Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
6.parça galiba gene bir anime müzigi olabilir.Bu grubun en slow parçasıdır.Bu parçadaki gitar tonunu çok sevdim.
Kendi play listimde şarkılar da bu sırada dinliyorum.Sizede öneririm.
Hazır X Japan konuşulurken birazda Onmyouza da konuşalım _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com
koga ninpoucho (Basiliks) parçası çok güzel böyle hem metal hem japon müziği ezgileri içeriyor.Ama geri kalan parçaları hep batı müzigi temalı.Harmanlayıp birazda kendi müziklerinden ezgiler katsalar daha hoş olur.
Sonuçta ülkelerinde de çok sevilen başarılı bir grup _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız