| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
KopuK

Kayıt: Nov 14, 2004 Mesajlar: 119 Nerden: http://www.metaltr.net
|
Tarih: Cum 02.05.2008 21:42 Mesaj konusu: KALFEST 2008 ( Pentagram - Moonspell ) - 6 Haziran ! Biletix |
|
|
1998'den beri Kadıköy Anadolu Lisesi'nde düzenli olarak her sene yapılan kültür şenliği KALFEST, 10. yılını muhteşem bir şekilde kutluyor!
Okul tarihinde (ve muhtemelen liseler tarihinde) ilk defa bir veya birden fazla (temennimiz tabii) yabancı grubun şenlendireceği festival, 6 Haziran 2008 tarihinde Kadıköy Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilecek.
Gruplar şöyle:
KALFEST 2008 ( Pentagram - Moonspell ) - 6 Haziran !!!
PENTAGRAM
MALT
0 KM
CATAFALQUE
DASH
VACATION PLAN
Kapılar 13:00'de açılacaktır.
Organizasyon: Insomnia & Vera & Kadıköy Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi _________________ http://www.metaltr.net haber sitesi
En son KopuK tarafından Prş 22.05.2008 17:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 02.05.2008 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
Annihilator mü?  _________________ Enslaved Blog...I went away alone,with nothing left,but faith... The Cure/Faith |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 02.05.2008 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
Dedik Annihilator başlığında "The storm is coming closer" diye..
Bu benim için büyük bir hayalin gerçekleşmesi demek.. Annihilator bir yanda, hayatım boyunca Kadıköy'de böyle bir şey izlemek istemişimdir.. Moda'da demlenip, 10 dakika yürüyerek Annihilator izlemek! Metallica'ya gitmeyişimin de resmidir bu konser.. Testament, Priest ve Annihilator; rüya gibi!! Her ne kadar kadro yarım yamalak olsa da, Mangini'yi bile izleyemeyecek olsak da.. Ulan zaten Pharr ile Mancini olsa izlemeye kalp yetmezdi bee.. Kim akıl ettiyse alnından öpüyorum, darısı Eylül'e diyorum. KADIKÖY'E GELENE BİLET BEDAVA ULAAAN!
 _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
hellrider_

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
liseye bak bee bizim okula annihilator gelse off  |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 11:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | Dedik Annihilator başlığında "The storm is coming closer" diye..  |
annihilator topicine yazdığında biliyomuydun bu haberi hakkatten, ben makara yapıyosun zannederekten oraya "annihilator mu geliyo?" demiştim
yalnız bir lise festivalinin bu denli ünlü bir grubu getiriyor olması da hakkatten enteresan bi olaymış, way anasını
emrah ben geliyom lan kadıköye  |
|
| Başa dön |
|
 |
petrozza_fan

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 14:53 Mesaj konusu: |
|
|
şaka dimi bu ehuehe:D ya noluyo bu sene kafayı yedi herkes lan:D olayın şu yanu da ayrı güzel final dönemi tam die üzülrken bi baktım o gün sınav yokmuş   çok mutluyum her türlü saçmalayabilirm şuan gazımdan ölücem sanırım |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
2 sene önce de KALfest'deydim.Bu sene de mutlaka ordayım.Harbi Annihilator ilginç olmuş... _________________ ...all I wanted was a pepsi, just one pepsi, and she wouldn't give it to me, just a pepsi! |
|
| Başa dön |
|
 |
KopuK

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 4:04 Mesaj konusu: |
|
|
Şaka degil:)
Organizasyon: Insomnia & Vera & ortaklığında yapılıyor.. daha önce bir cok yabancı grubu ülkemize getirmiş olan firmadır... bu nedenle aksilik olmadıkca konser düzenlenecek.. Biletlerinde 25 ytl gibi cuzi bir fiyat olma ihtimali söz konusu..
detayları ara ara yazarım pek girme imkanım olmuyor.. _________________ http://www.metaltr.net haber sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1041 Nerden: izmir / Gallipoli
|
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pzr 04.05.2008 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
Annihilator'un gelmesi şaunda kesin değilmiş.Ama gelme yüzdesi fazla.Böylesine bir grubu Türkiye'ye bir lisenin getirtmesi gerçekten takdire şayan bir durum.Ayrıca bilet fiyatlarınında henüz kesinleşmediğini biliyorum.Ben ne olursa olsun oradayım. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Pts 05.05.2008 22:22 Mesaj konusu: |
|
|
İyide bu attığın linkteki konser tarihleri 2007'ye ait. Büyük ihtimalle konser gerçekleşecek.
Bu arada kadıköy anadolu nun bu seneki festivalini organize eden bütün herkesi de kutlamak istiyorum , bi lise festivali olmalarına rağmen annihilator gibi dev bi ismi ülkemize getirmeleri gerçekten büyük bir başarıdır.
Haberleri nette ilk gördüğümde hassktir dedim biri garanti kolpalıyo , annihilator'ın gelmesi o kadar zor gelmiş ki gözüme , down'un konser haberinden beri en çok bu habere şaşırdım , hatta başlarda inanmamakta ısrar etttim. Ama oldu lan sonunda bu da oldu .
Alice in İstanbul.  _________________ <div>\'\'I\'m gonna make him an offer,he cant refuse.\'\' says Corleone family!</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pts 05.05.2008 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
Yahu kardeşim biraz tarihlere, içeriklere filan bakarak atın linkleri lütfen. Kalbimize indirmeyin. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 5:41 Mesaj konusu: |
|
|
çok az gün kaldı yalan oldu heralde... _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
okayd

|
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Cum 16.05.2008 0:53 Mesaj konusu: |
|
|
Hala daha official bi duyuru göremedik nette. İnşallah içimizde patlamaz. Yıkılırım valla. _________________ <div>\'\'I\'m gonna make him an offer,he cant refuse.\'\' says Corleone family!</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 16.05.2008 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
Dün gece iptal olduğuna dair bir duyum aldım Annihilator'ın, lütfen biri çıksın yalaaaaan desin. Moralim bozuldu şimdi. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl iptal abi ya.Yapın şu konseri.KopuK arkadaşım son haberler nedir?Bi aydınlat bizleri...
Bu arada bi sitede etkinliği gördüm fakat Annihilator yoktu listede. _________________ Satılık Boss DD-6
http://turkrock.com/ftopic85677.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 16.05.2008 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
| ben bi yerde okuduğum habere göre, kadıköy anadolu lisesi yönetimi festival afişlerini kaldırma kararı almış, ilerleyen gün ve haftalarda resmi afiş mi ne yapılcakmış, bu yüzden şu anda kesin haberler yer almıyor, facebooktan bile festivale dair "event" ı kaldırmışlar...kimsenin bilmediği bi aksilik var herhalde ama bütün bunlardan sonra "annihilator gelmicek" demek te erken bence çünkü daha kesinlik yok benim anladığım... |
|
| Başa dön |
|
 |
KopuK

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
evet malesef bazı elde olmayan nedenlerle kendi adımada grubu izleyememe üzüntüsü yaşıyorum grup iptaldir. şimdilik ilerki zamanlarda neler olur kim bilir..
festivalse devam yeni acıklamaları yazarım _________________ http://www.metaltr.net haber sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
|