| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Wayfaerer

|
Tarih: Pts 19.05.2008 10:14 Mesaj konusu: |
|
|
| boston cleveland ı 97-92 yenerek seriyi 4-3 getirip konferans finaline yükseldi paul pierce 41 sayı atarak galibiyetde başrol oynadı |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pts 19.05.2008 11:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Beklenildiği gibi çok güzel bir maç oldu.Boston maça iyi başladı ama 2.ci yarı oyun dengedeydi.Aslında sahada Pierce&LeBron kapışması vardı.LeBron'un 45 sayısı vardı bu arada.Bu ikili haricinde Cleveland'dan Delonte West ve Boston'dan Pj Brown da kritik sayılar attılar.Boston'ın seriyi almasına sevindim bir yandan da LeBron'a da üzüldüm.Çok iyi sırtlıyor takımını. |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Pts 19.05.2008 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
ama boston böyle oynamaya devam ederse detroit karşısında işi zor playofflardaki mücadeleleri beklentilerin
çok altında kaldı |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 19.05.2008 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
Lebron Boston'a gelmeli
Boston Detroit'e karşı böyle oynamaz, süpürür inşallah. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Sal 20.05.2008 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Lebron Boston'a gelmeli
Boston Detroit'e karşı böyle oynamaz, süpürür inşallah. |
Bence çok rahat gecer detroiti.4-0 yada 4-1 lik bir seri olacak diye tahmin ediyorum.Finale boston-lakers güzel gider  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 20.05.2008 1:56 Mesaj konusu: |
|
|
Harika bir final olur var ya harika. 80'lere geri döneriz, geniş yakalı gömlekler giyeriz, alkol komasına girerek maçları izleriz. Ha sonuçları zor hatırlarız ayrı. Bu kadar da iddialıyım. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 20.05.2008 1:59 Mesaj konusu: |
|
|
Boston şampiyon olsun inleteceğiz Moda'yı.
Bursa bayrağı ne arıyor diyecekler Fenerbahçe'nin yanında  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 20.05.2008 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
Ahahaha çok güldüm ha buna. Ben de katılırım o işe. Forza Doğu ulan! Forza Doğu arkadaşım!
Vur vur inlesin, Kadir dinlesin! _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 20.05.2008 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
Yalnız dün Lebron'a da içim gitti açıkçası,açık ara en iyi basketçi bana göre. Yanına 2 tane basket bilen alsınlar 2. Jordan dönemi başlar.
Celtics en son şampiyon olduğunda ben altyapıda Larry Bird kasetleri izleyip kendime örnek almaya çalışıyordum pehh pehh
Detroit deplasmanına mabedin önünde buluşup gitmek vardı Boston Irısh Squad ve Leprachauns ile  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Sal 20.05.2008 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
san antonio new orleansı 91-82 yenerek lakersin rakibi oldu new orleans a yazık oldu boston-detroite gelince detroit bence 1 adım önde oturmuş kadrosu müthiş savunması ile bostonu geçerler eğer diğer taraftan lakers
gelirse şampiyon olurlar san antonio gelirse kafa kafaya gider |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 20.05.2008 12:21 Mesaj konusu: |
|
|
4. çeyrekte ortadan kaybolan MVP olmaz, zaten maçın genelinde de pek yoktu, Paul 40 fırın ekmek yesin, gariban Pargo olmasa korkunç fark da yerlerdi  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Sal 20.05.2008 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
| evet paulun ortadan kaybolduğu doğru ama stojakovic da çok kötüydü zaten skora pargo dışında fazla katkı yapan yok takım neredeyse 6 kişi oynuyor maçları |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 20.05.2008 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada Hornets dün buzlar temizlenirken Patience çalarak bir ilki gerçekleştirdi, Welcome to the Jungle,Sweet CHild ve Paradise City'ye alışkın NBA'e yeni bir boyut getirdi  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 20.05.2008 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
Teh anasını, ben maçı bu gece oynanacak sanıyordum şimdi burayı okuyana kadar! Paul'u ben seviyorum ne olursa olsun ve beğeniyorum, Hornets'i nerelere getirdiler. Gerçi fazla konuşmayayım izlemedim maçı. Evet şimdi en çok sevdiğim zaman geldi çattı işte. Futbol turnuvalarında çeyrek finalleri severim ama NBA'de konferans finallerini seviyorum. 4 tane tam anlamıyla "finalist" takım. Başka yerde bulunamaz. Haydi bakalım vurulsun davullar Celtics - Lakers finali için!
Uzun zaman sonra bir seride Lakers'ı destekleyeceğim..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 20.05.2008 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | | Yalnız dün Lebron'a da içim gitti açıkçası,açık ara en iyi basketçi bana göre. Yanına 2 tane basket bilen alsınlar 2. Jordan dönemi başlar. |
Yanina Jordan`i koy, ona pas vermez bu adam. Bu adama karsi neden bir nefret besliyorum anlayamiyorum bir turlu. Iyi basketbolcu oldugunu inkar etmiyorum ama bu kadar bencil oynayan da oyuncu görmedim. Sözlukte bencil kelimesine baksan bu adamin resmini bulursun. Simdi 7 asist istatistigi tutturdu demeyin, top o kadar bende dursa ben de 7 tane asist yaparim.
Sanki Detroit alacak gibi geliyor bana ama Celtics gelmesini isterim. Daha rahat yeneriz gibi geliyor bana Dogu degil beni endiselendiren, Spurs`u nasil gececegiz onu merak ediyorum. Odom ve Gasol potaaltini cok iyi kapamalari lazim, tek care bu... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 20.05.2008 20:25 Mesaj konusu: |
|
|
Takımdaki kazmaların yediği asistler ve devamlı 3-4'lü sıkıştırmalara gelinmesi,her pozisyonda ona uygulanan vahşet ve hakemlerin göz yumması....
Lebron'un yaptıklarını yapacak adam yok bence,Detroit'i tek başına eledi, 3 süperstarlı adam gibi takım Boston'ı da eliyordu. Takımının tarihi ve lobisinin ve hatta medyasının olmamasını da geçiyorum. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Sal 20.05.2008 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
| aynen benimde lebrona karşı kinim o ilk allstar seçildiği maçda başlamışdı zaten savunma falan yok bütün eline gelenleri savurdu potaya all star olmak için 50 sayı ortalama ile oynasa bile benim gözümde değeri 0 |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Çrş 21.05.2008 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
Boston 1-0 önde.Saha avantajı kimdeyse son maçı alır ve seri 4-3 biter diyorum.Gönlüm Boston 'dan yana.Ama Ray Allen'a da artık yeter diyorum. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 665 Nerden: Karşıyaka&Trabzon
|
Tarih: Çrş 21.05.2008 17:05 Mesaj konusu: |
|
|
Valla bence kim ne derse desin Lebron olmazsa bu ligin rengi mengi kalmaz adam tek başına sırtlıyor takımı daha ne yapsın.7.6 asistle nbade asist krallığında 4. olan birisi nasıl bencil oluyor onu anlamadım  _________________ Please don't worry now that i have gone
i've gone beyond to see the truth |
|
| Başa dön |
|
 |
oGSum_uA

|
Tarih: Prş 22.05.2008 3:27 Mesaj konusu: |
|
|
la lakers boston finali olsun bence san antonio ile detroitin hic bir güzelligi kalmadı artık oyuncular aynı kac senedir billups ginobili duncan rashid wallace artık onları görmekten sıkıldık bence boston la lakers finali güsel olur.. _________________ uA |
|
| Başa dön |
|
 |
|