Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İst- Cort x-2 Elektro 160 Ytl+Akord chzı-Kılıf-askı 180 ytl!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İst- Cort x-2 Elektro 160 Ytl+Akord chzı-Kılıf-askı 180 ytl!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Nymphetamine_e

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 19:09    Mesaj konusu: İst- Cort x-2 Elektro 160 Ytl+Akord chzı-Kılıf-askı 180 ytl! Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar çok temiz fazla kullanılmamış Cort X-2 model elektro gitarımı satıyorum. Gitarı aldıktan sonra haftada bir olmak üzere iki ay kursa gittim fakat zaman bulamadığım için bıraktım ve nakit ihtiyacı nedeniyle çok makul bir fiyata satmaya karar verdim. Düşündüğüm fiyat 180 ytl dir. Gitarın yanında askısı, kılıfı, pena, dijital akord&metronom cihazı ve gitar eğitim kitabı hediye ediyorum. İstanbul içi elden teslim edebilirim. Gitarı deneyebilirsizi, hiçbir çizik dahi yoktur, sıfır gibi temizdir. İlgilenenler ö.m atsınlar lütfen..

En son Nymphetamine_e tarafından Cmt 31.05.2008 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Nymphetamine_e

MesajTarih: Pts 19.05.2008 0:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyatı 190 ytl ye çektim!
Başa dön
Nymphetamine_e

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyat 185 ytl oldu! Satılsın artık ağustos ayında askere gidecem.
Başa dön
Nymphetamine_e

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyatı 180 ytl yaptım satılsın bu hafta arkadaşlar!!
Başa dön
Nymphetamine_e

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ayrıca ekstralar olmadan sadece gitar+askı+kılıf 160 ytl ye veriyorum!!
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız