| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 13.05.2008 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
Slash zamanında şöyle söylemişti: "İngiltere'de sigara içme yasağı var evet ama 2 saat boyunca sahnede sigara içmeden durabileceğimi sanmıyorum. Parası neyse verip içerim." Öyle sanıyorum ki bu paralelde bir çok Slash çıkacaktır bizim toplumdan.. Ama Taksim civarındaki Metal müzik mekanlarında bu iş nasıl olacak, benim için asıl merak konusu o. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ulyanov

|
Tarih: Sal 13.05.2008 12:00 Mesaj konusu: |
|
|
"parasını bastırır içerim" bunu ben de yaparım ama kaç defa yapabilirim ki. ayda on defa yapsam maaşın yarısı gider  _________________ hayatıma giren herkese yaşanmış herşeye
teşekkürler büyüyorum sizinle |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 13.05.2008 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
olmaz o iş olmaz, arıza çıkar...
onu bunu geçtim de tribünde nasıl olucak asıl, tribünde sigara içirtmemeyi başarırlarsa hemen avrupa birliği genişleme bakanı veya avrupa birliği dışa açılım sorumlusu cartı curtu, hani bu aralar Türkiye'ye gelip gidiyor ya, işte o adamı çağırın, tribünlerde sigara içilmediğini resmeden birşeyler gösterin, alsınlar bizi avrupa birliğine anında, onların isteyip te bizim de yapabileceğimiz en zor iş budur herhalde  |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Sal 20.05.2008 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
zaten dün mynette okumuştum 19 mayıs törenlerinde (dogu anadoluda bir ildi ama şimdi hatırlamıyorum neresi oldugunu) görevli polisler,tribünlerdeki seyirciler,hatta görevli lise öğrencileri bile herkes deliyodu yasagı  _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Sal 20.05.2008 14:32 Mesaj konusu: |
|
|
valla babamların pasajda göz açtırmıyor zabbıtalar..ee işin ucunda para var...ee otobüslerde telefonla konuşanı azarlyıp paylayan bir millet olarak,sigara içenlerinde baya bir canını sıkacağız galiba..-çık çık çık- ya yasak değilmiydi sigara içmek ya kardeşim sana diyorum diye-kavga bile çıkar... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 20.05.2008 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
| okullarda da yasaklanacağını bilmiyordum, bugün küllüklerin olmadığını ve kantinde kimsenin sigara içmediğini görünceye kadar, yalnız anlam veremediğim ve şaşırdığım bir şekilde millet bu olayı bayağa bi ciddiye almış, hayret yaw, yoksa gelecek sene içki içerken sigara içemicek miyiz, aman öyle bişey olmasın sakın... |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Sal 20.05.2008 16:43 Mesaj konusu: |
|
|
bugün vapurda açık kısım da yanımdaki kişi sigara içiyordu.Gerçekten de rahatsız olmuş kalkmak üzereyken görevliler o kişiyi uyardı ve sigarasını söndürdürttüler.Sevdim ben bu yasağı yav  _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Sal 20.05.2008 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
evet gerçekten ciddiye alındı..benim gibi dumandan rahatsız olnalr artık azar yeme korkusu olmadan uyarabiiriz.. _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 20.05.2008 17:47 Mesaj konusu: |
|
|
sen yine de dikkatli ol bence uyarırken, saykonun birine denk gelme bu uyarma mevzusunda içmeyenlerin de tavırları bence önemli bir husus teşkil ediyor...
bu arada vapurlarda yasaklanması hakkatten çok kötü oldu yaa, denize nazır sigara içememek kötü birşey bence, ama içilecek yerler olucak vapurlarda, yanılmıyorsam, aşağı katlarda ayakta durulan yerlerde içilebilecek, eskiden kıç tarafında serbestti şimdi o kısmı tamamıyla sigaraya kapatmışlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
ulyanov

|
Tarih: Sal 20.05.2008 19:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Josephking_1903 demiş ki: | sen yine de dikkatli ol bence uyarırken, saykonun birine denk gelme bu uyarma mevzusunda içmeyenlerin de tavırları bence önemli bir husus teşkil ediyor...
bu arada vapurlarda yasaklanması hakkatten çok kötü oldu yaa, denize nazır sigara içememek kötü birşey bence, ama içilecek yerler olucak vapurlarda, yanılmıyorsam, aşağı katlarda ayakta durulan yerlerde içilebilecek, eskiden kıç tarafında serbestti şimdi o kısmı tamamıyla sigaraya kapatmışlar... |
sairf bu yüzden kadikoye gitmek icin vapur kullanmam artik. boğaz havası kahve ve sigara olmadan olmaz o vapurda  _________________ hayatıma giren herkese yaşanmış herşeye
teşekkürler büyüyorum sizinle |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Sal 20.05.2008 19:35 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün izmirde kipa alışveriş merkezine gittim heryere kocaman kocaman yazmışlar sigara içmek yasak cezası 62 ytl dışarıdada sigara içtim tam yere atıp söndürdüm oradaki işportacı al onu ordan bana ceza keserler şimdi dedi şarşırdım kaldım valla demekki uygulamaya geçmiş bazı yerlerde. ama cafeler falan boştu şahsen kahve içerden bir kafede ilk defa yanında sigara içmedim bugün. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 137 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Sal 20.05.2008 19:57 Mesaj konusu: |
|
|
böylesi daha iyi içmeyenler açısından düşüncek olursak.arkadaşlar sizde içmeyin bak zararlıdır sigara.gelin bırakın _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Sal 20.05.2008 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
| gün geçmedi yahu. nezaman sigara içecek olsam atelye dışına gidiyorum, kantinden dışarı çıkıyorum falan filan. sıkıntı bastı tüm gün. ya kırıp atıcam pakedi ki hayatta olmaz o, yada ayaklarımı şişircem. |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Sal 20.05.2008 20:51 Mesaj konusu: |
|
|
üniversitelerde komple mi yasak yani her yerde ha?
çok kötü ya düşünsenize eleman sınavdan çıkmış maksimum 20 alacak kafa bi milyon nası olcak sigarasız ya valla benim öğrenciliğime denk gelseydi gider hocayla kapışırdım sinirden _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Sal 20.05.2008 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
| buzz demiş ki: | üniversitelerde komple mi yasak yani her yerde ha?
çok kötü ya düşünsenize eleman sınavdan çıkmış maksimum 20 alacak kafa bi milyon nası olcak sigarasız ya valla benim öğrenciliğime denk gelseydi gider hocayla kapışırdım sinirden |
hiç sorma onu...kırk yılda bir sigara içen bir insanım normalde ağzıma koymam...bugün sınav çıkışı bir arkadaşın hediyesi puroyu tüttüreyim dedim...etmez olaydım...kantinci ramazan abi üşenmeden kalktı yanıma geldi ve elinde koca bir levha; burada sigara içmek yasaktır... _________________ ne hürriyetsiz ekmek ne ekmeksiz hürriyet. ne kişi diktatörlüğü ne de sınıf diktatörlüğü. terörsüz ve ekmekli hürriyet. işte bu hümanizmdir. fidel castro... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
Kadıköy'de her yere koymuşlar küllük. Ulan konserde ve maçta yasaklamasınlar da, öbürüne razıyım. Ha bir de maç öncesi restoranlarda, mekanlarda filan. Ahahah.. Okulun kantini hakikaten "gözle görülür" şekildeydi bugün. Gözler yanmadı. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 1:28 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_garleli demiş ki: | | gün geçmedi yahu. nezaman sigara içecek olsam atelye dışına gidiyorum, kantinden dışarı çıkıyorum falan filan. sıkıntı bastı tüm gün. ya kırıp atıcam pakedi ki hayatta olmaz o, yada ayaklarımı şişircem. |
Güven kır at paketi en temizi ne ugraşıyorsun _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
mustafacım içmeyene kolay gelir tabi görmedinmi cumartesi nasıl baca gibi tütüyodum. yaşım 23, 10 yıldır sigara içiyorum vede aralıksız. 7 yıldır günlük paket taşıyorum. e bunca seneden sonra kolay değil ama bulucaz bi çaresini.
dün tv'de izledim. öğretmen çocuğu olan bi eleman sigara yasağı hakkında konuşuyo. "babam öğretmen ve okul içinde sigara içmek yasaklandı. tenefüs 10 dakika ve okul dışına çıkıp gelmek zulüm geliyor. yakında öğretmenler öğrenciler gibi tuvaletlerde gizli gizli sigara içerler" fena güldüm elemana  |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 2:24 Mesaj konusu: |
|
|
| aksuvar demiş ki: | | buzz demiş ki: | üniversitelerde komple mi yasak yani her yerde ha?
çok kötü ya düşünsenize eleman sınavdan çıkmış maksimum 20 alacak kafa bi milyon nası olcak sigarasız ya valla benim öğrenciliğime denk gelseydi gider hocayla kapışırdım sinirden |
hiç sorma onu...kırk yılda bir sigara içen bir insanım normalde ağzıma koymam...bugün sınav çıkışı bir arkadaşın hediyesi puroyu tüttüreyim dedim...etmez olaydım...kantinci ramazan abi üşenmeden kalktı yanıma geldi ve elinde koca bir levha; burada sigara içmek yasaktır... | Abi kantinciye bu sigara değil püro deseydin hakikatten ya şimdi aklıma geldi yasak sigaraya değilmi bizde püro, pipo falan içelim valla.  _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
malveko

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
bugün geçmek bilmedi..çok komik görünüyorduk..25 tane öğretmen okul bahçesinin dışına çıkıp takım elbiselerle duvarın altına eğilip öğrenciler görmesin diye gizli gizli sigaramızı içtik..merdivenlerden in çık in çık ter içinde kaldık bu sıcakta..halbuki sigara içilebilen ve içmeyenlerin de girmedikleri,kimseye rahatsızlık vermediğimiz bölmemiz vardı ne güzel..çok havada kaldı bu uygulama..hiç sevmedim.. _________________ nefret doğmadı,onu yarattılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|