Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tertemiz, 97 yapımı Sambora Stratocaster. Maple sap, booster, orijinal floyd rose (kolu da mevcut), yıldız inlay ve tabii ki de hardcase.
Satma sebebim şahsımın dengesiz ruh halidir.
Fiyat: 3000 dolar...
Takas: PRS, Gibson... Üstünü tamamlayabilirseniz Standart/Deluxe Fender de olabilir.
Saygılar sevgiler _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop Planet Waves Tuner MI Audio Crunch Box ADD+ Mod CryBaby Fulltone Mini Deja Vibe Marshall JCM600
www.rockstudyo.net
Bana yanlışlıkla msn'den yolladığın iletileri hatırlıyorsun değil mi
Alıntı:
Satma sebebim şahsımın dengesiz ruh halidir.
Belli olmuyor işte... _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop Planet Waves Tuner MI Audio Crunch Box ADD+ Mod CryBaby Fulltone Mini Deja Vibe Marshall JCM600
www.rockstudyo.net
Tarih: Cmt 17.05.2008 1:30 Mesaj konusu:
Bu eski ya, esp si olsa alırdım.
Dediğimi yapıcan di mi, bunu satıp modern eagle ı alıcan? Prs modern eagle ile takas bekliyoruz. _________________ Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50.
http://www.inube.com/
Bu eski ya, esp si olsa alırdım.
Dediğimi yapıcan di mi, bunu satıp modern eagle ı alıcan? Prs modern eagle ile takas bekliyoruz.
PRS Modern Eagle satan bir kişi biliyorum; öyle bir gitara sahip olup da satmak isteyecek az sayıda adam çıkar.
alper1986 demiş ki:
ibanej jem kore takas düşünürmüsün yada fender standart strat+nakit
Eğer üstüne verilecek miktar konusunda anlaşabilirsek neden olmasın? _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop Planet Waves Tuner MI Audio Crunch Box ADD+ Mod CryBaby Fulltone Mini Deja Vibe Marshall JCM600
www.rockstudyo.net
SİLİNEBİLİR. _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop Planet Waves Tuner MI Audio Crunch Box ADD+ Mod CryBaby Fulltone Mini Deja Vibe Marshall JCM600
www.rockstudyo.net
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız