Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Vox tonelab Le
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Vox tonelab Le

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
muratar
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 19.05.2008 3:00    Mesaj konusu: Vox tonelab Le Alıntıyla Cevap Ver

bu prosesor hakkında bılgınız warsa yazarsanız sewınırım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratar

MesajTarih: Pts 19.05.2008 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hıcmı bılen yok arkadaşlar?Very Happy
Başa dön
xodor

MesajTarih: Pts 19.05.2008 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkçe yazımına dikkat etmelisin.

Türiyede çok tercih edilen bir pedal değil,forum Arama yapmalısın belki birşeyler bulursun.

satılık korg ax10g http://www.turkrock.com/ftopic89568.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kenna

MesajTarih: Pts 19.05.2008 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vox la ilgili bir başlık var diye hatırlıyorum, oraya da bakabilirsin.

Ben SE modelini kullanıyorum ve memnunum. LE modeli SE'nin bit değeri arttırılmış ve bir expression pedalı eksiltilmş hali. www.voxamplifiers.com adresinde ürünle ilgili sayfaya bakabilir, biraz google araştırmasıyla harmony central , samedaymusic, music123, vs sitelerden kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin.

Kolay gelsin.
Başa dön
muratar

MesajTarih: Pts 19.05.2008 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saol kenna tesekkur ederım pekı sen memnunmusn bı gt 8 yada x3 e gore nası sence hangısnı terch edersın?
Başa dön
kenna

MesajTarih: Sal 20.05.2008 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben tonelab den gayet memnunum. Açıkçası gt8 hiç denemedim, pod x3 de yeni bir alet sanırım onu da dinlemem gerek.

Özellikle pc kayıtlarında prosesörlerin ses örneklerinde fikire varmak biraz zor, zira hepsi hatasız kaydediliyor.

Önemli olan gitarı takıp kendin denemen. Ancak bu şekilde karar verebilirsin.

Genel olarak forumdaki tecrübeli kullanıcıların söyleyeceği gibi tonelab in ton yelpazesi biraz vintage tonlara kaymış durumda. Çok hoş clean tonlar, çok hoş overdrive lı tonlar alınabiliyor. Hard Rock ve türevleri için hoş drivelar alınabiliyor. Ama tonelab bana kalırsa metal türevi için uygun bir pedal değil.

Tabi şu da var, ben fender stratocaster kullanıyorum, 3 single manyetik var. Bir gibson lp alıp , onu ds1 distortiondan geçirip, sonra tonelabden geçirsem gök gürültüsü gibi bir drive da alabilirim. Ds1 marshall mg30 dfx amfimin clean kanalına göre, vox un clean kanalında kat kat daha iyi ssonuç veriyor.

Bütün bunlar işin sonraki aşamaları. Ham olarak bakıldığında dediğim gibi metal için çok da uygun olduğunu düşünmüyorum. Benim zevklerime göre alet çok başarılı.
Başa dön
muratar

MesajTarih: Sal 20.05.2008 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kenna bende bluescuyum metal takılmam fazla yanı ole cok sert tonlara ıhtıyacım yok daha cok boyle jımı hendrıx tonları tarzında blues tonları clean tonlar onemlı efektlerde onemlı tabı..galıba bırde pedalın ıcınde tup olayımı ne warmıs onu acıklayablırmısın tesekkrler..birde voxla ılgılı baslıgın lınkını atarsan sewınırım..
Başa dön
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Cmt 24.05.2008 2:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bölüm kuralları demiş ki:
1-)Bu bölümün amacı, anlamı, önemi nedir:

Müzik enstrümanları bölümü, müzik yaparken kullandığımız enstrümanlar, bunlarla beraber kullanılan ekipmanlarve aksesuarlarla ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı. Sorularımızın cevaplarını ve sorunlarımızın çözümlerini bulmayı hedeflediğimiz bir bilgi paylaşım platformudur.

Kesinlikle bir yardım hattı değildir, amaç insanların sorunlarıyla ilgilenmek değil ekipmanlar hakkında genel bilgilerin olduğu bir veri tabanı oluşturmaktır. Bu bölüme giren birisi insanların kendi ekipmanlarıyla ve kendi kullanım tarzlarıyla ilgili sorunları değil herhangi bir konudaki genel geçer bilgiyi bulmaya çalışacaktır. Amaç sizin gitarınızın 23. perdesinin neden cızırdadığını çözmek değil, bir gitar perdesinin neden cızırdadığını ve bu sorunun nasıl çözüleceğini tartışmaktır. Bu gibi başlıklar içerisinde herkes konuyla ilgili kişisel sorularını sorup cevap bekleyebilir Smile

->BÖLÜM KURALLARI<-

->BAŞLIK İNDEKSİ<-
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız