Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kanaltürk Kapatılıyor!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kanaltürk Kapatılıyor!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kingofloss__

MesajTarih: Cum 16.05.2008 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tuncay Özkan'ın düşüncelerine katılsam da bir yerden sonra onunda işi ranta bağladığını ve samimiyetini kaybettiğini düşünüyordum.Kanal satma olayı normaldir de,tutup Fethullahçı ve AKP yandaşı bir gruba öyle muhalefet bir kanal neden satılır,onu anlayamıyorum.Böyle olunca tabii ki herkes aldatılmış hissedecek.

AKP nasıl günden güne Arabik rezilliklerden ve dinden rant yapmaya başladıysa,son hamleleriyle de Tuncay Özkan aynı ranta geçiş yapmaya başladı.Parti kuracağını duymuştum.Kurabilir.İlkokul mezunlarını bakan yapan bir ülkede parti kurmaması için bir engel yok.Ama AKP'ye karşı muhalefet olurken,AKP seviyesine düşmemek lazım...AKP,parti başkanı kanalları arayıp "Hep muhalefete yer veriyorsunuz." diyen,korumaları vatandaş döven,sonra çıkıpta hoşgörü ve demokrasi kavramlarından bahseden ve tabii içini boşaltan bir parti,bu ülkenin başına gelmiş en kötü şeylerden birisi...

KanalTürk'ün böyle bir zorluğa girmesi de Tuncay Özkan'dan çok eleştiri ve muhalefet kaldıramayan hükümetin eseridir.Kanalın reklam almasını kesersen,uydu bağlantısını bozarsan tabii ki kanal kurumaya başlar,reklam almadan belini doğrultamaz.AKP,tam kadrolaşmış kurumlarıyla KanalTürk'e başından beridir bu sindirme politikasını uyguladı.Adam da zoraki sattı.Ama neden yalaka bir gruba satıldı?Cumhuriyet ilkelerine yakın bir grup yok muydu?

Kanalının kapatılmasına hiçbir şey demiyorum,bu Özkan'ın istediği şey değildi,tüm hatalar onda da değildi.Ama satış işlemini yaptığı grup nedeniyle ona karşı düşüncelerim daha da sakat bir temele geçti.

Asıl dikkat etmemiz gereken şey ise şudur,AKP tüm medyayı ele geçirmeye başladı.Bu gidişle sadece Doğan Grubu ile karşı karşıya kalacaklar ama Doğan'da diğer işleri yüzünden AKP'ye ılımlı yaklaşıyor.Türkiye gibi okumayan ve cahil bir topluma sahip ülkelerde medyanın tek tip ve ülke çıkarına zararlı gruplarca ele geçirilmesi demek hiç iyi birşey değildir.Hele şu an olan gençliğin tüketime dayalı,araştırmayan Özal gençliği olduğunu ortaya da koyarsak durumun vahimliğini anlayabiliriz.

İlerisi hiç aydınlık değil... Sad
cesareborgia

MesajTarih: Cum 16.05.2008 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yanan tüm lambalar birer birer sönüyor..Ortalık her geçen gün biraz daha kararıyor.
Bir yandan mantar gibi din istismarcısı vaazcı radyo ve tv kanallar açılırken,diğer yandan aydın kanallar ve gazeteler darbe yiyor.
İlhan Selçuk ve ekibine,Cumhuriyet gazetesine saldırılıyor,Kanaltürk kapatılmaya(satılmaya) zorlanıyor.
AB,ABD işbirlikçisi hükümet,bu ülkeyi sömürülmeye hazır,cahil,herşeye inanırlığı artmış bağnaz bir karanlığa usul usul sürüklüyor.

Bu ülke İran a doğru gitmiyor.Bu ülke Irak a doğru gidiyor.
duu_rock

MesajTarih: Cum 16.05.2008 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne kadar karamsar bir yaklaşım...ne yani şimdi kanalın bir kapanıyor veya el değiştiriyor diye ülke rejimi mi değişecek..o adam bu kadar mı önmeli yani..o insan veya onun gibiler gerçekten fikirlerinde samimi olsalardı işleri daha iyiye götürmek için çalışırlardı daha fazla gerginlilk için değil..herif aldı parayı koydu cebine keyfine bakıyor ..bu mu miletini seven insan..pehh..bu ülkenin hiç de ırakmış iranmış biryere gittiği yok..o sizin şahsi karamsar fikriniz.. birşey olmaz...bunu aslında böyle söyleyenlarde iyi biliyor...
lokoniyazi

MesajTarih: Cum 16.05.2008 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gunsnroses demiş ki:

vurucu tespitler yapmışsın niyazi;
ben de şunu eklemek istiyorum,

muz cumhuriyeti vatandaşına sormuşlar 'ulan arkadaş 50 yıldır o geldi kandırdı bu geldi kandırdı, hala nasıl inanıyorsun bu üçkağıtçılara madrabazlara? bu kadar mı cahil,bu kadar mı aptalsın?
muz cumhuriyeti vatandaşı: 'kanmamızın sebebi cahilliğimizden aptallığımızdan değil arkadaş, ''çaresizliğimizden'''

katılıyorum. evet çaresizlik. ama çaresizlik tek başına etken değil. o çaresizlik berbat bir ölü toprağıyla birleşmiş durumda. korkunç bir atalet içerisindeyiz.

ideolojik bakış açısından bağımsız okumak kaydıyla, jules romains'in "dirilen şehir" kitabını tavsiye ederim, iş bankası yayınlarından. kısa bir kitaptır ama içinde bulunduğumuz durumu gayet net ortaya koyuyor. kendi kapımızdan temizliğe başlamamız tezini işliyor. ama tabi bireysel çabalar genele asla maledilemiyor. pratik imkanı yok. imkanı olsaydı sinan çetinle fenomen yerine trt'de her akşam 19:00'da rock market yayınlanırdı. hem de 2 saat Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Slaytanic

MesajTarih: Cum 16.05.2008 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne malum isteyerek sattığı? ne malum zorla sattırılmadığı? derdi para olsa neden kendi yandaşı adamlara değil de fetullahın ikinci adamına satsın? ben size ssk'da yüksek rütbede bir akrabamın başına gelenleri anlatsam aklınız hayaliniz durur. bu akp kadar zorba bir partı daha zor görülür.
neyse şimdi başıma iş açmıyım.

ama şunu şöyleyeyim işler hiç de dışarıdan görüldüğü gibi işlemiyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cesareborgia

MesajTarih: Cum 16.05.2008 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duu_rock demiş ki:
ne kadar karamsar bir yaklaşım...ne yani şimdi kanalın bir kapanıyor veya el değiştiriyor diye ülke rejimi mi değişecek..o adam bu kadar mı önmeli yani..o insan veya onun gibiler gerçekten fikirlerinde samimi olsalardı işleri daha iyiye götürmek için çalışırlardı daha fazla gerginlilk için değil..herif aldı parayı koydu cebine keyfine bakıyor ..bu mu miletini seven insan..pehh..bu ülkenin hiç de ırakmış iranmış biryere gittiği yok..o sizin şahsi karamsar fikriniz.. birşey olmaz...bunu aslında böyle söyleyenlarde iyi biliyor...

Ben o adamın öneminden bahsetmedim dikkat edersen.

Olaya sadece Kanaltürk ün el değiştirmesi açısından bakmamak lazım.Olaya bütün olarak bakmak lazım.
Ben endişe duyuyorum.Sizi bilemem.
DarkLegacy

MesajTarih: Cum 16.05.2008 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zorla sattırılmak gibi birtakım ifadeler yazılmış. Kanalın sahibi olan şahıs kanalın borç batağına sürüklendiğini, çalışanların yol parasından bile mahrum olduklarını, 8 aydır maaş alamadıklarını ve kanalın yayın hayatına devam edebilmesi için ayda en az 1 milyon dolar gerektiğini söyledi. Mantıklı bir satış. Adam televizyon kanalını sattı, düşüncelerini değil. Eğer kanalın el değiştirmesi ile medyanın elden gittiğini düşünenler varsa, söz konusu kanalı izlemezler, olur biter. Demokrasilerde her şeye bir çare vardır.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 9:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DarkLegacy demiş ki:
Eğer kanalın el değiştirmesi ile medyanın elden gittiğini düşünenler varsa, söz konusu kanalı izlemezler, olur biter.

Bir kanaldan bahseden kim?AKP yandaşı olan gruplar kaç tane kanalı aldılar?ATV gitti.Star gitti.Kanaltürk'te şimdi gitti.TRT zaten hükümete göre değişen bir kanal.Samanyolu'ymuş,Fox'muş,zaten AKP'nindi.NTV gibi bir kanal bile herhalde AKP grubuna geçecek ki başbakanın konuşmalarını naklen vermeye başladı.Geriye sadece Kanal D,Show TV gibi kanallar kaldı.Onların gruplarıda kanal dışı işleri nedeniyle AKP'ye ılımlı yaklaşıyorlar.Oldu mu sana tekelleşmiş bir medya?

Medya çok güçlü bir kurumdur.Tekelleşmesi ise büyük bir tehlikedir.Zaten ünlü Rönesans ressamımız Kenan Evren sağolsun,'80 sonrası medyada da başlayan apolitize etme işlemi sonucunda biz,Özal gençleri politikadan uzaklaşıp,tüketim medyasına kaydık.Medya şu an ne tüketilirse ona gidiyor.Medya doğru kullanılsa halk gayet bilinçlenir,çünkü kitap okumayıp bol bol TV izleyen bir halkız.Ama medya tekelleşirse,durum tehlikelidir.AKP istediğini empoze edebilir böylece...He-Man'i "Yaradanın gücü adına" He-Man'e dönüştürürler,Samanyolu'ndaki Lost'a taş çıkaracak dizilerle kendilerine göre olan günahları insanlara empoze ederler.

Olay sadece Kanaltürk değil,çok daha büyük...
seventh

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynen katılıyum.medya dediğimiz şey bizim gibi "gelişmekte olan" ülkelerde çok büyük bir güçtür.okumayan,eğitimsiz bir halkımız var malesef ve bu insanlara televizyon yoluyla ulaşmak o kadar kolayki bu zamanda.ayrıca bu sadece tvler için değil yazılı basın içinde geçerli.birkaç gazete ve yazar dışında satılmış,yozlaşmış aydınlarla doldu etraf.

bu olay sadece tuncay özkan yada kanaltürk olayı değildir daha dikkatli değerlendirmek lazım..
JackRackham

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duu_rock demiş ki:

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın neticeleri işte. Maalesef memlekette bu zihniyettekilere cevap verecek birileri de olmayınca böyle bilmeden özgürce atıp tutabiliyorsunuz işte.

Tuncay Özkan'ın savunduğu görüşe katılsam dahi kendisini hiç sevmem; aktif siyasete atılmasını da hiç istemem. Ancak Kanaltürk'ün satışı hakkında bu adam için "parayı cebine koydu, keyfine bakıyor" derseniz saçmalamış olursunuz. Kanalın milyonlarca borcu varken, çalışanlarına maaş ödenemiyorken kanalın satışından elde edilen gelir Tuncay Özkan'ın cebine mi gider sanıyorsunuz?

Türkiye'nin giderek İran'a döndüğü konusunda karşıt görüşü savunanlar hangi fikre istinaden bu tutumu sergiliyorlar anlamak mümkün değil. Muhtemelen her gün dışarı çıktıklarında etraflarında bir şeylerin değişmediğini görünce Türkiye'nin hep aynı kaldığını zannediyorlardır. Yahu bugün Anayasa Mahkemesi üyesinin polis tarafından takip edildiği haberi televizyonda yer alırken nasıl çıkıp aksini savunabiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Medya ve basın organları desen, çoğu zaten mevcut hükümetin elinde; en büyük muhalif Kanaltürk'ün de hükümete yakın bir grup tarafından satın alınmış olması da bunun en büyük kanıtı.

Teksesliliğin olduğu yerde demokrasiden bahsetmek imkansızdır. Kendilerine 'antidemokratik' bir girişim sergilendiğinde en büyük demokrat kesilen hükümetin lafları ve icraatları birbirini tutmamaktadır. Ama ne önemi var, memleket koyun misali "yaağ ama siz saçmalıyorsunuz yaaağ İran olmayız ki biiiiiz" demeye devam eder sonuna kadar.
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

JackRackham demiş ki:
memleket koyun misali "yaağ ama siz saçmalıyorsunuz yaaağ İran olmayız ki biiiiiz" demeye devam eder sonuna kadar.

İran'dakiler de böyle diyorlardı.Hümeyni için kötü düşünmüyorlardı.Sonradan gördüler neyin ne olduğunu...

Gidişat siz kabul etmesenizde o yöne doğru...Başbakan sıfatlı kişi kanalları arayıp "Hep muhalefete yer veriyorsunuz." diyebilecek kadar genişlemişse bu ülkede çok büyük sorunlar vardır demektir.
piyanist

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:

İran'dakiler de böyle diyorlardı
.
Hümeyni için kötü düşünmüyorlardı.
Sonradan gördüler neyin ne olduğunu...

Gidişat siz kabul etmesenizde o yöne doğru...

İslam devrimi sonucu İran'dan kaçan Generallere sormuşlar: "Nasıl farkına varamadınız?"

El cevap: "Farkına vardık, ama çok geç olmuştu..."

En son piyanist tarafından Pzr 29.06.2008 20:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
turkegilmez

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

5 trilyona kendini satmayacak tek bir arkadaş yoktur aramızda çokta sert konuşmamak lazım gerçekçi düşünün...
Wayfaerer

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 9:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kanalaturkde akrabam çalışıyor kanal çok kötü durumdaymış devlet el koymak üzereymiş mecbur kalmışlar satmaya yeni kanal da yakında yolda
Başa dön
malveko

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kanal türk kapansın mı kapanmasın mı?kapansın diyorsanız 3660'a ''E'' hayır diyorsanız ''H'' yazıp gönderin.. Very Happy
db

MesajTarih: Pts 02.06.2008 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

malveko demiş ki:
kanal türk kapansın mı kapanmasın mı?kapansın diyorsanız 3660'a ''E'' hayır diyorsanız ''H'' yazıp gönderin.. Very Happy

Laughing Laughing

bu yazının sonu buraya mı geldi Smile

arkadaşlar bir kanal kapatılacak altı üstü ülke elden gidiyor gibi konuşmuşsunuz ne çabuk gaza geliyorsunuz Very Happy
forsytia

MesajTarih: Sal 03.06.2008 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kanal biz test yayında da. Tuncay Özkan'ın yeni kanalı.
Başa dön
turkolog1979

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sevindim valla. ağzından salyalar akıtarak küfürler yağdıran bir adamın nesinis eveyim. miting yaptılar " evin ana" diye birini çıkardılar sahneye kadın güya halktan biriydi. ama öğrendik ki ohooooo kadın 3 defa tarihi eser kaçakçılığından yakalanmış.1 defa uyşturucudan. valla benim halkım bu değil. düşün ki bunu halk insanı diye ççıkardılar. bunların halk insanı olmayan tuncayı kim bilir ne haltlar karıştırıyor.
Başa dön
duu_rock

MesajTarih: Prş 26.06.2008 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün kanaltürk haberleri izledim..gözle görülür bir değişiklik olduğu kesin..
lokoniyazi

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şunu kabul edelim ki tuncay milyonlarca insanı KAN-DIR-DI.
Geçenlerde 32.Gün'de pkk ve apo hakkında dedikleriyle gerçek yüzünü tamamen göstermiş oldu. Adam başa geçince kürt enstitüsü kuracakmış. YUH!
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız