Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ank/ Bass Gitarist Grup Arıyor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ank/ Bass Gitarist Grup Arıyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
prosecutorx

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 0:58    Mesaj konusu: Ank/ Bass Gitarist Grup Arıyor Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar

21 yaşında bir üni öğrencisiyim. 2 yıldır bass gitar çalıyorum. Daha önce 3 grubum oldu. Çok sayıda stüdyo hatta beste kayıt tecrübem var. Şimdiye kadar hep alternatif rock ağırlıklı çaldım ama zaman zaman tek tük farklı tarz parçalarla bu çizginin dışına çıktığım oldu Smile. Tam bir muse hastasıyım ve çoğu parçasını çalabilirim. Ben işin tamamen eğlencesindeyim. Grup işi benim için bir hobi. Konser tecrübem yok fakat şartlar olgunlaşırsa bahar şenliği gibi etkinliklere katılmaya itiraz etmem Wink
-elemanları çoğunlukla 18-22 yaşlarında olan
-müzik yapmak dışında işi gücü olan (tercihen üni öğrencilerinden oluşan)
-müzik yapmayı meslek edinme, bu işten para kazanma amacı olmayan bir grup arıyorum.

Yukarıdaki 3 şartın birbirimize ayak uydurabilme açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Onun için özellikle vurguladım Smile
Grup, düzenli ve disiplinli çalışmayıp da eğlencenin içine etmeyen elemanlara sahip olursa iyi olur Smile
Grup elemanları benden daha az tecrübeli olabilir. Sadece temel nota ritm bilgilerinin olması ve bir grup olarak çalabilecek beceriye ulaşmış olmaları yeterli, yani yeni başlayan gruplara kapım açık Smile

not: ilgilenenlere ayrıca repertuarımı yollayabilirim

edit: şimdilik aradığımı buldum gibi görünüyor. eğer o iş olmazsa ilanımın tekrar geçerli olduğunu söylerim Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
telecaster8

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam ekle tam istediğim şeyi anlatıosun mil.tolga@hotmail.com
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız