Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
bu aralar biraz paraya ihtiyacım var manyetiksiz almak isteyenle 80ytl ye vericem 80 ytl'ye ihtiyacım var!Manyetiğide almak isteyen olursa 120ytl vericem hepsini..Zaten böylede satılmazsa satıştan vazgeçicem!kalsın bana bi zararı yok!.. _________________ Benim gibi Güneydoğu gazisinin bile parasına durumumu bile bile göz dikip kazıklıyosanız ben size ne derim!..Sizin için mi ben toprağa kanımı döktüm!..Yazık!..
bu son indirimim ve lütfen boş adamlar eklemesin msn'e ! Kaç kişi ayırttı almadı gerçekten almak isteyen varsa vericem manyetiksiz 70ytl paraya ihtiyacım var manyetikleri satmıyorum... _________________ Benim gibi Güneydoğu gazisinin bile parasına durumumu bile bile göz dikip kazıklıyosanız ben size ne derim!..Sizin için mi ben toprağa kanımı döktüm!..Yazık!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız