Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 19.05.2008 5:00 Mesaj konusu: Kraliçemiz Çok Yaşa! Hooraaayyy!!!
Eveeet...
Ülkemizden bir kraliçe geçti sevgili arkadaşlar.
Koltuğu tehlikede olan Gül'e üçlü teslisi temsilen üç haçlı şövalyelik nişanı takarak "Bu adam bizim, ona göre!" mesajı verdi. Tayyip, garibim ne NATO yüz veriyor artık, ne CIA, ne de AB :'( Gözden çıkardılar Kasımpaşalı'yı. Tüm dış baskılardan sonra Yargıtay'a en sert ama en sessiz tehdidi de İkinci Elizabeth savurmuş oldu böylece.
Hatırlatayım, uydurulduğu üzere İngiltere'de hanedan hiç de sembolik değildir. MI5 ve MI6 doğrudan kraliçeye bağlıdır. Kraliçe parlamentoyu açma kapama yetkisine sahiptir ve koskoca Anglikan Kilisesi'nin lideridir.
Hani Gül efendi "dindar cumhurbaşkanı" nidalarıyla oturmuştu ya koltuğuna, hani karısının türbanı sorun arzetmişti Kıvılcım'ın, Senkop'un yanından geçmeye korkan biz elitist(!) laikçi çevreye... İşte o Gül'ün taktığı haçlı şövalye nişanını almak için çok sayıda müslüman katletmek lazım.
Illustrious'un mürettebatı bu arada İstanbul'da bar kapatıp etmedik kepazelik bırakmamış. Parasıyla olunca maneviyat, mukaddesat, muhafazakar müslümanlığın esamesi okunmadı. Zaten o savaş gemisinin Boğaz'a girişi Mondros ilkelerine aykırı! Ama her ne hikmetse üzerinde bir dolu savaş helikopteriyle arz-ı endam etti. Leyla Gencer'in küllerinin dökülmesine "Denizi kirletmeye ne hakkınız var?" deme cüreti gösteren Vak-İT gazetesi pısıp kaldı gavurun gemisine de mürettebatına da...
Ayrıca sayın kraliçe hazretleri son anda Bursa'yı da gezmek isteyip Kuran dinleyince gönüller bir hoş oldu ki, sormayın gitsin. En zayıf yerinden fethetti kalpleri. Müslüman mı olacak ne?
Yok çantasını sol kolunda taşımış da, iyiye işaretmiş falan, yukarıya bakınca sohbetten sıkıldığını mı belirtiyormuş, yere bakınca yürek mi yakıyormuş... Geçelim bu MAB zırvalarını lütfen.
bu kraliçe de geldi ya, artık akp'nin sırtı yere gelmez kolay kolay...onun ziyareti öyle sıradan ziyaret değildi bana göre...resmen gövde gösterisi bu...birilerine; akp'nin arkasında biz varız demek istiyorlar... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni...
Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 476 Nerden: Artık Olmayan Yer
Tarih: Pts 19.05.2008 20:44 Mesaj konusu:
Ya arkadaşlar lütfen biraz insaflı olun. Tamam AKP'yi sevmiyorsunuz, herkes anladı, ama bu kadar da olmaz. Koskoca kraliçe o kadar masraf, tantana yapıp Türkiye'ye gelecek; amaç ne, AKP'nin arkasında olduğunu belirtmek. Akşam akşam iyi güldürdün beni arkadaşım. _________________ Aynı masalları dinlemelerine rağmen, ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar...
Ya arkadaşlar lütfen biraz insaflı olun. Tamam AKP'yi sevmiyorsunuz, herkes anladı, ama bu kadar da olmaz. Koskoca kraliçe o kadar masraf, tantana yapıp Türkiye'ye gelecek; amaç ne, AKP'nin arkasında olduğunu belirtmek. Akşam akşam iyi güldürdün beni arkadaşım.
Amacım polemik yaratmak değil. Bunu bir kere bilmeni isterim. Ama ülkeyi öyle bir hale soktular ki, insan neye inanacağını şaşırıyor. Bir de şu var; görünen köy kılavuz istemez. Benim gibi ya da bizim gibi düşünenler için AKP'nin ne mal olduğu ortada. Şimdi ben de, bu yazdığıma bakınca çok boktan bir şey olduğunu gördüm. Ben bile yazdığıma gülüyorum ama göz ardı etmememiz gereken bir olgu var. Son gülen iyi güler. _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni...
Ya arkadaşlar lütfen biraz insaflı olun. Tamam AKP'yi sevmiyorsunuz, herkes anladı, ama bu kadar da olmaz. Koskoca kraliçe o kadar masraf, tantana yapıp Türkiye'ye gelecek; amaç ne, AKP'nin arkasında olduğunu belirtmek. Akşam akşam iyi güldürdün beni arkadaşım.
Bence gülmeden önce biraz oku ve düşün. Senin o kadar masraf dediğin misliyle Buckingham'a dönüyor. Blair'in sırf İngiliz içki firmalarının vergi indirimi işini Tayyip'le telefonda hallettiğini bilmediğin için böyle konuşuyorsun. Bu anlatılanlar abidik gubidik komplo teorileri değil. GERÇEK!
Gül dışişleri bakanıyken Türkiye'yi Irak'ın işgalinde gizli koalisyon üyesi yaptı. Verilen nişan bu hizmet ve görevlerin hatırına verilmiştir.
Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 476 Nerden: Artık Olmayan Yer
Tarih: Pts 19.05.2008 21:36 Mesaj konusu:
Hep gizli zaten bu işler. Türkiye'de çözülemeyen bir mesele olduğu zaman, eleştirecek bir şey kalmadığı zaman hep "gizli" bir şeyler döner ne hikmetse. Bütün ülkeler kaynaklarını Türkiye'yi parçalamak için seferber ederler. Zaten ABD'nin kuruluş beyannamesinde de, bu ülkenin kuruluş amacının Türkiye'yi bölmek olduğu yazılıdır(!). Ya da Avrupa'daki ülkelerin başına gelen her adam İncil üzerine yemin eder Türkiye'yi parçalamak için. En alakasız konularda bile, "Ulan ne yapsam da bu konudan Türkiye'yi bölmek için bir malzeme çıkartsam?" diye düşünür.
Arkadaşım, madem gizli işlerde ısrar ediyorsun, diğer hükümetler döneminde de gizli gizli neler çevrildiğini gördük. O "gizli" işlerin yanında AKP'nin bu yaptıkları çocuk oyuncağı kalır. _________________ Aynı masalları dinlemelerine rağmen, ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar...
Hep gizli zaten bu işler. Türkiye'de çözülemeyen bir mesele olduğu zaman, eleştirecek bir şey kalmadığı zaman hep "gizli" bir şeyler döner ne hikmetse. Bütün ülkeler kaynaklarını Türkiye'yi parçalamak için seferber ederler. Zaten ABD'nin kuruluş beyannamesinde de, bu ülkenin kuruluş amacının Türkiye'yi bölmek olduğu yazılıdır(!). Ya da Avrupa'daki ülkelerin başına gelen her adam İncil üzerine yemin eder Türkiye'yi parçalamak için. En alakasız konularda bile, "Ulan ne yapsam da bu konudan Türkiye'yi bölmek için bir malzeme çıkartsam?" diye düşünür.
Arkadaşım, madem gizli işlerde ısrar ediyorsun, diğer hükümetler döneminde de gizli gizli neler çevrildiğini gördük. O "gizli" işlerin yanında AKP'nin bu yaptıkları çocuk oyuncağı kalır.
Benim burada amacım kıyas yapmak değil ki... Kaldı ki şu sıralar sırayı savmak adına herşeyin yüklendiği konu "dış mihrak" değil, "Ergenekon Tertibi"dir. Derdini anlıyorum.
Bizimkilerin beceriksizliği, akılsızlıkları diyorsun, dış mihrakları suçlamakla bir yere varılmaz diyorsun. Haklısın ama konu o kadar basit değil. Burada tavuk da suçlu, yumurta da. Biri diğerine baskın değil.
Bununla birlikte, evet dünyanın bütün büyük aktörleri varlıklarını bu coğrafyada sürdürdükleri hükme borçludur. Geçmişi de 200 seneyi geçer. Misal, bugünden itibaren iki üç senelük süre zarfında Afgan haşhaş üretimi durursa ne Barklays ne de İsviçlere'deki diğer mali kurumlar ayakta durabilir, ne de yabancı misyon odakları operasyon yapacak parayı bulur. Peki Afgan haşhaşı nereden geçer? Türkiye'den. Geçirenler kimler? Kürt ağaları. Bu ülkede uyuşturucu ilkokula düştü mü? Düştü. Peki narkotiğimiz en büyük başarıyı nerede gösteriyor? İpsala'da, Karaağaç'ta. Kutsal hıristiyan çocuklarını koruyoruz ama Türk çocuklarını koruyamıyoruz.
Sana bir soru daha: Türkiye'de medya "Satanist Olayları"nı patlattığı zaman kimler potansiyel uyuşturucu satıcısı muamelesi gördü? Şimdi bana Türkiye'nin bölünmek istenmediğini, itibar gördüğünü, sayıldığını, üzerinde oyunlar oynanmadığını söyle!
AKP'yi öncekilerdem ayırt etmem söz konusu değil. Aksine devamı ve tamamlayıcısı niteliktedir. Hele ekonomi politikaları zaten Derviş'in başlattığı uygulamalar üzerine kuruludur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız