Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - IST - Satılık Efsane Gitar USA Select Series SL1 2300 USD
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

IST - Satılık Efsane Gitar USA Select Series SL1 2300 USD

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SiLeNoZ

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 2:18    Mesaj konusu: IST - Satılık Efsane Gitar USA Select Series SL1 2300 USD Alıntıyla Cevap Ver

Uzun yıllardır sahibi olduğum USA Select Series Custom Graphic SL1 gitarımı satılığa çıkarıyorum. Aleti bilen biliyor. Yine de özetleyelim...

1997 Ontario çıkışlı.

* Alder body
* Neck-Thru-Body Quartersawn Maple
* NECK DIMENSIONS: 3rd Fret: .790Ë, 12th Fret: .850Ë
* Die-Cast Tuners
* Ebony fingerboard
* 24 Jumbo Frets
* Seymour Duncan® JB TB4 Bridge Humbucker
* Seymour Duncan® Classic Stack Middle Humbucker
* Seymour Duncan® Classic Stack Neck Humbucker
* CONTROLS: Master Volume, Master Tone
* Floyd Rose® Original Double Locking 2-Point Tremolo
* PICKUP SWITCHING: 5-Position Blade:
* Position 1. Bridge Pickup
* Position 2. Bridge and Middle Pickup
* Position 3. Middle Pickup
* Position 4. Middle and Neck Pickup
* Position 5. Neck Pickup
* Black hardware
* SCALE LENGTH: 25.5Ë
* WIDTH AT NUT: 1-11/16Ë
* Finish: Pile´o´Skulls

Gerçekten muazzam bir gitar. Türkiyede kimde var başka bilemiyorum ama 11 yıllık olmasına rağmen muhteşem durumda. Vuruğu kırığı hasarı yok. Boyası cilası çok çok iyi durumda. Orjinal floydrose u ve manyetikleri üzerinde. Zaten ekstra olarak yapılabilecek pek birşey mevcut değildi.

Aletin şu anki üretimde olan versiyonları 3299 Dolar USA Suggested Retail Price ile satılıyor. Burdan almaya kalksanız ne kadar ödersiniz kabaca hesaplayın. Şu an malum distribütör sıkıntıları yüzünden bulmanız nerdeyse imkansız.

Lütfen standart SL1 ile karşılaştırıp değerlendirmeyiniz. Boyası E grup boya çeşididir. Custom graphic denen bu hadise için yanlış bilmiyorsam 400 euro civarı fark ödeniyor. Metalden bluesa funka kadar her tür müziğe uygun bir alet. Zaten bilen biliyor anlatmak boşa.

LÜTFEN TAKAS TEKLİFLERİ, YORUMLAR, SÜPER GİTAR vs gibi mevzulara girmeyelim.

Eğer başlık geyik muhabbetine dönerse anında satış kapanacaktır. Fiyat ve mal ortada. ASLA VE ASLA takas söz konusu değildir. Ayrıca ASLA VE ASLA şehir dışına denenmeden göndermiyorum. Gitar stüdyomda duruyor. Görmek isteyen denemek isteyen gelebilir.

Yanında case de verilecektir.

En son SiLeNoZ tarafından Sal 08.07.2008 15:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
0hm
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güzel gitar =) iyi satışlar
Başa dön
D-Sonic

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 17:53    Mesaj konusu: Re: IST - Satılık Efsane Gitar USA Select Series SL1 2500 US Alıntıyla Cevap Ver

SiLeNoZ demiş ki:
LÜTFEN TAKAS TEKLİFLERİ, YORUMLAR, SÜPER GİTAR vs gibi mevzulara girmeyelim.

Eğer başlık geyik muhabbetine dönerse anında satış kapanacaktır. Fiyat ve mal ortada. ASLA VE ASLA takas söz konusu değildir. Ayrıca ASLA VE ASLA şehir dışına denenmeden göndermiyorum. Gitar stüdyomda duruyor. Görmek isteyen denemek isteyen gelebilir.

Adam bunu demiş ve ilk yoruma bak...

Hocam elimdeki RR ye talip 2-3 kişi var satışta olmamasına rağmen, kıyıp da satabilirsem senin gitarı almak istiyorum.Duruma göre seni bilgilendiricem.Bu arada bugünkü dolar kuruna göre tam tamına " 3148,5 YTL " yapıyo alet, bilgilendirme olsun ilgilenen arkadaşlara...
Başa dön
01

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evren,o Rg550'de satılıkmıdır? Very Happy
SiLeNoZ

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

D Sonic ekledim MSN e ordan devam ederiz.

01 Rg550 tedaviden çıktı yeni. Satılık değil Smile

Aralarına bir ESP gelicek yeni belki o zaman düşünürüz.
rock-the-boy

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 3:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evren,
Üzüyosun beni abi Mr. Green Valla skull grafikli olmasa almak için varımıyoğumu satacağımı sen de biliyosun...Umarım gitar hakkını verecek, usta ellere gider abi..

İyi satışlar Wink
SiLeNoZ

MesajTarih: Pts 05.05.2008 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eyvallah...

Benim de başka planlarım var. O yüzden satıyorum. Yoksa satılacak bir alet değil Smile

Skull olayına gelinceeee,

Gitar genç işi bir gitar. Ben de biraz sıkıldım bu desenden. Ancak seveni isteyeni çok. Bir de standart SL1 lerden çok farklı görünüyor. Desenin kalitesi, cilası vs falan muazzam. Yanına bir siyah SL1 koyarsanız arada dağlar kadar fark oluyor.
SiLeNoZ

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 0:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2400 dolar oldu fiyat.

1 hafta sonra ya TNT ya da SRV yolu görünecek gitara. 1 hafta süresince 2400 dolardan satışta. Kullanmıyorum gitarı artık o yüzden çalacak ve kıymetini bilecek birilerini arıyorum Smile

No takas no cry...
SiLeNoZ

MesajTarih: Sal 08.07.2008 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2300 dolara indirdim fiyatı.

Gerçekten çok temiz. Vitrine koysanız kimse anlamaz ikinci el olduğunu. 12 yıllık bir gitar.
Whiskas

MesajTarih: Sal 08.07.2008 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim de ellemişliğim var Evren'in gitarını. Yalnız pek Jacksonsever birisi olmadığımdan çalmaya değer bulmadım, sadece elledim Razz Razz Bence de sat gitsin Mayk Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SiLeNoZ

MesajTarih: Sal 08.07.2008 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ehehe baltalamayalım lütfen.

Gitar beautiful ama çok yönlü alet. Bana pis metalci gitarı lazımdı ben de şekter aldım. O yüzden kullanılmıyor alet artık.
tormentor213

MesajTarih: Çrş 09.07.2008 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

case ı tek satmayı dusunurmusun?

http://rapidshare.com/files/37356538/Betrayal_-_Black_King.mp3
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız