| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
poyzn

|
Tarih: Prş 15.05.2008 14:03 Mesaj konusu: İST: Satılık Cort EVL- Z6 + ritter gig bag - 850 YTL |
|
|
yanında ritter gigbag veriyorum
başka bir gitarla takas düşünmüyorum.
gitar sıfırdan farksızdır en ufak bir çiziği veya donanımsal bir sorunu yoktur. başka gitarlarım da var ihtiyacım olan bi kaç alet edevatı almak için satıyorum. gitarı almadan önce istediğiniz gibi deneyebilirsiniz. özellikleri aşağıdaki gibidir. aktif emg manyetiğe sahip tek parça ağaçtan yapılmıştır. ayrıntılı özellikleri aşağıda yazıyor. klavyesinin rahatlığı gitarın işçiliğinden söz etmeye gerek yok
Cort EVL-Z6 Elektro gitar
Gövde: Kızılağaç
Sap: Akçaağaç 3pc
Klavye: Abanoz
Bağlantı: Yekpare
Tel uzunluğu: 24 3/4
Manyetik: EMG 81/60 (H-H)
Perde: 22 /Jumbo
Akort mekanizması: Die cast
Köprü: TonePros Lic. Locking köprü (C-TPFP) w/string thru body
Kontrol: 2 vol, 1 tone, 3 yollu toggle
Donanım: DBNS
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1444&gid=111
edit: yukarıdaki fotolar gitarın kendisine aittir. sahibinden.com daki ilanımdan link verdim. soru işareti oluşmasın.
Başlığa şehir bilgisi ekleyiniz.
Hellhound
En son poyzn tarafından Pzr 18.05.2008 13:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
OmniaMovens Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2006 Mesajlar: 664 Nerden: İstanbul / Tekirdag
|
Tarih: Prş 15.05.2008 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
4-5 ay önce heryerde elimde para 2. el z6 aradım nerdeydin o zaman ama o zaman vdka satıyordu 600 ytl ye şimdi bu fazla geldi biraz.
ama bana göre fiyatı normal 1. eline göre. kolay gelsin |
|
| Başa dön |
|
 |
poyzn

|
Tarih: Prş 15.05.2008 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
yorumun için teşekkür ederim
alet sıfırdan farksız zaten almak isteyen arkadaş görecektir.
+ yanında ritter kılıf veriyorum
En son poyzn tarafından Prş 15.05.2008 21:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
shnicx

|
|
| Başa dön |
|
 |
poyzn

|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
| gig bag var yannda ritter marka |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 16.05.2008 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
| şehir neresi hellhound demiş yazmamışsın hala ? |
|
| Başa dön |
|
 |
poyzn

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
yazıyor şehir
Satılık Cort EVL- Z6 + ritter gig bag - 850 YTL - İstanbul
sonda olduğu için yazmamış sayılıyorsa başa aliym  |
|
| Başa dön |
|
 |
berko

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
| İlan baltalamak deniyor ama için den yazmka geldi gerçekten pahalı. |
|
| Başa dön |
|
 |
poyzn

|
Tarih: Pts 19.05.2008 1:10 Mesaj konusu: |
|
|
| pahalı olduğunu düşünmüyorum gitarın sıfır fiyatına bakınız bende sıfırdan farksız bir gitar satıyorum yanında gigbagiyle bakımı ayarı yapılmış bi şekilde dükkan değilde ben satınca yarı fiyat mı vermek gerekiyor zihniyetinizi anlayamadım sayın berko |
|
| Başa dön |
|
 |
berko

|
Tarih: Pts 19.05.2008 9:41 Mesaj konusu: |
|
|
| poyzn demiş ki: | | pahalı olduğunu düşünmüyorum gitarın sıfır fiyatına bakınız bende sıfırdan farksız bir gitar satıyorum yanında gigbagiyle bakımı ayarı yapılmış bi şekilde dükkan değilde ben satınca yarı fiyat mı vermek gerekiyor zihniyetinizi anlayamadım sayın berko |
Asıl ben senin zihnyetini anlıyamıyorum kullanılmamış olsa anlarım.Sıfır gibi bişeymi olur.kullanılmış işte.Sen sanırım my dükkan fiyatını baz alıyorsun.Bilirisnki my dükkanda pazarlık yok:D yine iddaa ediyorum ben sana sıfırını senin fiyatından yada 3 beş fazlasından bulurum ki bu dükkanların toptan alışı bile değil:D tabiki bilmeyen biri için ucuz gelebilir.ama değil bu forumda İbanez Rg1570 leri case ile 850 satıyorlar.
Şunu diyemem "alıcı bulamazsın" diye elbet alan çıkar.
Senin istediğin fiyat budur normaldir sen özgürce yazdın bırak bende bişey ler yazıyım sonuçta bu bir küfür hakaret değil.
İstersen sıfır fiyatına sat. |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Pts 19.05.2008 9:45 Mesaj konusu: |
|
|
yav boyle fiyat yorumları yparak kendinizi mi tatmin ediyorsunuz arkadas... pahaliysa öm den uyar arkadasi,bosuna ilanı up lama...
eger pahaliysa kimse ilgilenmez ilan düşer.. alacak adam cikarsa pazarligini ypar alir..
nedir ki bu fiyat yorumu istyen istedigini istedigi fiyata satar.... isterse manevi degeri var der 3 bin ytl ye satar.... orasi alacak adamla satacak adam arasinda.. ne atlayip yok pahali yok ucuz diyip duruyorsunuz.. _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 19.05.2008 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
yani sonuçta 2-3 ilan altta k6 satılıyor 650 liraya bende diyecektim pahalı diye ama haklı arkadaş niye yazıyoruz ki böyle pahalı veya değil diye. ama bence 850 gayet normal yani z6 k6 dan daha değerli benim gözümde  |
|
| Başa dön |
|
 |
berko

|
Tarih: Pts 19.05.2008 11:13 Mesaj konusu: |
|
|
| metalguitar33 demiş ki: | yav boyle fiyat yorumları yparak kendinizi mi tatmin ediyorsunuz arkadas... pahaliysa öm den uyar arkadasi,bosuna ilanı up lama...
eger pahaliysa kimse ilgilenmez ilan düşer.. alacak adam cikarsa pazarligini ypar alir..
nedir ki bu fiyat yorumu istyen istedigini istedigi fiyata satar.... isterse manevi degeri var der 3 bin ytl ye satar.... orasi alacak adamla satacak adam arasinda.. ne atlayip yok pahali yok ucuz diyip duruyorsunuz.. |
Arkadaşım ben de istediği fiyata satacağını onaylıyorum yazımı tam okumadın atlayan zıplayan sensin baştarafı okumuşsun son tarafa gelince hemen tavır almışsın.Ben bana göre olanı yazdım ki benim ilanlarımada böyle şeyler yazıldı fiyatı düşrdüm düşürmedim orası bana kaldı.
Eğer Forum Kurallarına aykırı ise yazın ki dükkanda bile mal alırken pahalı deriz alım satım bu ister öm ile yazarım ister buradan.
Ben sadce pahalı dedim.Benim tuhafıma giden sıfırdan farksız felan durumları.Yok bayandan Subaydan felan.Temizse temizdir ama sıfır değildir kullanılmış iyi bakılmış olur.Ben demedimki "yuh kardeşim bu ne böyle kim satın alır bunu admmı kazıklıyorsun" Yorum yaptım.Değişik bir zihniyetim yok gayet açık ve net yorumum;)
Biri çıkar sıfırı alıcağıma tertemiz alırım ikinci el olrak 3 5 ucuza alırım der arkadaşla anlaşır ki en iyisini yapar.Ama ben de Z6 alıcısıyım fiyat uygun gelmedi yazdım |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Pts 19.05.2008 11:42 Mesaj konusu: |
|
|
bende diorum ki bos seyler konusuyorsun... senden sonraki adam alacaksa bile senin yazini okuduktan sonra almaz, senin artistligine adamin basi yanar bi nevi....
bu işin kücük kısmı..
beni sinirlendiren kismi ise << boyle bos yorumlarla ilanları up luyorsunuz sürekli..
bizim ilanlar 2 günde 5. sayfaya gidiyor ....
azcik düsünceli olsanız boyle olmaz, ben tek seni kastetmiyorum .. ama ne mutlu ki sadece 3 5 kisi kaldi bunu yapan... onlar da vazgecerlerse su forum 2 3 sene onceki halini alır...
----- _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
kelle2

|
Tarih: Pts 19.05.2008 11:48 Mesaj konusu: |
|
|
sıfırı 1000ytl
850tl + gigbag fiyatı çok mu pahalı. ikinci el oldugu için 500 tl yemi satmalıydı arkadaş. ibanez 850 ye satıldıgı için mi sırf bu fiyat yorumu. ikinci el olunca yüzde kaç indirime gidilmeli.fiyat şartı nedir? _________________ 1w1? |
|
| Başa dön |
|
 |
berko

|
Tarih: Pts 19.05.2008 12:04 Mesaj konusu: |
|
|
| metalguitar33 demiş ki: | bende diorum ki bos seyler konusuyorsun... senden sonraki adam alacaksa bile senin yazini okuduktan sonra almaz, senin artistligine adamin basi yanar bi nevi....
bu işin kücük kısmı..
beni sinirlendiren kismi ise << boyle bos yorumlarla ilanları up luyorsunuz sürekli..
bizim ilanlar 2 günde 5. sayfaya gidiyor ....
azcik düsünceli olsanız boyle olmaz, ben tek seni kastetmiyorum .. ama ne mutlu ki sadece 3 5 kisi kaldi bunu yapan... onlar da vazgecerlerse su forum 2 3 sene onceki halini alır...
----- |
Benim kendi ilanımda var oda alta iniyor eğer up yapmak istemiyo öm at up olmasın
Artist değilim herhangi filmde rol almadım,Rol yapmıyorum gerçekleri söylüyorum.Boş konuşmuyorum bizzat kendiniz siz sen boş konuşuyorsun.
Benim yazım tek karşı yorum alacak çoğunluğa bakacaktır alıcıysa alır.Bu arada ben hiç sinirlenmedim sinilenecek bir durum söz konusu değil.Kızacak sinirlenecek arkadaş bizzat ilan sahibir.
| kelle2 demiş ki: | sıfırı 1000ytl
850tl + gigbag fiyatı çok mu pahalı. ikinci el oldugu için 500 tl yemi satmalıydı arkadaş. ibanez 850 ye satıldıgı için mi sırf bu fiyat yorumu. ikinci el olunca yüzde kaç indirime gidilmeli.fiyat şartı nedir? |
Arkadaşım fiyat yazmayı uygun görmedim ama Bu aleti ANKARA'da dükkandan alabileceğin fiyat 900-950 dir nakit para da.Taksit yaparsan o başka.Eğerki tanıdık değilse bu fiyat gerisi sen düşün  |
|
| Başa dön |
|
 |
poyzn

|
Tarih: Pts 19.05.2008 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
sayın berko fiyat belli yazmışım oraya asılsız yorumlarınla hem benim durumumu zora sokuyosun hemde gereksiz yere tartışma çıkartıyosun. alacak olan araştırır sen ankara fiyatından bahsediyosun ben istanbuldan satıyorum gitarı şartlar belli gitarın sıfır fiyatıda belli 2. el gitar var 2. el gitar var benimki sıfırdan farksız böyle bir iddaam var sıfıra 1000 küsür lira vermek istemeyen 850 ye kılıfıyla gelir benden alır.
ilan sahibi neden sinirlenmiyor ayrıca merak etme
o satılan k6yı göster bakalım ne kadar temiz.
bu msjım yüzünden ilanı geriye düşen arkadaşlardan özür dilerim. açıklama yapmam gerekiyordu |
|
| Başa dön |
|
 |
berko

|
Tarih: Pts 19.05.2008 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Hella olsun. fiyat süper iyi satışlar |
|
| Başa dön |
|
 |
poyzn

|
Tarih: Sal 20.05.2008 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
| berko demiş ki: | | Hella olsun. fiyat süper iyi satışlar |
arkadaşım senin gitarla takas yapmadım diye mi yapıyosun bunları
Fiyat Takasda Gigbag ile 850 Ytl dir yazmışsın ilanına buna rağmen takas diye mesaj atıyosun gitarla takas yapmıyorum dediğim zamanda böyle şeyler yapıyosun madem pahalı takas değerini 850 ytl olarak belirlediğin gitarla neden takas diye mesaj atıyosun
sana da iyi satışlar |
|
| Başa dön |
|
 |
berko

|
Tarih: Sal 20.05.2008 9:42 Mesaj konusu: |
|
|
| poyzn demiş ki: | | berko demiş ki: | | Hella olsun. fiyat süper iyi satışlar |
arkadaşım senin gitarla takas yapmadım diye mi yapıyosun bunları
Fiyat Takasda Gigbag ile 850 Ytl dir yazmışsın ilanına buna rağmen takas diye mesaj atıyosun gitarla takas yapmıyorum dediğim zamanda böyle şeyler yapıyosun madem pahalı takas değerini 850 ytl olarak belirlediğin gitarla neden takas diye mesaj atıyosun
sana da iyi satışlar |
ilanın birinci sayfadayken cevap yazıım sen 2 .sayfaya düşünce cevap verirsin:D
Bir kere senle zaten kafa kafaya takas düşünmedim ayrıntılı konuşmadık bende epi var dedin bende eyvallah dedim.benim gitarımın piyasası da belli.Benim o gitara verceğim para 600 dür kimse enayi değil uyanık.Bir araştır bakalım my dükanla kıyasla istersen fiyatları
Ben senin kadar uyanık değilim.En güzel en makul fiyatı yazdım.
Daha önce my dükkan fiyatı 1000 ytl olan İbanez s520ex 500 den sattım bu formda oda senin tabirinle sıfır gibydi: Neyse hakkı onu yazarım bu benim satış prensibim pahalı dediysek pahalıdır ben böyle düşünüyorum aksini söylesende fikrim değişmez.Bu sana burdan son mesajım.Senin beni anlamanı beklemiyorum anlaşamıyacağımız belli.
İyi satışlar diyorum ama sadce sözde samimi değilim.Adet yerini bulsun;) |
|
| Başa dön |
|
 |
|