| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
illnino

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 11:49 Mesaj konusu: |
|
|
O kadarını sanmıyorum şahsen. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cmt 17.05.2008 12:00 Mesaj konusu: |
|
|
Türkiye de çok fazla popüler olmayan ! gruplara rağbet Live İn Athens ile bağdaşlaştırılamayacak kadar az.Mesela bir Metallica,bir Korn da olabilir dediğin.Ama IE'te zor bu. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Pts 19.05.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
festival gibi bir organizasyona gelseler iyi sonuç çıkar bence. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Sal 20.05.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
20 temmuz'da atina'dalarmış. ilgilenenlere duyurulur. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Sal 20.05.2008 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Matt Barlow'un Pyramaze ile çıkardığı albüm şahane. Üç gündür başka bir şey dinlemiyorum desem yeridir. Nasıl bir vokaldir, nasıl bir sestir. Nereye gitse harikalar yaratıyor adam. Müziği özlemiş resmen. Albüm 10 parçadan oluşuyor ama biri intro, biri de outro mudur nedir, 8 şarkı az olmuş, şimdiye kadar yakaladığım tek kusur bu. Shadow of the beast diye bir şarkı var ki, nakaratındaki vokal ayrı güzel, nakarat esnasındaki riffler de, lead gitarın tonu da ayrı güzel. Gayet heavy bir sound, değişken ama kafa ütülemeyen riffler, mükemmel ötesi vokal performansı. Şiddetle tavsiye ederim, Pyramaze - Immortal. |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Çrş 21.05.2008 14:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Asmodeus_the_Demoniac demiş ki: | | festival gibi bir organizasyona gelseler iyi sonuç çıkar bence. |
Adı üsütnde festival.Yani birçok grubun katılacağı bir organizasyon.Tek başına bir kitleden söz etmiştim.Ama her türlü mükemmel bir gruptıur İced Earth.Şöyle gelselerdide buralara,biraz coşsaydık ama işte. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Cum 23.05.2008 14:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | 20 temmuz'da atina'dalarmış. ilgilenenlere duyurulur. |
Atina'nında önemli bir yerleri var anlaşılan ıced earth'ın.Hep atina hep atina. Komşuya kadar geliyo bizede uğrar insallah bi gün. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1077 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Prş 14.08.2008 23:58 Mesaj konusu: |
|
|
oh oh album cok lezız , alıp götürüyor playlist ,diğerinin etkisinden kurtulamadan diğeri giriyor gerçekten güzel calışma olmuş,tebrik ederim. _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Cum 15.08.2008 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
Adamım ya. Bir şu Dracula'ya bakın bir de Tim Owens'ınkine. Neyse artık düşünmeyelim o karanlık günleri  _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 15.08.2008 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albümlerini aldım ama dinleyene kadar geçen sene çıkan albümleri olduğunu düşünüyordum.
Sonra bi dinledim, anaaam Matt Barlow söylüyor. Yeni çıkarmışlar.  _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 15.08.2008 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albümü alamazsın zira eylülde çıkıyor.İndiragandi yaptın değmi çagaaal?
Bir kez dinleyebildim ama hiçte kötü gelmedi.I Walk Among You'daki hayalkırıklığını sürdürmemişler.Detaylı yorumlar sonraya... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Cmt 16.08.2008 3:12 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | Yeni albümü alamazsın zira eylülde çıkıyor.İndiragandi yaptın değmi çagaaal?
Bir kez dinleyebildim ama hiçte kötü gelmedi.I Walk Among You'daki hayalkırıklığını sürdürmemişler.Detaylı yorumlar sonraya... |
Sen gene dinlemişsin Ben "indirdim" ama dikkatli dinleyebilmek için 1 gündür bekliyor beni  _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Prş 21.08.2008 21:02 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albüm gerçekten dehşet. Kullanılan darbukalar vs. gerçekten hoş olmuş. Matthew'ı dinlemek güzel oldu. Bu arada ben albüm kapağını Priest'in Ram It Down'a baya bir benzettim. Burada bayrak dikiyordu orada yumruk.  _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | Yeni albümü alamazsın zira eylülde çıkıyor.İndiragandi yaptın değmi çagaaal?
Bir kez dinleyebildim ama hiçte kötü gelmedi.I Walk Among You'daki hayalkırıklığını sürdürmemişler.Detaylı yorumlar sonraya... |
Yok be joker ağam, cd buldum. Ben indirme sevmiyorum. Kopyada olsa illaki cd olacak. Arşivciyim. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 20:34 Mesaj konusu: |
|
|
Çıkmayan albümün cdsini nasıl buluyorsun onu anlamadım. Söyle biz de bulalım önceden. _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
Kopya CD saylanmaz...
Kopya CD'ye para vereceğine RapidShare'den,eMule'den indir,daha iyi...
O CDleri 5YTL'ye satıyorlarsa,üstüne 15YTL daha ekleyerek orijinal CD alırsın,asıl arşivlik olan orijinaldir.  _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

Kayıt: Oct 20, 2005 Mesajlar: 875 Nerden: Karaborsa\\\'dan
|
Tarih: Çrş 03.09.2008 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
| rainbow demiş ki: | | Matt Barlow'un Pyramaze ile çıkardığı albüm şahane. Üç gündür başka bir şey dinlemiyorum desem yeridir. Nasıl bir vokaldir, nasıl bir sestir. Nereye gitse harikalar yaratıyor adam. Müziği özlemiş resmen. Albüm 10 parçadan oluşuyor ama biri intro, biri de outro mudur nedir, 8 şarkı az olmuş, şimdiye kadar yakaladığım tek kusur bu. Shadow of the beast diye bir şarkı var ki, nakaratındaki vokal ayrı güzel, nakarat esnasındaki riffler de, lead gitarın tonu da ayrı güzel. Gayet heavy bir sound, değişken ama kafa ütülemeyen riffler, mükemmel ötesi vokal performansı. Şiddetle tavsiye ederim, Pyramaze - Immortal. |
Abi iyice gündemden uzak kaldım ACDC album yapıyor haberim yok, metallica albümü 12 üylülde haberim yok. Yahu mathew barlow polis olmamışmıydı. Biliyordum dayanamayacağını bu albümü acilen bulmalıyım. Barlow müziği özlediyse bende onun o eşsiz sesini özledim deli gibi. Bu aldıgım 3. harika bilgiydi geç kalsamda. _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Çrş 03.09.2008 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
| illnino demiş ki: | | kingofloss__ demiş ki: | Yeni albümü alamazsın zira eylülde çıkıyor.İndiragandi yaptın değmi çagaaal?
Yok be joker ağam, cd buldum. Ben indirme sevmiyorum. Kopyada olsa illaki cd olacak. Arşivciyim. |
Bende arsivciyim.Kendi indirdigin mp3leri cd yapabilirsin.Emin ol daha ucuza gelir. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|