Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 10.04.2008 17:17 Mesaj konusu: Xotic AC Plus, AC booster(satıldı), Option5 Overdrive/İST
1-) OPTİON 5 DESTİNATİON OVERDRİVE II
Lambalı gibi.. Xotic BB Preamp’ten daha iyi olduğunu iddia etmeleri üzerine aldım.
Türkiye’de asla bulamayacağınız butik, el yapımı bir pedal.
Sıfır ve kutusunda! Adaptörü fiyata dâhil.
Çok fazla söze gerek yok, Xotic pedals BB preamp ayarında, bas, mid, treble, gain, volume ayarları ile tek bir pedalda tüplü amfi çalıyorsunuz gibi…. Volume düğmesi ile gain miktarını ayarlayın, true bypass özellik.
Sansamp triac / gt2 ile filan kıyaslamayın, yanılırsınız.
Building off of the foundations of the original Destination Overdrive sensation, The Destination Overdrive II contains the same wonderful, harmonically pleasing tones as the original.
Improved bass response.
Improved gain control with more range.
Standard 9 volt wallwart operation.
True Bypass
“This has to be, by far, the best damn tube preamp sounding, solid state overdrive pedal ever created. Smooth, tight and responsive are words that come to mind. This is not another "Screamer" clone. This pedal will basically add another channel to your amp with all the features such as a classic tone 'stack' configuration for shaping your sound. It is able to sound like a barely broken up blues tone or with the twist of a few knobs, it will rip your head off with searing, scooped mids heavy metal. This is one pedal that has a range that is actually usable, throughout. I have designed it that way. The bass is never farty. Performing a 'dive bomb' will not make it choke. Roll your volume knob back on your guitar and actually reduce your gain. Picking dynamics and note separation are unbelievable. And, oh yeah, it's low noise too!”
Bu pedalı anlatmayı isterdim ama anlatılamayacak kadar özel el yapımı butik bir pedal, aslında iki pedalda diyebiliriz. Özellikle lambalı amfilerin önünde bir canavara dönüşüyor. Sadece profesyoneller için, Türkiye’de eşi yok… Tek kanallı class A lambalı ampli sahipleri, gain için tek ihtiyacınız bu alet! İki kanaldan oluşuyor ve herhangi birini tek başına ya da ikisini beraber ve sırasını ayarlayarak kullanabiliyorsunuz(a veya b kanalı sırası ayarlanabiliyor). Genel yorumlar “B” kanalının BB Preamp, “A” kanalının ise AC Booster özelliği gösterdiği doğrultusunda.
Amerika fiyatı KDV'siz 280 $. Kaçırmayın bulması çok zor.
3-) XOTİC AC BOOSTER
Fırsat!
AC plus’ın tek pedallı versiyonu, el yapımı. Bu pedal da inanın muhteşem bir pedal, lambalı amfilerin veya diğerlerinin önünde profesyonel bir seçenek. Özellikle Blues junior ‘cılar kaçırmasın. Sololarınıza öyle bir renk katacak ki… uçacaksınız!
Super wide range control that makes you rethink the definition of "Booster"
Creates a warm and pleasant sound by using the finest quality parts available.
The super wide range gain control allows for enough gain for it to work as a distorion pedal when turned all the way up.
Equipped with not only boost Gain but also Treble and Bass controls that allow you to adjust your sound anyway you like.
True bypass for eliminating any signal interference when switched off.
Can be used with AC adaptor (optional) or 9V Battery
Kanada kdv dahil fiyatı (ABD ile aynı ve %13 kdv ekleyin) 200 $ idi, 250 dolar istiyorum.
Sıfır, hiç kullanılmamış, kutusunda, etiketi hala üstünde…
evet hocam delay'in fiyatını alabilirmiyim ve şehir neresiydi? _________________ Jackson Performer Series - 4 / Vox ToneLab SE / Marshall Vs100R / vs. vs. ': )
add fiyatını yazmamışım. Fiyat 70 ytl olarak düşündüm. İstanbul'dayım. Yanlız fotograflara bi göz atın, alette bir sorun yok ama add çıkartmalarını söküp kendim birşeyler çizmiştim. Gerçi onu silip sizde yeni bir tasarım yapabilirsiniz.
Fotografları buraya koymaya çalıştım ama olmamış. Şu adresten tüm fotograflara ulaşabilirsiniz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız