Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - bu elektro akustik gitarlardan hangisini alim
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

bu elektro akustik gitarlardan hangisini alim

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
akustikmorko

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 16:46    Mesaj konusu: bu elektro akustik gitarlardan hangisini alim Alıntıyla Cevap Ver

https://www.gitaral.com//product_info.php?products_id=1026

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4945&gid=1443
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2547&gid=705

herkese merhaba.ben yaklasık 7 aydır gitar çalıyorum.gitar öğrenmem dahada kısa sürebilirdi.ama elimdeki.60 liralık çin malı gitar sayesinde.şevkim kırıldı.gitarı akorları basmak uzun zamanımı aldı.şimdi daha değişik osun beni gitara bağlayack.hevesimi kırmayacak.bir elektro akusyik almayı düşünüyorum.öğrenci olduğum için.uygun bi gitar arıyorum.uygun olsun iyi olsun.şimdi yukardaki setler çok uygun geldiği için .sizinde önerilerinizi alıp hangi gitarı alcağma karar vermem lazım.ilk gitarı hiç araştırmadan gitar olsun çamurdan olsun dedim aldım.pişman oldum.onun için bu sefer acele etmicem.yardımlarınızı bekliyorum
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tonguch

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben olsam ibanezi alırdım en son linkteki kullandığım ve kullananların yorumlarından dolayı fiyatına göre gerek akustik kullanımında gerek anfiye girdiğimizde gayet başarılı tabiki dediğim gii bu benim fikrim.Bence imkanın varsa sen dene tek tek öyle karar ver.Çünkü beğeniler farklı olabiliyor çoğunlukla şöyle söyliyeyim markaya da fazla takılma fiyat olarak misal vereyim elimde 1000 ytllik lespaul varken bile ben hale büyük bir zevkle 300 ytl lik stagg lespaul çalıp diğerini beğenmeyip satmıştım yani tamamen zevk meselesi.Demem o ki dene öyle karar ver ama ibanez gayet başarılı...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akustikmorko

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tonguch.öncelikle yorumun için sağol.ibanezaeg10 genelde iyi diyolarda.öğrenci olduğumdan dolayı imkan kısıtlı yani en azından bi süre.ben aceleci olduğum için biran önce alim diyorum artık elimdeki gitarı hiç sevmiyorum.resmen odun.keşke almasaydım.arkadaşlar ben bu ibanezi uygu fiyata nerde bulabilirim.
justaperfectday

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende AEG8E vardı. AEG kasa İbanezlerde akustik ses yok demek gerekir çünkü bildiğimiz akustik gitar sesi çıkmıyor, kasa ince ve küçük ( amfide feedback yapmasın diye). Bunu gözönünde bulundur derim.
akustikmorko

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

justaperfectday.yorumun için sağol.ibanez aeg10 genelde övdüler ama.bu aralar takaminelere yoğunlaştım.ne derseniz.aynı fiyata.bir takamine dahamı iyi olur
what_tha

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cort sfx-1 bak derim

Strat,Allexstone,Zetiman,DeepShadow,Eldrun,vdKa,cburak_esk,neverktulu,runemagick666,elerosse,hipertansiyon [nickini hatırlayamadığım kişiler kusra bakmasınSmile ]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
justaperfectday

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Açıkçası elektro-akustik yerine saf akustik gitar ev ya da arkadaş ortamı için çok daha iyidir bence. Gitarın ''elektro'' aksamı nedeniyle ucuz modellerde gitarın kalitesi düşük kalıyor. Konser ya da stüdyo uğraşın varsa başka tabii. Saf akustik gitar da dükkanda çok daha rahat anlaşılır eline alınca. O yüzden dene ve dokun derim. En zevkli şey Smile
classic

MesajTarih: Cum 16.05.2008 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eğer almadıysan İbanez V72ece modeline bi bak derim. bende var ve çok tereddütlü almştım.ama memnunum. stüdyo ve konserlerde kullanıorum. ama alıralmaz iyi bi sap ayarına ihtiyacı var ve telleri değiştirirsen çok daha iyi olur.
Başa dön
SiLeNoZ

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 0:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla bende Cort Mr710 F var tertemiz gitar. Kullanmadım bile. Satılık şu an. İstersen mesaj at konuşalım.
Johny

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3849&gid=258 washburn un bu modelını dusunebılırsın beklentılerını karsılar dye dusunuyorum
__DaRkNeSs__

MesajTarih: Pts 19.05.2008 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya bende akustik almak istiorumm ama biraz küçük boyutlarda olursa ii olur.. Bakıorum nette ama bulamadım aradıım gibi bişi yardımcı olurmusunuzzzz:(
Başa dön
akustikmorko

MesajTarih: Pts 19.05.2008 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

elektro akustikmi alacaksın
Johny

MesajTarih: Sal 20.05.2008 2:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

__DaRkNeSs__ demiş ki:
Ya bende akustik almak istiorumm ama biraz küçük boyutlarda olursa ii olur.. Bakıorum nette ama bulamadım aradıım gibi bişi yardımcı olurmusunuzzzz:(

aradıgın seyden bıraz bahsedersen yardımcı olabılırz butce optımum ozellıkler falan
PeeeDeee

MesajTarih: Sal 20.05.2008 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne alsam başlığında cevapladım sorunu. Bu tarz soruları ne alsam başlığında sormamız, sitenin düzeni açısından daha sağlıklı oluyor.
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Cmt 24.05.2008 2:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bölüm kuralları demiş ki:
1-)Bu bölümün amacı, anlamı, önemi nedir:

Müzik enstrümanları bölümü, müzik yaparken kullandığımız enstrümanlar, bunlarla beraber kullanılan ekipmanlarve aksesuarlarla ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı. Sorularımızın cevaplarını ve sorunlarımızın çözümlerini bulmayı hedeflediğimiz bir bilgi paylaşım platformudur.

Kesinlikle bir yardım hattı değildir, amaç insanların sorunlarıyla ilgilenmek değil ekipmanlar hakkında genel bilgilerin olduğu bir veri tabanı oluşturmaktır. Bu bölüme giren birisi insanların kendi ekipmanlarıyla ve kendi kullanım tarzlarıyla ilgili sorunları değil herhangi bir konudaki genel geçer bilgiyi bulmaya çalışacaktır. Amaç sizin gitarınızın 23. perdesinin neden cızırdadığını çözmek değil, bir gitar perdesinin neden cızırdadığını ve bu sorunun nasıl çözüleceğini tartışmaktır. Bu gibi başlıklar içerisinde herkes konuyla ilgili kişisel sorularını sorup cevap bekleyebilir Smile

->BÖLÜM KURALLARI<-

->BAŞLIK İNDEKSİ<-
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız