Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 16.05.2008 23:31 Mesaj konusu: izmir-el emeği Özel sipariş T-shirt baskı
istediğiniz grafiği söyler yada yollarsınız,istediğiniz t-shirt'ü alır üzerine makinayla fln değil,el ile baskısını yaparım,fiyat t-shirte göre değişir.konusuruz.isteyen olursa benimle irtibata geçsin.
vakit sıkıntısından dolayı şimdilik bir tane var,msn den gösterebilirim fotoğrafını. _________________ *Fender Lite Ash Special Edition Telecaster
*Satılık Ibanez RG350DX
hmm güzel oldu bunu sorduğun,
önce şunu belirteyim gösterdiğin resimi el ile t-shirte basmam neredeyse imkansız.Ha nolur biyerden çıkartırım o resmi gerekli tekniklerle t-shirte işlerim,ama benim kastettiğim aslında bu değildi,ilandaki eksiklik yüzünden k.bakmayın.
benim kastettiklerim daha grafiksel,sanki kara kalem çalışması gibi.yaptıgım bir örnegi ve yapılabilecek örnek grafikleri koymaya calısacagım buraya.dilersen msn e ekle ordan gösterip yollamam daha kolay olur. derenn@k.ro teşekkürler
---
fiyat konusunu da unutmadan söyliyeyim, t-shirt'ü siz seçiceksiniz, ben sizden t-shirt parası+boya,kagıt,kalem masrafı+işçilik ücreti alıcam.fiyat seçtiginiz t-shirte göre değişir yani. _________________ *Fender Lite Ash Special Edition Telecaster
*Satılık Ibanez RG350DX
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız