2008 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Josephking_1903 demiş ki:
sen yine de dikkatli ol bence uyarırken, saykonun birine denk gelme Smile bu uyarma mevzusunda içmeyenlerin de tavırları bence önemli bir husus teşkil ediyor...

bu arada vapurlarda yasaklanması hakkatten çok kötü oldu yaa, denize nazır sigara içememek kötü birşey bence, ama içilecek yerler olucak vapurlarda, yanılmıyorsam, aşağı katlarda ayakta durulan yerlerde içilebilecek, eskiden kıç tarafında serbestti şimdi o kısmı tamamıyla sigaraya kapatmışlar...

sairf bu yüzden kadikoye gitmek icin vapur kullanmam artik. boğaz havası kahve ve sigara olmadan olmaz o vapurda Very Happy
strinzi

MesajTarih: Sal 20.05.2008 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bugün izmirde kipa alışveriş merkezine gittim heryere kocaman kocaman yazmışlar sigara içmek yasak cezası 62 ytl dışarıdada sigara içtim tam yere atıp söndürdüm oradaki işportacı al onu ordan bana ceza keserler şimdi dedi şarşırdım kaldım valla Very Happy demekki uygulamaya geçmiş bazı yerlerde. ama cafeler falan boştu şahsen kahve içerden bir kafede ilk defa yanında sigara içmedim bugün.
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
track5

MesajTarih: Sal 20.05.2008 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

böylesi daha iyi içmeyenler açısından düşüncek olursak.arkadaşlar sizde içmeyin bak zararlıdır sigara.gelin bırakın
gorona_garleli

MesajTarih: Sal 20.05.2008 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gün geçmedi yahu. nezaman sigara içecek olsam atelye dışına gidiyorum, kantinden dışarı çıkıyorum falan filan. sıkıntı bastı tüm gün. ya kırıp atıcam pakedi ki hayatta olmaz o, yada ayaklarımı şişircem.
Başa dön
buzz

MesajTarih: Sal 20.05.2008 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

üniversitelerde komple mi yasak yani her yerde ha?
çok kötü ya düşünsenize eleman sınavdan çıkmış maksimum 20 alacak kafa bi milyon nası olcak sigarasız ya valla benim öğrenciliğime denk gelseydi gider hocayla kapışırdım sinirden
aksuvar

MesajTarih: Sal 20.05.2008 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buzz demiş ki:
çok kötü ya düşünsenize eleman sınavdan çıkmış maksimum 20 alacak kafa bi milyon nası olcak sigarasız ya valla benim öğrenciliğime denk gelseydi gider hocayla kapışırdım sinirden

hiç sorma onu...kırk yılda bir sigara içen bir insanım normalde ağzıma koymam...bugün sınav çıkışı bir arkadaşın hediyesi puroyu tüttüreyim dedim...etmez olaydım...kantinci ramazan abi üşenmeden kalktı yanıma geldi ve elinde koca bir levha; burada sigara içmek yasaktır...
Cantstandya

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kadıköy'de her yere koymuşlar küllük. Ulan konserde ve maçta yasaklamasınlar da, öbürüne razıyım. Ha bir de maç öncesi restoranlarda, mekanlarda filan. Ahahah.. Okulun kantini hakikaten "gözle görülür" şekildeydi bugün. Gözler yanmadı.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
necroshine

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gorona_garleli demiş ki:
gün geçmedi yahu. nezaman sigara içecek olsam atelye dışına gidiyorum, kantinden dışarı çıkıyorum falan filan. sıkıntı bastı tüm gün. ya kırıp atıcam pakedi ki hayatta olmaz o, yada ayaklarımı şişircem.

Güven kır at paketi en temizi ne ugraşıyorsun
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gorona_garleli

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 2:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mustafacım içmeyene kolay gelir tabi Smile görmedinmi cumartesi nasıl baca gibi tütüyodum. yaşım 23, 10 yıldır sigara içiyorum vede aralıksız. 7 yıldır günlük paket taşıyorum. e bunca seneden sonra kolay değil ama bulucaz bi çaresini.

dün tv'de izledim. öğretmen çocuğu olan bi eleman sigara yasağı hakkında konuşuyo. "babam öğretmen ve okul içinde sigara içmek yasaklandı. tenefüs 10 dakika ve okul dışına çıkıp gelmek zulüm geliyor. yakında öğretmenler öğrenciler gibi tuvaletlerde gizli gizli sigara içerler" fena güldüm elemana Smile
Başa dön
strinzi

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 2:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aksuvar demiş ki:
buzz demiş ki:

hiç sorma onu...kırk yılda bir sigara içen bir insanım normalde ağzıma koymam...bugün sınav çıkışı bir arkadaşın hediyesi puroyu tüttüreyim dedim...etmez olaydım...kantinci ramazan abi üşenmeden kalktı yanıma geldi ve elinde koca bir levha; burada sigara içmek yasaktır...
Abi kantinciye bu sigara değil püro deseydin Razz hakikatten ya şimdi aklıma geldi yasak sigaraya değilmi bizde püro, pipo falan içelim valla. Very Happy
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
malveko

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün geçmek bilmedi..çok komik görünüyorduk..25 tane öğretmen okul bahçesinin dışına çıkıp takım elbiselerle duvarın altına eğilip öğrenciler görmesin diye gizli gizli sigaramızı içtik..merdivenlerden in çık in çık ter içinde kaldık bu sıcakta..halbuki sigara içilebilen ve içmeyenlerin de girmedikleri,kimseye rahatsızlık vermediğimiz bölmemiz vardı ne güzel..çok havada kaldı bu uygulama..hiç sevmedim..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız